Haaveena vauva 2022

Mä täällä vieläkin oottelen, että vuoto alkais. Sanokaa nyt, että kp24 ei oo mahollista tärpätä, ni voin jättää senki asian miettimättä.
Kävin lukemassa sun viestejä, niin jos oot just lopettanut minipillerit niin siinähän voi mennä kuukausia ennen kuin kierrot tasaantuu. Eli ovis voi hyvinkin tulla vasta kp24 tai vaikka vasta kp 54 jos niikseen tulee.
Riippuu niin siitä, millaset kierrot sulla oli ennen pillereitä ja siitä, kuinka kropan oma hormonitoiminta hurahtaa käyntiin.

Jos haluat olla paremmin kartalla niin suosittelen oviksen tikutusta ja/tai aamulämpöjen mittausta, sekä kehon muiden merkkien ylöskirjaamista (rintojen arkuus, seksuaaliset halut, vv:n koostumus, vatsakrampit yms yms) niin saat vähän selvyyttä siitä, milloin ovis on eli samalla myös, milloin menkatkin voi alkaa.

Noi Flo:t sun muut ei pysty antamaan muuta kuin keskiarvoihin perustuvia arvauksia siitä oviksen ajankohdasta, ainakaan heti ekoissa kierroissa.
 
Täällä keskustelu etenee kovaa vauhtia :D taas oon ollu muutoman päivän lukematta ja tullut monta sivullista tarinaa!

Mulla on nykyään menkat aivan super pitkät. Taas kesti 11 päivää. Ennen kestäneet sen 7 päivää.

Mietin että voisin koittaa tikuttaa ekaa ikinä kertaa ovista. Onko vinkkejä millä testillä aloittaisi ja muutenkin kuinka toimia :)
 
Kiitos. Ja joo, myönnän, että odotin suht normaalia kiertoa jo, kun ajattelin, ettei minipillerit niiin sekasin pistä kroppaa. Ennen pillereitä olevista kierroista en kyllä muista mitään, kun on niin kauan aikaa jo. Yhdistelmiä söin kaikista pisimpään, sitten oli rengas ja sitten vasta nää minipillerit, joilla menkat loppu kokonaan. Siitäkin oisin voinu kyllä päätellä, että sekasinhan tässä ollaan. No mut, ei se kyllä mitään haittaa, vaikka oiskin tärpänny, kun se kuitenkin suunnitelmissa :D

Ja oon muutenkin näissä asioissa ihan pihalla, kun en ole ikinä perehtynyt sen kummemmin, kun ei ole ollut tarvetta.
 
  • Tykkää
Reactions: Eimy
Hei kaikki. Meidän maaliskuisen odotus päättyi yllättäin ennenaikaisiin lapsivesien menoon. Rv15+. Vauvassa ei vaikuttanut olevan mitään vikaa. Syytä ei toistaiseksi tiedetä. Tyttö oli tulossa plussa siis pois nimen edestä. Kunhan kierto lähtee käyntiin niin tulen takaisin listoille.
Suuri osanotto voimia kovasti sinulle toipumiseen ❤
 
  • Tykkää
Reactions: Keksi82
Hei kaikki. Meidän maaliskuisen odotus päättyi yllättäin ennenaikaisiin lapsivesien menoon. Rv15+. Vauvassa ei vaikuttanut olevan mitään vikaa. Syytä ei toistaiseksi tiedetä. Tyttö oli tulossa plussa siis pois nimen edestä. Kunhan kierto lähtee käyntiin niin tulen takaisin listoille.
Aivan kamalaa :( suuret osanotot teille ♡
 
  • Tykkää
Reactions: Keksi82
Täällä keskustelu etenee kovaa vauhtia taas oon ollu muutoman päivän lukematta ja tullut monta sivullista tarinaa!

Mulla on nykyään menkat aivan super pitkät. Taas kesti 11 päivää. Ennen kestäneet sen 7 päivää.

Mietin että voisin koittaa tikuttaa ekaa ikinä kertaa ovista. Onko vinkkejä millä testillä aloittaisi ja muutenkin kuinka toimia
Mä tikutin tässä kierrossa kans ekaa kertaa ovista ja tilasin sellasen kunnon setin raskauskeijulta :D aloin tikuttaa jo aika ajoissa oiskohan ollu joku kp10, sit tikutin ja tikutin ja mietin ettei taida tulla koko ovista mut sitte ihan selkee ovisplussa kp21. Mietin että onkohan meijän aiemmat vaikeudet olleet tota että ovis noin myöhään.. noi one stepit toimi mulla ainakin siis hyvin :)
 
Multa suositus Kotitesti.fi:n Sofi-ovisliuskoille. Niillä ne plussat on mulla olleet selkeitä ja räikeänpunaisia.
Myös Raskauskeijun Onestepit menettelee, tosin ne testit on mulla olleet kontrolliviivaa myöten aika hailuroita, joten vähän vaikeutti tulkintaa kun testiviivakin oli sit kontrolliin verrattuna tummahko pitkin kiertoa.

Mutta riippuu paljon siitä yksilöllisestä tasosta jolla hormoni nousee! Se mikä toimii toisella, ei vältsysti oo niin hyvä toisella.

Joka tapauksessa kantsii hommata niitä halpoja liuskoja (eli ei kalliita muovipuikkoja) niin ei satu sieluun jos jonain päivänä tarvii tikuttaa vaikka kolmekin kertaa saadakseen varmuuden. Etenkin ekoissa kierroissa parempi testata paljon ja pitkään niin oppii nopeasti tuntemaan oman kehon merkit, niin jatkossa ei tarvi välttämättä enää edes tikuttaa.
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89 ja Hulda91
AMR
Hei @tutina ! Kiitos kysymästä. ❤
Täällöhän mää vielä pyöriskelen ja lisäksi toukokuisten ryhmässä. :) Raskaana siis vielö ainakin toistaiseksi ollaan. :) Nyt laskurin mukaan viikot 6+3 ja huomenna eka neuvola.

Vuotoja ei ole ollut, mutta ihan kamalia kipuja senkin edestä. Lauantaina alkoi myös tosi kova pahoinvointi ja silloin tuli halailtua pönttöä ja olin töistäkin pois. Sen jälkeen ei oo enää tarvinnut oksentaa, mutta todella kova etominen ja oksetus on päällä koko ajan. :( Lähdin taas töistä kesken päivän kun ei oikein meinaa työnteosta tulla mitään. Saapa nähdä pitääkö hakea saikkua. Ei meinaa ruokakaan maittaa ja olo on aika tuskainen. Unet on mennyt ihan onnettomiksi ja joka yö herään vähintään kerran koviin alamahakramppeihin. Aiheuttaa aina pieniä sydämentykytyksiä.

Oon miettinyt, voisko taustalla riehutnut endo ja sen tekemät tuhot vaikuttaa noihin kipuihin. Jos on tullut kiinnikkeitä yms.

Toivon sulle ja teille muille myös oikein hedelmällistä kiertoa ja plussatuulia! ❤
 
En ole käynyt täällä joka päivä lukemassa, koska pidämme nyt yrityksessä taukoa ivf-jonon ajan liian kovan yritysstressin takia. On jotenkin pysäyttävää lukea näitä teidän suruja ja iloja.

Tuoreimpana, suurimmat pahoitteluni @Keksi82 ! Onpa ihan kamala tilanne, paljon voimia surun läpikäyntiin ja kaikkea hyvää tulevaan ❤

ja toiseksi: olipa ihana lukea, että teillä @Alinna86 on kaikki mennyt hyvin ja vauva kasvanut hienosti! Paljon onnea ja tsemppiä loppuodotukseen!❤

Paljon tsemppiä myös muille suruja kokeneille ja uusien kiertojen kanssa kamppaileville. Käyn aina välillä kuulumisianne edelleen lukemassa, vaikken jokaiseen viestiin kommentoisikaan. Meidän vauvaprojekti jatkuu toivottavasti tammikuussa ja toiveet ivf-hoidoistakaan ei tällä hetkellä ole kovin korkealla, mutta jos ei omilla niin toivottavasti lahjasoluilla onnistuisi joskus perhe meillekin ❤
 
Laitoin ton Flo sovelluksen niin siinä kysytään luteaalivaiheen pituudesta mutta eikö se ole käytännössä aika mahdoton itse tietää? En tiedä onko tosta sovelluksesta juurikaan hyötyä muistuttaakin vielä vuodon alkamisesta :( mutta katsotaan onko iloa uudessa kierrossa
 
Pahoittelut kaikille negan testanneille ja uuteen kiertoon joutuneille ja @Keksi82 sinulle suuri osanottoni. ❤

Täällä alkoi sunnuntaina tyhjennysvuoto yhdistelmäpillereitten jäljiltä, viimeisen pillerin otin siis tiistaina. Sitten kun tämä kaamea vuotaminen loppuu, niin voikin alkaa tikuttelemaan ovista.
Kuopusta kun alettiin yrittämään niin ovuloin ensimmäisen kerran 23 päivää päivää viimeisen pillerinoton jälkeen. Ja kierto siitä heti tasaantui normaaliksi. Mielenkiintoista nähdä kauan nyt kestää. Pillereitä olen syönyt melkein kokonaan ilman taukoja tuon endometrioosin kurissa pitämiseksi, niin en tiedä miten paljon se vielä sekottaa kroppaa.

Jännät paikat monella menossa, paljon plussapeukkuja kaikille!

Minut voi lisätä listalle: Liljah, 9/21, 3. lapsi
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89 ja Keksi82
Syvimmät osanottoni @Keksi82. Nämä uutiset saavat aina mielen niin matalaksi ja toivoo, ettei kenenkään tarvitsisi tuollaisia käydä läpi. Voimia surun käsittelyyn ja toipumiseen.

Onko muilla piinailijoilla jotain oireita? Mulla ei vieläkään mitään välillä juilii, mutta ei pahasti. Aivastaessa eilen repäisykipu, mutta niitä on ennen kuukautisiakin. VV ei oikeastaan ollenkaan ja siks epäilyttää ettei tainnut tärpätä.. Flunssa jatkuu ja en oo kyllä näin tukossa ollut vuosiin, menis jo niin pääsis lenkille ja tuulettaa ajatuksia
Täällä dpo8 ja ei oikeastaan oireita. Menkat pitäis alkaa la. Katselin vanhoja kiertoja ja siellä tähän aikaan oli negakierroissa tissikipua, unettomuutta, palelua ja väsymystä sekä jomotusta alaselässä. Nyt ei mitään näistä, ehkä jos oikein tunnustelee niin aivan minimaalista toisen tissin arkuutta. Mietin, et olikohan mun ovis kuitenkin sen myöhemmän ovisplussan mukaan, jolloin oliskin vasta dpo6. Se selittäis tota vähäoireisuuttakin. Koska edelleen on vaikea uskoa, että yk2 tärppäis näiden kaikkien terveyshärdellien jälkeen.
 
Täällä dpo 8 ja ihan on menkka fiilikset :( Finnit senkun lisääntyy. Oireet tai oireettomuus ei kerro kohdallani mitään, joten en luota niihin ainakaan plussan toivossa.On ollut kiertoja jolloin rinnat kipeytyy ja jolloin ei,aina sama lopputulos :/ välillä ollut parempi iho,välillä paljon finnejä. Hikipuuskat on joka kierto ennen menkkojen alkua :( tässä kierrossa ei vielä ollut.
 
vierailija
Hei kaikki. Meidän maaliskuisen odotus päättyi yllättäin ennenaikaisiin lapsivesien menoon. Rv15+. Vauvassa ei vaikuttanut olevan mitään vikaa. Syytä ei toistaiseksi tiedetä. Tyttö oli tulossa plussa siis pois nimen edestä. Kunhan kierto lähtee käyntiin niin tulen takaisin listoille.
Onko sulla mahdollisesti kohdunkaulan heikkous? Se voisi aiheuttaa ennen aikaisuuden? Äidilläni on ollut se ja 2 raskaudessa on ommeltu tukilanka. Paitsi ekassa raskaudessa jolloin se todettiin ja vauva syntyi RV 20 jotain . Lanka ommeltu tosi aikaisilla viikoilla.
 
No niin, alkoihan se uusi kierto vihdoin. Minulle voi siis päivittää kp 1/30 ja ottaa pois piinalistalta.
Olipa ihmeellisen pitkä kierto. Jospa nyt seuraava olis normaalimpi, niin osaisi ajoittaa peittojen heiluttelun paremmin.

Pakko kysyä myös tällainen tyhmä kysymys, että kun teette liuskatestejä, niin niitä vartenhan pitää pissiä johonkin purkkiin. Mistä te niitä purkkeja hommaatte? Ajattelin yrittää sitä oviksen bongaamista testeillä, niin sitä varten tässä mietiskelen.
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89 ja SannuB
No niin, alkoihan se uusi kierto vihdoin. Minulle voi siis päivittää kp 1/30 ja ottaa pois piinalistalta.
Olipa ihmeellisen pitkä kierto. Jospa nyt seuraava olis normaalimpi, niin osaisi ajoittaa peittojen heiluttelun paremmin.

Pakko kysyä myös tällainen tyhmä kysymys, että kun teette liuskatestejä, niin niitä vartenhan pitää pissiä johonkin purkkiin. Mistä te niitä purkkeja hommaatte? Ajattelin yrittää sitä oviksen bongaamista testeillä, niin sitä varten tässä mietiskelen.
Minä oon ihan vaan pienen Ikean muovisen rasian jemmannut tähän käyttöön :D
 
No niin, alkoihan se uusi kierto vihdoin. Minulle voi siis päivittää kp 1/30 ja ottaa pois piinalistalta.
Olipa ihmeellisen pitkä kierto. Jospa nyt seuraava olis normaalimpi, niin osaisi ajoittaa peittojen heiluttelun paremmin.

Pakko kysyä myös tällainen tyhmä kysymys, että kun teette liuskatestejä, niin niitä vartenhan pitää pissiä johonkin purkkiin. Mistä te niitä purkkeja hommaatte? Ajattelin yrittää sitä oviksen bongaamista testeillä, niin sitä varten tässä mietiskelen.
Pilttipurkki minullakin vessassa, minkä sitten aina vaan huuhtelen käytön jälkeen. :D
 
  • Tykkää
Reactions: SannuB

Yhteistyössä