Haaveena vauva 2022

@Lili_86 Tilasin vastaavan testisetin Raskauskeijulta kirjeenä viime la ja tuli perille vasta tänään perjantaina.

Onnea plussasta @Apustaja!

Tsemppiä @83Keiju.!Toivottavasti saatte polilta apua.

Toivotaan plussatuulia @Keksi82. Ihanaa, kun oot saanut miehen samaan osoitteeseen.

Mulla on dpo 13 ja eilen alkoi tuntua oviksen lähestymiseen viittaavia tuntemuksia. Mutta liuskoihin on tullut vasta lähinnä viivanpaikkaa. Womanlog-sovellus ennustaa ovista vasta kp 21 eli noin viikon päähän. 🤔
 
@petronella09 meillä on tässä kuussa miehellä niin kiirettä töissä ja lapsi nukkunut viimeiset pari viikkoa niin huonosti, että intoa makuuhuoneen puolella ei ole ollut. Toivottavasti tilanne tästä kohenee. Tuntuu, että vahinkoraskaudet ja kerrasta raskaaksi tulevat ovat vain urbaanilegendoja, voiko niin edes tapahtua. Noh, töytyy oikeesti vaan nyt koittaa sivuuttaa tää talletteluista aiheutuva stressi ja ajatella että mahdollisuus raskautumiseen on olemassa.
Ihania uutisia @Keksi82 . Mahtavaa että kierto on käynnistynyt noinkin pian ja mikä ihaninta, että olet saanut miehen luoksesi. Nauttikaa toisistanne!
 
Miten siellä menee? Mulla oli esikoisesta ruskeaa tuhrua silloin kun menkkojen piti alkaa, 3-4 päivää.
Kiitos kysymästä, epätietoisuus jatkuu. Tuhru loppui keskiviikkona, se oli kokonaisuudessaan lievää eli ei voimistunut pelosta huolimatta. Mutta tein tosiaan maanantaina sen pc:n puikon ja sain hennon viivan. Ti ke ja to testasin pc liuskalla 1-3h pidätyksellä haamujen haamut. En tiedä miksi ihmeessä niin tein koska eihän näin aikaisessa vaiheessa päiväpissa sen kummempaa näytä ja ei sillä keskenmenoa/kemiallista varmaan ees todentaisi 🙈. Perjantaiaamuna tein pcliuskan ja siinä ei ole haamu lainkaan vahvistunut maanantain puikosta. Ja sekös nyt huolettaa. Järki käskee rauhoittua ja antaa ajan kulua, tunne pakottaisi juoksemaan kauppaan hakemaan pinon testejä. En tiedä voinko uskoa raskauteen vahvisumattoman viivan ja alkuviikon ruskean jälkeen....
Kertomasi omasta tuhrustasi helpotti, kiitos. Mikä tilanne sinulla on nyt?
Muokkaus Onnea plussasta 😍
 
Viimeksi muokattu:
@Martta83 mä oon miettinyt ihan samaa, vaikka oon itse ollut aina helppo raskautuja. Mutta itsellä se johtuu varmaan siitä kun nyt tiedän paljon enemmän raskautumisesta, niin tuntuu haastavalle. Silloin nuorempana eli yhtä pimennossa kuin mun nykyinen mies.
Toi on totta, tieto lisää tuskaa. Ihana huomata, etten ole ihan yksin tällaisten ajatusten kanssa.
 
Tallettelut jäi nyt tässä kierrossa kahteen. Mies oli niin kipeä/flunssainen, ettei hommasta tullut mitään. Tänään tuskin kannattaa yrittää houkutella ja uskon että munasolu irtosi toissa yönä kivuista päätellen, joten tuskin hyödyttäisikään enään tallettelut.
 
Minä taas täällä tikkuineni..
Nyt tyhjennysvuodosta laskien kp 28/ennen ollut kierto noin 25-27 ja ovistestit taas eilen alkoi tummenemaan. En tosiaan sitä selvää plussaa ole bongannut ahkerasta tikuttelusta huolimatta vielä ollenkaan.
Tämä on nyt tämän kierron kolmas ovistestien selvä tummeneminen ja samaan aikaan on tullut aina ovulaatioon sopivia oireita mutta yhtä tummaa tai tummempaa viivaa vaan ei ole tullut. Voiko olla että ne aikaisemmat ovistuntemukset ja testien tummentumiset olisi olleet jotain irrotusyrityksiä jotka ei sitten vaan vielä irronutkaan ja nyt sitten taas kolmannen kerran yrittää irrota? Vai mitä ihmettä tämä nyt voi olla? Nyt tänään on ollut kaikkein tummin viiva testissä ja sellaista menkkajomotusta. Eilen tuli myös one stepin herkkään raskaustestiliuskaan tooodella hailakka haamu/viivanpaikka/mikälie, mutta jos se reagoi tuohon lh-hormoniin niin johtunee varmaan siitä sen noususta. Herkät liuskat loppui eilen eikä postipoika ole tuonut vielä uusia. Pitää varmaan ostaa kaupasta tai apteekista. Mitäs herkkiä testejä niitä nyt onkaan myynnissä?

Tässä tämän päiväinen o-testi:

Tässä eilinen one step:

Tässä eilisen ovistesti:
 

Tämä on nyt ilmeisesti se kuuluisa viivanpaikka
Voi olla tai voi olla olematta. 😅 Kyllä tuossa toinen viiva näkyy ja voihan se olla että se siitä alkaa vielä vahvistumaan. ☺ Molemmista lapsista olen saanut kyseisellä testillä ensin juuri tuollaiset viivat jotka sitten on vähitellen vahvistunut. Nyt sitten sain tässä kierrossa kahtena päivänä samanlaiset, jotka ei vahvistuneetkaan vaan vaan haaleni, mutta ei ole menkatkaan vielä alkanut. Mikä dpo sulla on?
 
Voi olla tai voi olla olematta. Kyllä tuossa toinen viiva näkyy ja voihan se olla että se siitä alkaa vielä vahvistumaan. Molemmista lapsista olen saanut kyseisellä testillä ensin juuri tuollaiset viivat jotka sitten on vähitellen vahvistunut. Nyt sitten sain tässä kierrossa kahtena päivänä samanlaiset, jotka ei vahvistuneetkaan vaan vaan haaleni, mutta ei ole menkatkaan vielä alkanut. Mikä dpo sulla on?

Dpo12. Flo ennustaa että vuoto saattaa alkaa huomenna tai päivän myöhässä ma. Oon tässä kierrossa kerenny tekemään taas muutaman nuita kyseisiä testejä ja nyt tuli ensimmäinen tuommonen vastaan 😅
 
  • Tykkää
Reactions: Liljah
Me ollaan nyt kokeiltu joka toinen päivä talletella tässä kierrossa. To viimeksi ja nyt on kp 15. Testi alkaa tummua, vielä ei kuitenkaan ehkä ole plussa. Mutta nyt on pari tuntia ollut menkkajomotuksia vasemmalla puolella ja muutenkin olo semmoinen, ettei voi kaukana olla :D Esikoinen tärppäsi muistaakseni juuri näillä kiertopäivillä. Tänään siis pitää vielä koittaa talletella ja ehkä varuuksi huomennakin. Viimeiset kaksi kiertoa on ollut kummallisen lyhyitä, epäilen että koronapiikeistä johtuvaa. Toivo on korkealla, että nyt olisi jo normaali.

Pidetään peukut pystyssä @Saaga86 ,että olisi pikkuinen kyydissä.
 
Nyt ajattelin että kokeillaan tallettaa tämä koko kierto niin ettei tulisi yli viiden päivän taukoa:)jos vaan jaksaa ja huvittaa. Lähinnä nyt siksi ettei tulisi sitä parin viikon taukoa jos siitä on siittiöille haittaa :/Toki jos uuteen kiertoon mennään niin väkisin tulee taukoa se 5 päivää menkkojen vuoksi,koska en tykkää peittoa heilutella jos vähänkin vuotaa ja olen myös sen verran arka/ kipeä etten pystyisi muutenkaan.

On dpo 8 ja uskon, että uuteen kiertoon mennään:/ Flo ennustaa menkkoja vasta 7 päivän päästä .
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
Ekaa kertaa kokeilin tikuttamista, Päivittäin kl 12 jo kp8 alkaen ihan uteliaisuudesta. Yhdellä päivällä heitti Flow sovelluksen arvion kanssa; kierto yleensä 28 ja nyt plussa tuli sekä näillä tikuilla että pinkillä digi clearbluella kp15. Asun Norjan puolella ja täällä tämmöiset Apotek1 testit mulla käytössä:
https://ibb.co/ssxYJjt

Miehestä tää oviksen seuraaminen oli stressaavaa ja vei tunnelman, ja näinpä just oikeaan aikaan ei sitten talletuksia tullut mutta katotaan kuinka käy. Ensi kuussa taidan luottaa vaan Flowhun ja olla ihan hissunkissun ajoitusten ja oviksen suhteen
 
  • Tykkää
Reactions: Sadepisaroita
@Mamtobe teitkö digin? Toivottavasti näytti plussaa
tein joo lauantaina aamulla ja negahan se oli, et joko perjantain testi oli vaan elämäni ensimmäinen viivanpaikka tai dpo 10-12 jäätävä tissikipu ja perjantain testi on ollu kemiallisen jäänteitä.. :(
Tässä nyt sit edelleen odottelen menkkoja alkavaks kun torstai aamuna laitoin vikan lugesteronin.. eilen oli aamusta menkkakipuja ja selkeesti vuotoo mut ne loppu myös eilen kun seinään :unsure:
 
vierailija
tein joo lauantaina aamulla ja negahan se oli, et joko perjantain testi oli vaan elämäni ensimmäinen viivanpaikka tai dpo 10-12 jäätävä tissikipu ja perjantain testi on ollu kemiallisen jäänteitä..
Tässä nyt sit edelleen odottelen menkkoja alkavaks kun torstai aamuna laitoin vikan lugesteronin.. eilen oli aamusta menkkakipuja ja selkeesti vuotoo mut ne loppu myös eilen kun seinään
Yleensä on 4-5 lääkkeetöntä päivää ennenkuin vuoto minulla alkaa lugejen kanssa.
 
VAUVA 2022

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi punaisella, jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★

24.10.2021 Lauantai

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★

Myytta, 12/17, 2. lapsi
83Keiju, 3/18, 1. lapsi
Aisha87, 12/18, 3. yhteinen lapsi
+ Minttuni, 2/19, 1. lapsi
+ Alinna86, 6/19, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Kirjoh89, 6/19, 1. lapsi
Eeva650, 7/19, 2. lapsi (miehen 1.)
+ Töppönen, 9/19, 4. lapsi
+ Irtokehys, 9/19, 1. yhteinen lapsi
Karen99, 10/19, 1. lapsi
Krippis, 11/19, 1. lapsi
+ Piipaa93, 11/19, 1. lapsi
Sinisilmät, 1/20, 1. lapsi
Mamtobe, 3/20
Petronella09, 4/20, 5. lapsi
+ Wbä, 4/20, 3. lapsi
Iinanen, 4/20, 2. lapsi
Esikoishaaveita, 4/20, 1. lapsi
Tutina, 5/20, 2. lapsi (1. yhteinen)
+ Ewa87, 7/20, 2. lapsi (miehen 1.)
+ Coguine, 7/20, 2. lapsi
+ Kuumeilija40, 8/20, 2. lapsi
Keksi82, 8/20, 1. yhteinen lapsi
+ Meemuli, 9/20, 1. lapsi
Suhveli, 9/20, 4. lapsi
Lili_86, 9/20, 1. lapsi
Mansikka_maanantai, 10/20, 1. lapsi
+ Hulda_84, 10/20, 3. lapsi
SandraB, 10/20, 2. lapsi
Mozart, 10/20, 4. lapsi
+ Gisella, 11/20, 2. lapsi
+ Skidi, 11/20, 1. lapsi
Scarletta, 12/20, 1. lapsi
Daisy01, 12/20,1. lapsi
Toiveikas1992, 1/21, 1. lapsi
+ Charrypie-86, 1/21, 1. lapsi (miehen 2.)
+ Possu., 1/21, 1. lapsi
+ Bubbu, 2/21, 1. lapsi
+ Leonida, 2/21, 1. lapsi
Alocasia, 2/2021, 2. lapsi
*Tähtipölyä*, 3/21, 1. lapsi
+ Pip83, 3/21, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Sofialiina, 3/21, 1. lapsi
Heidisofia, 3/21, 2. lapsi
Mannuska, 3/21, 1. lapsi
Pienihme, 3/21, 1. lapsi
+ Skyela, 4/21, 2. lapsi
+ Mirksukka, 4/21, 3. lapsi
+ Hulda91, 4/21, 2. lapsi
Eimy, 4/21, 1. lapsi
Elsa96, 4/21, 1. lapsi
+ Marjusk, 4/21, 2. lapsi
Suikku1, 5/21, 2. lapsi
+ Summer21, 5/21, 2. lapsi
Vauvasyliin2022, 5/21, 2. lapsi
Samppa40, 5/21, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Maija1004, 5/21, 1. lapsi
+ Twix, 5/21, 1. lapsi
Miracle, 5/21, 1. lapsi
Martta83, 5/21, 2. lapsi
+ Maria91, 5/21, 3. lapsi
+ Jonna_83, 6/21, 3. lapsi (1. yhteinen)
+ Minnix, 6/21, 2. lapsi
Daimiduu, 3. lapsi
Meimierika, 6/21, 1. lapsi
Saaga86, 6/21, 2. lapsi
+ Innerchild, 6/21, 1. lapsi
Tulejonyyttti, 6/21, 1. lapsi
+ Bluebelle, 7/21, 2. lapsi
+ Danio, 7/21, 2. lapsi
+ Andune, 7/21, 1. lapsi
+ Mimmimami, 8/21, 5. lapsi
+ BB-8, 8/21, 3. lapsi
+ Seppiina, 8/21, 3. lapsi
Lemoni87, 8/21, 1. lapsi (miehen 2.)
Sadepisaroita, 9/21, 2. lapsi
AniiloraK, 9/21, 4. lapsi
SannuB, 2. lapsi
Chili, 3. lapsi
Hellu_, 9/21, 2. lapsi
Untamoinen, 3. lapsi
Topukka, 9/21, 2. lapsi
Guinevere, 9/21, 4. lapsi
Liljah, 9/21, 3. lapsi
Selis 11/21, 4. lapsi (miehen 1. )★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi ★ Kiertopäivä ★

Sadepisaroita................kp 30/25-31
Liljah....................................kp 29/26
Topukka…………………......kp 27/30
Mamtobe........................kp 26/28
Guinevere......................kp 23/?
Petronella09...............kp 22/26
AniiloraK.......................kp 22/27
Suikku1............................kp 19/26-28
Martta83..........................kp 18/26-27
Iinanen..........................kp 17/23-24
Lemoni87......................kp 17/28
Hellu_.............................kp 16/27-28
Chili...................................kp 12/28
SandraB........................kp 10/27
Lili_86............................kp 8/32-34

★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Mamtobe.........................dpo 16
Sadepisaroita................dpo 13
Petronella09...................dpo 9
AniiloraK............................dpo 9
Topukka.............................dpo 3
Martta83...........................dpo 2
Keksi82...............................dpo 1
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä