Haaveena vauva 2022

Kiitos vastauksista, en ilmeisesti ollut perehtynyt ollenkaan riittävästi tuohon ovistestaukseen. 😱 Tänään tein testin kaksi kertaa, ja jälkimmäinen testiviiva oli kyllä tummempi kuin se aiempi, eli vois olla aika lähellä, tai ainakin suunta se, että ovis on vasta tulossa? Aamuisin en kyllä millään ehdi testailla, kun töihin lähtö on aina niin kiirettä. Saati ryhtyä peittojen heilutteluun siinä. Mutta oliko niin, että kun testi näyttää positiivista, ovulaatio on tulossa oliko se 24 h sisään?
 
vierailija
Kiitos vastauksista, en ilmeisesti ollut perehtynyt ollenkaan riittävästi tuohon ovistestaukseen. Tänään tein testin kaksi kertaa, ja jälkimmäinen testiviiva oli kyllä tummempi kuin se aiempi, eli vois olla aika lähellä, tai ainakin suunta se, että ovis on vasta tulossa? Aamuisin en kyllä millään ehdi testailla, kun töihin lähtö on aina niin kiirettä. Saati ryhtyä peittojen heilutteluun siinä. Mutta oliko niin, että kun testi näyttää positiivista, ovulaatio on tulossa oliko se 24 h sisään?
Ovistesti ei suositella aamuisin tehtävän. Yleensä ohjeissa lukee että 10-20 välillä.

Kannattaa seksiä harrastaa tasaisesti joka toinen/ joka kolmas päivä niin on siittiöitä valmiina!

Ovisplussasta n. 12-24 h niin munasolu irtoaa. Ja munasolu on suurinpiirtein samanverran hedelmöityskelpoinen.
Siittiöillä taasen menee ~7h + että kykenevät hedelmöittämään munasolun.
 
vierailija
Ovistesti ei suositella aamuisin tehtävän. Yleensä ohjeissa lukee että 10-20 välillä.

Kannattaa seksiä harrastaa tasaisesti joka toinen/ joka kolmas päivä niin on siittiöitä valmiina!

Ovisplussasta n. 12-24 h niin munasolu irtoaa. Ja munasolu on suurinpiirtein samanverran hedelmöityskelpoinen.
Siittiöillä taasen menee ~7h + että kykenevät hedelmöittämään munasolun.
Kannattaa luottaa paketin omiin ohjeisiin ja omiin tuntemuksiin. Cb digipaketissa ainakin muistaakseni lukee, että aamulla pisimmän unijakson jälkeen ekasta virtsasta. Ja että mahdollinen ovis tapahtuu n. 24-48h sisään ovisplussasta eli pysyvästä hymiöstä cb:n tapauksessa.
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89 ja Topukka
@Seppiina lle onnea plussasta, en ole tainnut muistaa onnitella. 😍❤ Kaikille muillekin plussanneille onnea, jos mennyt ohi. Tosi ihana plussa-aalto täällä ollut. 😍

@petronella09 todella harmillinen tilanne teillä. En osaa antaa mitään muuta neuvoa, kuin keskustella miehesi kanssa mahdollisimman ystävällisesti mutta vakavasti niin, että hän varmasti tiedostaa miten raskasta tämä aika sinulle on ja miten paljon lasta haluat. Tsemppiä, toivon että tilanteenne helpottaisi vielä ❤

Täällä nyt kp10. Flo ennustelee ovista 3 päivän päähän, mutta saapa nähdä millainen kierto tämä on, kun eka kierto keskenmenon jälkeen. Viikonloppu menee itselläni kyllä niin tiukasti töissä, että varmaan ei ehdi talletella. :( täytynee koittaa tehdä talletuksia tänään ja sitten heti su- tai ma-iltoina, jos vaan molemmilla on fiilistä (meillä menee kyllä yleensä niin, että minä en jaksa koko ajan mutta mies olisi valmiina 24/7😂)

Aloitan varmaan oviksen tikuttelun varmuuden vuoksi jo tänään. Kropassa ei ole kyllä mitään ovisoireita vielä.
 
Minulla oli tuossa keskenmennessä raskauddssa vähän jännästi tuo ovisplussa ja sitten ultrissa todettu päivä. Kun varhais ja np ultrien mukaan oli ovis ollut 3pvä aikaisemmin kuin plussa cb digissä. Olisiko sitten kiinnittyminen tapahtunut sen verran aiemmin?
 
vierailija
Petronella ja muut (puolison ja omienkin) halujen ja jaksamisen kanssa painivat!
Meillä ainakin vauvaa yrittäessä usein tuntunut ihan duunilta se tiettyyn aikaan jyystäminen ja on ollut romantiikka välillä kaukana, eikä ole kumpaakaan haluttanut. Jotenkin vain sitten se oma kaipuu vauvaan on ylittänyt kaiken, on ollut niin tärkeä asia, varsinkin, kun ikää tullut koko ajan lisää, ja on mietityttänyt, että jos juuri tämä kierto on viimeinen, ei ole halunnut tuhlata yhtään kiertoa!
Yrittäkää puhua asian tärkeydestä rauhassa... helpommin sanottu kuin tehty, tiedän. Ajoitus on tosi tärkeää, jos vauvan haluaa. Meillä välillä tehtiin silleenkin, että jos mies oli väsynyt, hoidin "esilämmittelyt" (lue: "suu- ja käsihommat", harva mies kieltäytyy väsyneenäkään näistä), ja sitten lopussa talletettiin mulle lopputulos. On joo siis vaatinut hommia, uurastusta, hikeä jne. mutta neljä yhteistä lasta tuloksena, ja olen varma, ettei olisi ainakaan tätä määrää ilman sitkeää duunia ja hyvää ajoitusta.
Tsemppiä hommiin ja keskusteluihin, nämä ovat tärkeitä, herkkiä ja kipeitäkin asioita!
 
Siis nyt nyppii niin lujaa kuin vain voi.
Anteeksi valmiiksi jo negatiivinen purkautuminen.

Menkkoja tässä odottelen edelleen, se nyt ärsyttää jo valmiiksi kun tiedän niiden alkavan, mutta kiusallaankin nyt pitkittyy sitte kierto kun olisi se yksityisen aika lähenemässä.
Tyypillinen tissi- ja pääkipu siis läsnä, joten usko raskautumiseen on 0%.

Toisena ärsykkeenä ylipäätään se, että oon menettäny uskon lapsen saamiseen. Jotenkin sitä vain on jo luovuttanu, vaikka silti toivoo niin paljon koko ajan.
Haaveilen päivittäin siitä, miltä tuntuisi olla raskaana ja saada oma vauva syliin.

Ja kolmantena ja tällä hetkellä suurimpana v*tutuksen aiheena se, että kaikki ympärillä tuntuu raskautuvan.
Tuntuu, että kaikki tutut tulee raskaaksi jo pelkästä ajatuksesta.
Kuinka helppoa joillekkin se on, eka kierto ja samantien plussa testissä.
Tää on täyttä katkeruutta tällä hetkellä, mutta koen, että saan tuntea myös näin.
Yksi aika läheinen ihminen odottaa vauvaa, tuli raskaaksi nopeasti ja ennestäänkin jo lapsia.
Hän puhuu ja hehkuttaa asiaa paljon.
Olen tietenkin onnellinen hänen puolesta, mutta välillä tekisi mieli huutaa, että onko pakko päin naamaa hehkuttaa sitä onnea, kun itse joudun käymäään läpi tätä, etten tule raskaaksi vaikka mitä on yritetty jo 10kk. Ja hän siis tietää meidän tilanteen.

Oon miettunyt, että pitäisikö koko raskaus toiveen vaan "antaa olla".
Lopettaa yrittäminen, ovistestien tekeminen, luontaistuotteiden syöminen yms.
Elää vain niinkuin ennen tätä yrittämistäkin.
Onko se enää edes mahdollista tässä vaiheessa kun oman lapsen kaipuu on niin suuri?
 
@Toiveikas1992 kaikki sympatiat täältä tuohon turhautumiseen ja uskon loppumiseen, ja joo melkosta sitten vielä jatkuvasti kuunnella toisen hehkutusta. Kovasti voimia ja tsemppiä. Kyllä se toivo sieltä taas herää ja jostain se tsemppi yrittämiseen aina taitaa kuitenkin kammeta esiin. Kyllä olisi teidän vuoro jo.

Myös @petronella09 tsemppiä kuormittavaan tilanteeseen. Miehet ei elä niin tunteella näissä eikä monet ymmärrä miten iso ja raastava tunne se vauvan kaipuu voi ollakaan.

Paljon onnea kaikille plussanneille!! Näitä lisää!

ON: täällä kp 23/29 ja dpo 8 ja yk jotain 13 tai 14. Vuosi tulee kuun lopulla yritystä täyteen. Tällä hetkellä kyllästyttää ja turhauttaa tää turha yrittäminen ja uskoa raskautumiseen ei ole. Tuntuu todella kaukaiselta ajatukselta. Onneksi elämä on kuitenkin nyt muutenkin täyttä niin en oo ehtinyt ihan hirveesti murehtinutkaan. Mut joo, ei jaksa innostua edes petipuuhista, kai se johtuu tästä syksyn ja arjen harmaudestakin ja stressaavasta työtilanteesta jne, mutta nyt ei hommailtu kuin kerran oviksen aikoihin. Ollaan vaan oltu niin vösyneitä siinä vaiheessa kun olis vihdoin kahdenkeskeistä aikaa. Ovistikutuksesta olikin täällä keskustelua, mun on paljon helpompaa tällä hetkellä tehdä työaikana ovistestejä täsmäajoituksen onnistumiseksi kuin löytää sopiva aika ja into petipuuhille säännöllisellä jokatoinen päivä -taktiikalla,kuvaa ehkä tilanteen surullisuutta. Mutta näitä vaiheita tulee ja menee.

Tosiaan ovista tässä kierrossa taas tikutin, mutta tällä kertaa meni oudosti, kun silloin kun limat ja kivut oli päällä, näytti testit hailakkaa, mutta sitten pari päivää kaikkien ovisoireiden loppumisen jälkeen tuli vasta pc:n tikkuun plussa. Olis mennyt ihan pieleen ajotus ilman tikkuja kyllä. Nyt on edes teoreettinen mahdollisuus. Sunnuntaina ajattelin testata ennen kuin lähdetään syyslomareissulle.
 
@Toiveikas1992 meillä on aika sama tilanne ja tunnistan noi fiilikset täysin. <3 Tämä on loppupeleissä ollut aika shokki että ei ole tärpännyt vuoden aikana. Vuosi sitten haaveilin että "ensi jouluna on jo vauva" tai "jos huono tuuri käy ja raskauminen kestääkin TOSI PITKÄÄN niin kyllä jouluna silti olen jo raskaana ja raskaus pitkällä". Että ei sitä edes ajatuksen tasolla varautunut tähän että samassa pisteessä ollaan edelleen. Joten tätä on nyt prosessoitu viime kuukausina ja myös tuo toivottomuus on alkanut iskeä ensimmäistä kertaa. Mitä jos sitä vauvaa ei tule ollenkaan? Tiedän että todennäköisyydet on vielä meidän puolella mutta silti jollekin se huonoin arpa sattuu, ja mitä jos se ollaan me?

Olisi varmaan parasta lopettaa asian vatvominen mutta se tuntuu ajoittain tosi vaikealta. Tää on kuitenkin niin suuri juttu, kun kyseessä vielä esikoinen jota toivoo. Ei tää oo mikään "ois ihan kiva" juttu vaan koko elämän mullistava toive olla Perhe, mihin olisi jo niin valmis. <3

Olen paljon lukenut esim. blogeista ja ig ihmisten tarinoita lapsettomuudesta ja jotenkin surettaa ajatella tuleeko meidän tarinalle onnellista loppua. Se on ehkä rankinta, kun ei voi tietää.
 
Ai niin piti vielä kertoa, että kävin Puhdin labrapakettitutkimuksissa, oli kyllä mielenkiintosta nähdä kaikki omat ferritiini-, D-vitamiini-, kilpirauhas yms. arvot, jotka voi vaikuttaa raskaaksitulemisen edellytyksiin. Kaikki arvot olikin tosi hyvät! Olin ihan yllättynyt. Ehkä lisäravinteiden syömisestä on ollut hyötyä, mutta toisaalta harmi, että ei ole mitään parannettavaa millä voisi korjata tilannetta. Ajattelin että loppuvuodesta vois vielä käydä gynellä uudestaan kysyyn neuvoa.
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
VAUVA 2022

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi punaisella, jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★

15.10.2021 Perjantai

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★

Myytta, 12/17, 2. lapsi
83Keiju, 3/18, 1. lapsi
Aisha87, 12/18, 3. yhteinen lapsi
+ Minttuni, 2/19, 1. lapsi
+ Alinna86, 6/19, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Kirjoh89, 6/19, 1. lapsi
Eeva650, 7/19, 2. lapsi (miehen 1.)
+ Töppönen, 9/19, 4. lapsi
+ Irtokehys, 9/19, 1. yhteinen lapsi
Karen99, 10/19, 1. lapsi
Krippis, 11/19, 1. lapsi
+ Piipaa93, 11/19, 1. lapsi
Sinisilmät, 1/20, 1. lapsi
Mamtobe, 3/20
Petronella09, 4/20, 5. lapsi
+ Wbä, 4/20, 3. lapsi
Iinanen, 4/20, 2. lapsi
Esikoishaaveita, 4/20, 1. lapsi
Tutina, 5/20, 2. lapsi (1. yhteinen)
+ Ewa87, 7/20, 2. lapsi (miehen 1.)
+ Coguine, 7/20, 2. lapsi
+ Kuumeilija40, 8/20, 2. lapsi
Keksi82, 8/20, 1. yhteinen lapsi
+ Meemuli, 9/20, 1. lapsi
Suhveli, 9/20, 4. lapsi
Mansikka_maanantai, 10/20, 1. lapsi
+ Hulda_84, 10/20, 3. lapsi
SandraB, 10/20, 2. lapsi
Mozart, 10/20, 4. lapsi
+ Gisella, 11/20, 2. lapsi
+ Skidi, 11/20, 1. lapsi
Scarletta, 12/20, 1. lapsi
Daisy01, 12/20,1. lapsi
Toiveikas1992, 1/21, 1. lapsi
+ Charrypie-86, 1/21, 1. lapsi (miehen 2.)
+ Possu., 1/21, 1. lapsi
+ Bubbu, 2/21, 1. lapsi
+ Leonida, 2/21, 1. lapsi
Alocasia, 2/2021, 2. lapsi
*Tähtipölyä*, 3/21, 1. lapsi
+ Pip83, 3/21, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Sofialiina, 3/21, 1. lapsi
Heidisofia, 3/21, 2. lapsi
Mannuska, 3/21, 1. lapsi
Pienihme, 3/21, 1. lapsi
+ Skyela, 4/21, 2. lapsi
+ Mirksukka, 4/21, 3. lapsi
+ Hulda91, 4/21, 2. lapsi
Eimy, 4/21, 1. lapsi
Elsa96, 4/21, 1. lapsi
+ Marjusk, 4/21, 2. lapsi
Suikku1, 5/21, 2. lapsi
+ Summer21, 5/21, 2. lapsi
Vauvasyliin2022, 5/21, 2. lapsi
Samppa40, 5/21, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Maija1004, 5/21, 1. lapsi
+ Twix, 5/21, 1. lapsi
Miracle, 5/21, 1. lapsi
Martta83, 5/21, 2. lapsi
+ Maria91, 5/21, 3. lapsi
+ Jonna_83, 6/21, 3. lapsi (1. yhteinen)
+ Minnix, 6/21, 2. lapsi
Daimiduu, 3. lapsi
Meimierika, 6/21, 1. lapsi
Saaga86, 6/21, 2. lapsi
+ Innerchild, 6/21, 1. lapsi
Tulejonyyttti, 6/21, 1. lapsi
+ Bluebelle, 7/21, 2. lapsi
+ Danio, 7/21, 2. lapsi
+ Andune, 7/21, 1. lapsi
+ Mimmimami, 8/21, 5. lapsi
+ BB-8, 8/21, 3. lapsi
Seppiina, 8/21, 3. lapsi
Lemoni87, 8/21, 1. lapsi (miehen 2.)
Sadepisaroita, 9/21, 2. lapsi
AniiloraK, 9/21, 4. lapsi
SannuB, 2. lapsi
Chili, 3. lapsi
Hellu_, 9/21, 2. lapsi
Untamoinen, 3. lapsi
Topukka, 9/21, 2. lapsi
Guinevere, 9/21, 4. lapsi
Liljah, 9/21, 3. lapsi


★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi ★ Kiertopäivä ★

Chili...................................kp 32/28
Seppiina..........................kp 30/26
Toiveikas1992..................kp 28/25-31
Sadepisaroita..................kp 21/25-31
Liljah....................................kp 20/26
Topukka…………………......kp 18/30
Mamtobe........................kp 17/28
Guinevere......................kp 14/?
Petronella09...............kp 13/26
AniiloraK.......................kp 13/27
Suikku1............................kp 10/26-28
Martta83..........................kp 9/26-27
Iinanen..........................kp 8/23-24
Lemoni87......................kp 8/28
Hellu_.............................kp 7/27-28
SandraB........................kp 1/27

★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Chili........................................dpo 16
Seppiina..........................dpo 13
Toiveikas1992.................dpo 13
Mamtobe.........................dpo 7
Sadepisaroita................dpo 4
Petronella09...................dpo 0
AniiloraK............................dpo 0
 
Viimeksi muokattu:
Nyt hieman hävettää eilinen avautuminen :/
Talleteltua saatiin yöllä❤Miehelle vihjaisin viestillä ja hän yllätti töistä tullessa:)

Mietityttää vain kun eilinen oli reulumpaa limailua, tänään ei ei enää mitään :/Finnejä myös pukkas eilen yhtäkkiä kasvoihin joka enteilee ovista.

Isot kiitokset kaikille tsemppaavista viesteistä ❤

Haluan lähettää myös isot tsempit etenkin @daisy01 ja @Toiveikas1992 ❤❤ ootte jo pitkään yrittänyt esikoisianne.Varmasti epätoivon hetkiä on ja pelko on että saako omaa lasta ollenkaan.
 
Mut voi poistaa kiertopäivälistalta. Oon käynyt joka päivä lueskelemassa palstaa, mutta ei vain oma jaksaminen oo riittänyt kirjoittelemaan, joten jään taustailemaan. Omaa napaa sen verran vielä, että ei onnistunut tämäkään kierto. Menkat alkaa varmasti viikonlopun aikana, tänään testattu nega. Fiilis ihan ok. Päätin pitää ensi kierron vapaata yrittämisestä, en tikuta, en syö vitamiinia, en seuraa flota ym. Marraskuussa sitten uudella rytinällä takaisin ”työn touhuun”.
 
@Topukka minä testailen töissäkin. :D Tosin mulla on sellainen työ missä se on helposti tehtävissä.

@Toiveikas1992 noi sun tuntemuksen on täysin ymmärrettäviä ja sallittuja. Mitä tuohon raskaana olevaan läheiseesi tulee, niin mielestäni täytyy olla todella ajattelematon, jos tietää teidän tilanteen ja mitkään kellot ei soita että sinusta se hehkutus saattaa tuntua pahalle, ja että voisi vähän himmailla sinun seurassasi. Tuskin kuitenkaan ainut ystävä/läheinen hänelle olet, niin voisi sitten semmoisten kanssa iloita joille se ei tuota kipua.
Paljon voimia ja jaksamista ja lämmin halaus, toivottavasti teillä pian tärppäisi! ❤

Samoin sinulle @daisy01,voimia ja jaksamista. ❤ Olette @daisy01 ja @Toiveikas1992 molemmat rukouksissani tänä iltana, että saisitte pitää pian esikoisianne sylissänne.
 
Sitten omaa napaa. Jotenkin tuntuu nyt vähän epäreilulta ja syylliseltäkin (itse siis koen syyllisyyttä, en että joku syyllistäisi) kirjoittaa, kun täällä(kin) on niin paljon teitä kenen vuoro olisi ollut jo aikoja sitten. Mutta ei ole oikein muitakaan kenen kanssa haluaisin vielä asiaa jakaa tai ihmetellä.

Lopetin siis pillerit 21.9. ja tyhjennysvuoto alkoi 26.9. ja nyt siitä tyhjennysvuodosta laskettuna on menossa kp 20. Kp 12 alkoi tulla ovistestiin vähän väriä ja samana päivänä nipisteli vasenta munasarjaa aika kovastikin noin 15 min. ajan ja oikealla puolella oli myös vähän tuntemusta. Seuraavana päivänä munasarjakipu oli semmoista jomottelua enää mutta ovistesti oli tummempi kuin edellisenä päivänä. Missään vaiheessa ovulaatiotesteihin ei tullut yhtä tummaa tai tummempaa viivaa kuin kontrolliviiva ja ne alkoikin siitä sitten haalenemaan. Ajattelin että kivut olivat varmasti jotain munarakkulan kasvukipuja ja jatkoin tikuttelua. Tänä aamuna olin epätavallisen turvoksissa ja ovistesti oli tummenemaan päin aamulla joten mietin että näinköhän se ovulaatio on nyt sitten tuloillaan. Iltapäivällä oli vähän semmoista menkkamaista jomotusta alavatsassa ja ajattelin että teenpä huvikseen ovulaatiotestin kanssa raskaustestin, kun niitä one stepin herkkiä liuskoja sattuu minulla olemaan varmaan tuhat. Ja en ollut uskoa silmiäni kun siihen piirtyi samanlainen ”viivanpaikka” mitä kahdessa edellisessäkin raskaudessa (toinen jäi kemialliseksi) dpo 7-8 (kyllä, olen hullu kun aloitan testailun jo silloin). Jos ovulaatio olisi ollut silloin kun kivut oli, niin nyt olisi siis dpo 8. Olen siis testaillut paaaljon noilla samoilla liuskoilla ja samanlaiset hailurat olen saanut ainoastaan silloin kun sitten päivän-kahden päästä on ollut selvästi jo väriäkin. Näkyykö teidän silmiin mitään?

 
Viimeksi muokattu:
Sitten omaa napaa. Jotenkin tuntuu nyt vähän epäreilulta ja syylliseltäkin (itse siis koen syyllisyyttä, en että joku syyllistäisi) kirjoittaa, kun täällä(kin) on niin paljon teitä kenen vuoro olisi ollut jo aikoja sitten. Mutta ei ole oikein muitakaan kenen kanssa haluaisin vielä asiaa jakaa tai ihmetellä.

Lopetin siis pillerit 21.9. ja tyhjennysvuoto alkoi 26.9. ja nyt siitä tyhjennysvuodosta laskettuna on menossa kp 20. Kp 12 alkoi tulla ovistestiin vähän väriä ja samana päivänä nipisteli vasenta munasarjaa aika kovastikin noin 15 min. ajan ja oikealla puolella oli myös vähän tuntemusta. Seuraavana päivänä munasarjakipu oli semmoista jomottelua enää mutta ovistesti oli tummempi kuin edellisenä päivänä. Missään vaiheessa ovulaatiotesteihin ei tullut yhtä tummaa tai tummempaa viivaa kuin kontrolliviiva ja ne alkoikin siitä sitten haalenemaan. Ajattelin että kivut olivat varmasti jotain munarakkulan kasvukipuja ja jatkoin tikuttelua. Tänä aamuna olin epätavallisen turvoksissa ja ovistesti oli tummenemaan päin aamulla joten mietin että näinköhän se ovulaatio on nyt sitten tuloillaan. Iltapäivällä oli vähän semmoista menkkamaista jomotusta alavatsassa ja ajattelin että teenpä huvikseen ovulaatiotestin kanssa raskaustestin, kun niitä one stepin herkkiä liuskoja sattuu minulla olemaan varmaan tuhat. Ja en ollut uskoa silmiäni kun siihen piirtyi samanlainen ”viivanpaikka” mitä kahdessa edellisessäkin raskaudessa (toinen jäi kemialliseksi) dpo 7-8 (kyllä, olen hullu kun aloitan testailun jo silloin). Jos ovulaatio olisi ollut silloin kun kivut oli, niin nyt olisi siis dpo 8. Olen siis testaillut paaaljon noilla samoilla liuskoilla ja samanlaiset hailurat olen saanut ainoastaan silloin kun sitten päivän-kahden päästä on ollut selvästi jo väriäkin. Näkyykö teidän silmiin mitään?

Ensiksi, jaan vahvasti ajatuksesi syyllisyyden tunteesta. Toivoisin niin paljon ettei kukaan joutuisi elämään täyttymättömän vauvahaaveen kanssa.
Olen kanssasi tavallaan samassa tilanteessa. Ensimmäinen yrityskierto, ei ovistikutusta eikä minkäänlaista selkeetä ovulaatio-oiretta. Flon mukaan ovis oli kymmenisen päivää sitten. Eilen aamulla pregchekin puikkoon hyvin samanlainen tulos kun sun testeissä. Näen siis viivan sinulla sekä itselläni. Tein iltapäivällä muutaman tunnin pidätyksen jälkeen herkällä apteekin testillä samanlaisen viivan. Tänä aamuna apteekin testiin piirtyi helpommin näkyvä hento viiva. Joten olen varma että tänään/huomena jos testaat niin viiva on sulla vielä selkeämpi 🙂 Onnea!
 
VAUVA 2022

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi punaisella, jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★

16.10.2021 Lauantai

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★

Myytta, 12/17, 2. lapsi
83Keiju, 3/18, 1. lapsi
Aisha87, 12/18, 3. yhteinen lapsi
+ Minttuni, 2/19, 1. lapsi
+ Alinna86, 6/19, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Kirjoh89, 6/19, 1. lapsi
Eeva650, 7/19, 2. lapsi (miehen 1.)
+ Töppönen, 9/19, 4. lapsi
+ Irtokehys, 9/19, 1. yhteinen lapsi
Karen99, 10/19, 1. lapsi
Krippis, 11/19, 1. lapsi
+ Piipaa93, 11/19, 1. lapsi
Sinisilmät, 1/20, 1. lapsi
Mamtobe, 3/20
Petronella09, 4/20, 5. lapsi
+ Wbä, 4/20, 3. lapsi
Iinanen, 4/20, 2. lapsi
Esikoishaaveita, 4/20, 1. lapsi
Tutina, 5/20, 2. lapsi (1. yhteinen)
+ Ewa87, 7/20, 2. lapsi (miehen 1.)
+ Coguine, 7/20, 2. lapsi
+ Kuumeilija40, 8/20, 2. lapsi
Keksi82, 8/20, 1. yhteinen lapsi
+ Meemuli, 9/20, 1. lapsi
Suhveli, 9/20, 4. lapsi
Mansikka_maanantai, 10/20, 1. lapsi
+ Hulda_84, 10/20, 3. lapsi
SandraB, 10/20, 2. lapsi
Mozart, 10/20, 4. lapsi
+ Gisella, 11/20, 2. lapsi
+ Skidi, 11/20, 1. lapsi
Scarletta, 12/20, 1. lapsi
Daisy01, 12/20,1. lapsi
Toiveikas1992, 1/21, 1. lapsi
+ Charrypie-86, 1/21, 1. lapsi (miehen 2.)
+ Possu., 1/21, 1. lapsi
+ Bubbu, 2/21, 1. lapsi
+ Leonida, 2/21, 1. lapsi
Alocasia, 2/2021, 2. lapsi
*Tähtipölyä*, 3/21, 1. lapsi
+ Pip83, 3/21, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Sofialiina, 3/21, 1. lapsi
Heidisofia, 3/21, 2. lapsi
Mannuska, 3/21, 1. lapsi
Pienihme, 3/21, 1. lapsi
+ Skyela, 4/21, 2. lapsi
+ Mirksukka, 4/21, 3. lapsi
+ Hulda91, 4/21, 2. lapsi
Eimy, 4/21, 1. lapsi
Elsa96, 4/21, 1. lapsi
+ Marjusk, 4/21, 2. lapsi
Suikku1, 5/21, 2. lapsi
+ Summer21, 5/21, 2. lapsi
Vauvasyliin2022, 5/21, 2. lapsi
Samppa40, 5/21, 3. lapsi (miehen 1.)
+ Maija1004, 5/21, 1. lapsi
+ Twix, 5/21, 1. lapsi
Miracle, 5/21, 1. lapsi
Martta83, 5/21, 2. lapsi
+ Maria91, 5/21, 3. lapsi
+ Jonna_83, 6/21, 3. lapsi (1. yhteinen)
+ Minnix, 6/21, 2. lapsi
Daimiduu, 3. lapsi
Meimierika, 6/21, 1. lapsi
Saaga86, 6/21, 2. lapsi
+ Innerchild, 6/21, 1. lapsi
Tulejonyyttti, 6/21, 1. lapsi
+ Bluebelle, 7/21, 2. lapsi
+ Danio, 7/21, 2. lapsi
+ Andune, 7/21, 1. lapsi
+ Mimmimami, 8/21, 5. lapsi
+ BB-8, 8/21, 3. lapsi
+ Seppiina, 8/21, 3. lapsi
Lemoni87, 8/21, 1. lapsi (miehen 2.)
Sadepisaroita, 9/21, 2. lapsi
AniiloraK, 9/21, 4. lapsi
SannuB, 2. lapsi
Chili, 3. lapsi
Hellu_, 9/21, 2. lapsi
Untamoinen, 3. lapsi
Topukka, 9/21, 2. lapsi
Guinevere, 9/21, 4. lapsi
Liljah, 9/21, 3. lapsi


★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi ★ Kiertopäivä ★

Chili...................................kp 33/28
Sadepisaroita................kp 22/25-31
Liljah....................................kp 21/26
Topukka…………………......kp 19/30
Mamtobe........................kp 18/28
Guinevere......................kp 15/?
Petronella09...............kp 14/26
AniiloraK.......................kp 14/27
Suikku1............................kp 11/26-28
Martta83..........................kp 10/26-27
Iinanen..........................kp 9/23-24
Lemoni87......................kp 9/28
Hellu_.............................kp 8/27-28
SandraB........................kp 2/27

★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Chili........................................dpo 17
Mamtobe.........................dpo 8
Sadepisaroita................dpo 5
Petronella09...................dpo 1
AniiloraK............................dpo 1
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä