Haaveena vauva 2020

Mulla meinaa itku tulla, kävin just vessassa ja pyyhkiessä vaaleanpunaista valkovuotoa.. Kumpa ne ei nyt alkaisi :'(

Lohduttakaa nyt joku että teillä on ollut tämmöistä ja silti olleet raskaana???

Ei kuitenkaan yhtään mahakipua vielä?
Voi harmi :( :'( aika usein enteilee ainakin itselläni alkavaa vuotoa. Toivon tietysti että sun kohdalla ei!

Tuu päivittää taas miten etenee.
 
Eneris3
Voi harmi :'( aika usein enteilee ainakin itselläni alkavaa vuotoa. Toivon tietysti että sun kohdalla ei!

Tuu päivittää taas miten etenee.
Mulla on pari kiertoa sitten käynyt niin, että tämmöinen vuoto alkoi kp29 ja sitten kp 31 alkoi yöllä ihan kunnon vuoto ja aivan helvetin kipee maha ja selkä, ja vuoto oli tosi runsasta.. Mietin silloin että olisko tärpänny ja menny tosi varhain kesken. Silloin ei raskaustestiin kyllä ilmestynyt haamun haamuakaan ennen vuodon alkua, joten toivotaan että tämä olisi osaa alkuraskautta eikä menkkojen alkua :(

Kerkes jo vähän innostumaan liikaa..
 
  • Surullinen
Reactions: Lilmi89
@Wanti apua, hurja tilanne varmasti onneksi selvisitte säikähdyksellä!!!

Pahoittelut menkoista kellä alko ja kyllä itestäki tuntuu että menkat sieltä vaan alkaa, oireita taas on kyllä, tänään oksu nousi kurkkuun siis närästys, tissit on tulessa, kuumottaa koko ajan, tänäön jomotellu taas ja turvottaa mutta kyllä 85% varma että menkat alkaa viim perjantaina,en ees ala testaan:cautious:
 
  • Surullinen
Reactions: Kasikuus ja Helmiii
Tsemppiä kaikille teille joilla ei menkkoja kuulu, toivottavasti menkkoja ei tule ja plussaatte :)

@Alinna86 mekin alettiin aika tarkkaan vuosi sitten yrittää, tarkalleen se oli viime vuonna pääsiäisen jälkeen, ja 15 kiertoa vuoteen mahtunut. Kyllä on mun mielestä jo liian pitkä aika haaveiluun... Minkälaisissa tutkimuksissa te muuten olitte ja koska tulokset tulee? Paljon tsemppiä ❤

@Kasikuus ymmärrän täysin mitä tunnet, kyyneleiltä ei ole vältytty täälläkään vaikka kyllähän näihin pettymyksiin jo vähän turtuu. Oon jo pitempään valmistautunut siihen lopputulemaan ettei vauvaa välttämättä enää koskaan saada ja tehnyt surutyötä asian kanssa. Mut jos se on lopullinen kohtalo, niin kyllähän sitä surua toteutumattomasta haaveesta kantaa mukanaan loppuelämän. Ja tiedän ettei elämässä saa kaikkea haluamaansa, mutta kyllä näin isoa pettymystä voi olla vaikea hyväksyä. Koska teidän ensikäynti on ja tulethan kertomaan sitten mitä sanottiin? Mulla ja sulla on suunnilleen saman verran ikää, yritystä, ja vielä sektiotaustat molemmilla, siksi aina erityisellä mielenkiinnolla seuraan sinun polkua täällä kun on niin helppo samaistua ❤
 
Meillä on kyllä @Pampula3 hyvin samanlainen tilanne molemmilla ja itsekin seuraan ja odotan aina sinun kuulumisia ❤ Voi kunpa pian pääsisimme yhdessä odottajien ryhmään :love:
Kiitos kysymästä, huomenna ensikäynti puolen päivän aikaan :) Tulen sitten kertomaan kuulumiset, kun töiltäni ehdin :giggle:
 
@Kasikuus minun on myös vaikea hyväksyä sitä, että ei tullut vauvaa 2020. 2019 vauvaan oli vain pari mahdollisuutta, joten se ei kirpaissut niin paljoa.

Vuodon alkaminen ei ole enää niin suuri pettymys tai reaktioni ei ole enää niin voimakas. Mutta kun vuosia olen jo lasta toivonut, ennen yritystä siis, aina haaveillut äitiydestä ja omista lapsista. Kuunnellut lähipiirin vihjaillut ja seurannut, kun muut saavat perheenlisäystä. Mutta vasta kun ehkäisy jätettiin pois, kaikki nuo on alkanut sattumaan entistä enemmän. Ja kun ei voi tietää, onnistuuko koskaan ja kuinka pitkä polku on edessä. Olen tänään miettinyt asiaa paljon ja itkenyt koko illan. Pakko käsitellä myös surua, vaikka tähän ei voi jäädä vellomaan.
 
@minttuni ja muut niin ikävä lukea nuista teidän tuntemuksista, minun suurin unelma oli myös tulla äidiksi ja jokaisen tulisi saada se kokea, olen kyllä aivan varma että teillekin se päivä vielä tulee <3 Ilmotelkaa mitä seuraavaksi kun pääsette ensikäynneille, harmi kun tää korona sotkee.
 
  • Rakkaus
Reactions: minttuni
Eneris3
@Kasikuus minun on myös vaikea hyväksyä sitä, että ei tullut vauvaa 2020. 2019 vauvaan oli vain pari mahdollisuutta, joten se ei kirpaissut niin paljoa.

Vuodon alkaminen ei ole enää niin suuri pettymys tai reaktioni ei ole enää niin voimakas. Mutta kun vuosia olen jo lasta toivonut, ennen yritystä siis, aina haaveillut äitiydestä ja omista lapsista. Kuunnellut lähipiirin vihjaillut ja seurannut, kun muut saavat perheenlisäystä. Mutta vasta kun ehkäisy jätettiin pois, kaikki nuo on alkanut sattumaan entistä enemmän. Ja kun ei voi tietää, onnistuuko koskaan ja kuinka pitkä polku on edessä. Olen tänään miettinyt asiaa paljon ja itkenyt koko illan. Pakko käsitellä myös surua, vaikka tähän ei voi jäädä vellomaan.
Vaikka itselläkin vasta tosi lyhyt (puoli vuotta) yritysaika takana, niin silti itketti hetki sitten kun vuoto alkoi.. Just se mistä puhuitkin, kun on jo niin monta vuotta ollut haaveena päästä äidiks, ja nyt kun se voisi muuttua todellisuudeksi niin ei onnistu.. Parin päivään sisään kaks fb kaveria ilmoittaneet raskaudestaan ja puolisokin just kertoi, että työkaverin uusi tyttöystävä saattaa olla raskaana (vahingossa), niin perkele. Miksi ei minä. Sit kun itseä alkoi itkettää, niin puolison kommentti "älä ressaa" ei auttanu yhtään :D Onneks hän tajus virheensä ja otti sitten kainaloon itkemään, hehe :) Täällä nyt vaaleanpunainen valkovuoto muuttunut vähän enemmän veren muotoiseksi, mutta niin kauan kun en "vuoda kunnolla", mä vielä halun toivoo et on mahollista vaikka todennäköisyys minimaalinen :D

Tai sitten on vaan pian pakko siirtyä tuonne 2021 ryhmään..
 
@Helmiii Mä ostin kans apteekin ultria, jotkut haukkuu et nekin tekis viivanpaikkaa ja jotkut kehuu hyviksi?? Itse kyllä huolin mielellään sen viivanpaikankin tihrustettavaksi täysin blankkon testin sijaan mutmut :LOL:Jospas sulla kurkisteli haamu siellä ❤

@Lilmi89 Ja mulla kun on juuri tuollaisia oireita ollut tänään, varsinkin turvotusta, kuumotusta ja juilimista ja silti haluaisin plussaan uskoa :X3:

Eneris3, voi eii, toivottavasti nyt ei kunnon vuodoksi ala. (n)Voihan joillakin vaikka niukemmat "menkat" tulla raskauden aikana.
 
  • Tykkää
Reactions: Lilmi89
Eneris3
@Helmiii Mä ostin kans apteekin ultria, jotkut haukkuu et nekin tekis viivanpaikkaa ja jotkut kehuu hyviksi?? Itse kyllä huolin mielellään sen viivanpaikankin tihrustettavaksi täysin blankkon testin sijaan mutmut Jospas sulla kurkisteli haamu siellä

@Lilmi89 Ja mulla kun on juuri tuollaisia oireita ollut tänään, varsinkin turvotusta, kuumotusta ja juilimista ja silti haluaisin plussaan uskoa

Eneris3, voi eii, toivottavasti nyt ei kunnon vuodoksi ala. Voihan joillakin vaikka niukemmat "menkat" tulla raskauden aikana.
Voihan niitäkin olla, mut jotenki oon varma ettei nää sitä oo, eipähän ainakaan pety
 
@Pampula3 meillä tutkittiin keskenmenon syitä ja niitä kokeiden tuloksia on odoteltu jo pari kk. Aika lääkärille piti olla loppukuusta mutta koronan takia aika vaihtuikin puhelinsoitoksi.
Ilmeisesti siinä sitten keskustellaan tulevasta mut mies on sitä mieltä ettei mihinkään hoitoihin lähdetä. Siksipä toivon tavallaan ettei mitään vikaa olisi koska en tiiä miten kova romahdus se mulle olisi sitten jos toivoa ilman hoitoja ei olis :(
@Loree Yritän sinnitellä vielä sen 9päivää en vaan kestä ajatusta enää nega testeistä enkä toisaalta haluu nähdä edes sitä kemiallista. Antaa vaan turhaa toivoa... Hienompaahan se olis ku sais heti ekalla testillä sit ne räiskyvät leffaviivat:X3:

Omat tuntemukset tänään, lämpö jääny koholle, päivälläkin vielä 37.5 ja päikkärit oli otettava niinku eilenkin ja ihan jäätävä turvotus mut sitä mulla nyt on aina muutenkin joten ei voi päätellä yhtään mitään:LOL:
 
  • Rakkaus
Reactions: Lilmi89
@minttuni paljon voimia sinullekin ❤ Uskon että kun teillä kunnolla hoidot alkaa, on niistä toivottavasti apua ja tulet äidiksi. Tosi harmillista kun tämä korona sotkee ihan kaiken, myös lapsettomuushoitoihin pääsyn. Sydämestäni toivon sinulle kaikkea hyvää, ja että plussaat mahdollisimman pian, ja toivottavasti saat juuri niin monta lasta kuin toivot. Voin kuvitella ja tuntea surusi, vaikka ei ihan samanlaisessa tilanteessa ollakaan. Voimahali!!
 
VAUVA 2020 ❤

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

7.4.2020

Nimi Kiertopäivä

Helmiii..............................kp 48/29-43
Mandariinilohko.......kp 36/xx
Masu90............................kp 34/27-30
Riama...............................kp 32/27-29
Krippis..............................kp 31/22-24
BonBon88.....................kp 30/30-32
Amadecasa.................kp 28/34-55
Lilmi89..............................kp 26/29
Keltasirkku-.................kp 24/28-32
Nieve30..........................kp 22/29
Loree................................kp 22/23-28
Wanti................................kp 22/30-48
Alinna86.........................kp 19/28
Kasikuus........................kp 16/27-28
Jjenn................................kp 16/30-31
Futurmama.................kp 16/29-34
Pampula3.....................kp 15/21-26
Hipposka......................kp 14/30
Brunet82.......................kp 12/26-28
Shibali...............................kp 12/23-28
Ilona Eloisa...................kp 10/28

★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Riama......................................dpo 12
Alinna86.................................dpo 7
Loree........................................dpo 7
Kasikuus.................................dpo 3
Pampula3.............................dpo 3
Wanti........................................dpo 1

★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
Mulle voi laittaa nyt dpo 1 :)

Kävin eilen hakemassa ovistestejä. Eilen oli lähes yhtävahvat viivat, tänään selkeästi hailakampi. Veikkaan että ovisplussa olis ollut sunnuntaina jos oisin testannut :) Joten tallettelut meni aika nappiin. Nyt tuntuu siltä että yritys on alkanut "virallisesti".

Kuinka pitkään muilla kestää ovisoireet?

Mulla ovisoireet alkoi kp12 ja ovis oli kp 21. :O

Täällä odotellaan aamun testaajien tuloksia <3

Mihis muuten hymiöt häviää viesteistä? Vaikka yritän laittaa ne näkyy hetken mutta kun jatkaa kirjoittamista ne katoavat.
 
Eneris3
Täältä tulisi eka tulkittava, valitettavasti leffaviivat siintänee vielä (kaukana) tulevaisuudessa Näettekös tässä edes mitään?

Edit. Jahas foorumin mielestä suora pikkukuva on epäilyttävä, joten tässä linkki:
https://aijaa.com/KRzIUT
Emmä kyl valitettavasti nää :( Mun sunnuntainenki viiva tais olla vaan viivapaikka, tän aamun clearblue selkee nega :/ Ärsyttävää ku kierto venyy ja kerkee jo toivoo..

Noh, ei muuta ku uutta yrittämään. Miestä ei haittaa, urheilijana hän on sitä mieltä että on hyvä syntyä alkuvuonna, niin oot aina vanhin ryhmässäs, haha :D:D Tsemppiä kaikille vielä jännittäville<3 En tiedä liitynkö ollenkaan tuonne 2021 ryhmään, en oo varma "stressaako" silloin vain enemmän, mutta mahdollisesti nähdään siellä, ne jotka sinne siirtyy! Muistakaa kuitenkin nauttia vauvanteostan ;)
 
  • Tykkää
  • Surullinen
Reactions: Lilmi89 ja Riama
@Riama ihan kun mä siellä jotain haaleaa näkisin!

Hetken vielä notkun täällä. Menkat ja menkkakivut loppui illalla kuin seinään. Nyt sitten ihmettelen mitä tuo runsas tunnin kestävä vuoto oli, ei oikein kiinnittymisvuodostakaan mene. Ehkä se vuoto taas tänään alkaa.
Huoh. Ei auta kun taas odotella mitä tässä tulee tapahtumaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Riama
@minttuni Voin vain kuvitella miltä tuntuu odottaa niin kauan, että esikoisen vihdoinkin aluille saa :( Se on varmasti sydäntä riipivää, kun ei tiedä syitä, kuinka kauan menee vai saako pientä ollenkaan syliin ❤ Toivon sydämeni pohjasta, että korona olisi pian ohi ja pääsisitte vihdoinkin aloittamaan hoidot, jonka tuloksena vihdoinkin pitkän odotuksen jälkeen on pienen pieni nyytti ❤
Vaikka olen kokenut äitiyden, niin silti sattuu, jos en saa kokea sitä ihmisen kanssa, joka on yhtä omistautunut kuin minä ❤❤

@Wanti Minulla kestää yleensä 4-5pvä, mut nyt se plussa tuli niin yllättäen, et ei tainnut kestää oireet ku päivän.

@Riama Kyllä siellä jotain näkyy ❤
 
  • Tykkää
  • Rakkaus
Reactions: Riama ja minttuni
Voi olla että tuo hailura on vaan tämän testin (apteekin ultra) viivanpaikka. Testiajalla tuli ihan muutaman minuutin sisällä ja koitin kovasti kannustaa et tummeneppas nyt, mut ei se totellut :p

Pc liuskojakin löytyisi, mut en viitsi koittaa kun ei kerran herkempään testiinkään tartu väri. Jos nyt saisi pidettyä testeistä näppinsä erossa ja seuraava testikerta torstaina. Sillon pitäisi kyllä jo jotain näkyä jos on näkyäkseen.