Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.5

vierailija
Jos kierrosta tai oviksesta ei ole tarkkaa tietoa, niin kuinka pian mahdollisen kiinnittymisvuodon jälkeen teidän mielestä kannattaa testailla? La oli menkkajomotuksia, tuli paperiin pyyhkiessä vaaleanpunaista ja pari pisaraa siteeseen asti, sen jälkeen ei kerrassaan mitään. 🤔🤔
 
vierailija
Jos kierrosta tai oviksesta ei ole tarkkaa tietoa, niin kuinka pian mahdollisen kiinnittymisvuodon jälkeen teidän mielestä kannattaa testailla? La oli menkkajomotuksia, tuli paperiin pyyhkiessä vaaleanpunaista ja pari pisaraa siteeseen asti, sen jälkeen ei kerrassaan mitään.
Kiinnitysvuoto on urbaania legendaa, mutta jos ajatellaan että kiinnittymisestä vuotoa tulisi, niin raskaustesti voi havaita hcg:n pari päivää kiinnittymisen jälkeen.
 
https://aijaa.com/doErH7

Laitanpa tänne mun testien kehityksen dpo 11 lähtien kun ainakin itseä kiinnosti niitä nähdä piinaillessa. Ovis siis varmistettu testeillä ja kiinnittymiskipuja tunsin dpo 6 illalla.

Clearblue on 25 herkkä (apteekista "helppo ja nopea", marketin samanniminen testi on erilainen) ja dpo 10 testi on tehty iltapäivällä, kaikki muut aamuisin.
Dpo 10 aamulla frsu:n herkkä näytti häviävän haamun n.1h testiajan jälkeen (ei kuvaa). Dpo11 aamulla frsu:n herkkä tosi heikko haamu(ei kuvaa), heikompi kun pc samaan aikaan (kuvassa)
Sininen pc näytti haamua siis jo dpo 11 aamulla ja on tummentunut säännöllisesti. Dpo 14 siis pc ja rfsu:n herkkä.
Enää enempää en testaa ☺ Tällä perusteella suosittelen testiksi tuota cb:tä jos testaa aikaisin, tai pc:tä jos haluaa testata edullisemmin.
 
vierailija
Tänään selkeä ovisplussa tikkuun. Eilen vielä haaleampi. Jää taas luteaalivaihe 10 päivään jos kierto normaalit 32 päivää 😞 taitaa olla liian lyhyt raskautumisen suhteen. No positiivista että ennen keskenmenoa luteaali oli vain 6 päivää että on se pidentynyt
 
vierailija
Ai on? Jotenkin olen ymmärtänyt, että 12--> on se otollisin ja sitä lyhyemmät on aika toivottomia kun kiinnittymistä ei kerkeä tapahtua ennenkuin vuoto alkaa
On.
Alkio kulkeutuu kohtuun noin viiden vuorokauden kuluttua hedelmöityksestä, ja se kiinnittyy kohdun limakalvoon kahden vuorokauden kuluttua, eli hedelmöityshetkestä noin viikon kuluttua.
 
vierailija

On kai se ny selvempi, kun eilen.
Väriäkin on, mut hankalampi saada kuvaan.


Kokeilin iltapäivä pissasta.
Uskotaan uskotaan, on se plussa.😊
Toivottavasti ei tällä kertaa jää kemialiseksi.

ihan selvä plussa! Onnea!
Niinhän se taitaa olla.
Olispa vaan tällä kertaa pysyvä ja saatais pikkuinen syliin asti.
 
  • Tykkää
Reactions: Tiutau13

Yhteistyössä