Haaveena vauva 2020

Huomenta leidit uuteen viikkoon! Selkäranka katkes tähän aamuun. Kp40-29/43 ja oletettu dpo12. Oli yks rfsu testi ja heräsin 4 niin jotenki en enää pystynyt vastustaa.

Ja siis testi aikana ei näkynyt mitään. Ja nyt paria tuntia myöhemmin hailuraviiva kun oikeesta suunnasta katsoo. Eli todennäköisesti tää frsu lilojen testien antama viivanpaikka....

Voi hitsit :'D menkkatuntemukset on kaikki, joten voi alkaa hetkellä millä hyvänsä. Tulipahan tuhlattua sentää yks testi tähän kiertoon. Ja samaan sijaan mietin et niin kauan on toivoa ennen ku ne oikeesti alkaa :D

Mites @marrrsipaani miltä sulla näytti?

@Vaniljapulla aikoo pysyä lujana ja testaa vasta dpo15?

Saa nähä maltanko vielä 3 päivää oottaa. Vaikka tullut hieman outojakin oireita tässä kierrossa niin jotenkin en usko että ois tärpänny. Tuntuu koko ajan että menkat alkais..
 
  • Rakkaus
Reactions: Lilmi89
Onnea @marrrsipaani ♥

Mulla on kyl maailman huonoin itsehillintä testejen suhteen☺Tänää dpo11 ja pakkohan se oli tehdä nega testi aamulla noilla matsmartin ruotsalaisilla( 25herkkyys).... Viimeksi tammikuussa sain ekan CB digin kyl just dpo11 et vähän kyl usko tähän kiertoon meni täs.... Sykkeet kyl noussut taas öisin ja huimannut mitkä molemmat oli viimeksi raskaus oisreita, mutta oon vähän flunssanen eli voi johtua siitäkin. Pakko kyl sanoa että tavallaan myös helpottaa etten oo raskaana koska toi korona tilanne alkaa olee kokoaika huolestuttavampi raskaana olevalle..... Alkais nyt edes ne menkat niin tietäisi kropan vihdoin toimivan ton km jälkeen. Aattelin et ke voisin aprillipäivän kunniaksi tehdä viel testin koska silloin pitäis menkkojen alkaa jos tulevat normisti oviksen jälkeen. Pe sit kyl soitan johki et saisin keltarauhas hormoonit jos ei ala koska sit tulee kyl 8 viikkoa täyteen tätä kiertoa....
 
  • Rakkaus
Reactions: Lilmi89
@Zennuli sinne myös tsemppiä ❤ tämä aika on jotenkin pelottavaa. Haaveilu vauvasta jatkuu, mutta toisaalta myös pelottaa jos tärppääkin. Toisaalta varmaan voi olla osittain pelottavaa tavallisessakin tilanteessa, ei ole kokemusta raskaana olosta. Mutta ehkä tämä korona tuo lisäjännitystä yrittämiseen.
 
@Zennuli sinne myös tsemppiä tämä aika on jotenkin pelottavaa. Haaveilu vauvasta jatkuu, mutta toisaalta myös pelottaa jos tärppääkin. Toisaalta varmaan voi olla osittain pelottavaa tavallisessakin tilanteessa, ei ole kokemusta raskaana olosta. Mutta ehkä tämä korona tuo lisäjännitystä yrittämiseen.
Mä tein just päätöksen omasta eristäytymisestäni, koska en halua riskeerata tätä alkavaa ensimmäistä ja viimeistä (jos pysyy loppuun asti) raskautta mitenkään. Olen niin onnellinen, että työ/opiskelutilanne sallii tämän ilman suurempaa taloudellista tappiota. :X3:
 
Taidan avautua tänne, pitkään olen teidän juttuja kyllä jo seuraillut :)

Meillä siis 1,5-vuotias esikoinen, joka lähti helposti toisesta kierrosta. Fyysisesti helppo raskaus, pitkä synnytys. Esikoisen ollessa 8 kk päätimme jättää ehkäisyn pois, mutta toki imetys häiritsi sen verran ettei menkkojakaan kuulunut vielä pariin kuukauteen enkä sitten menkkojen alkamisen myötäkään vielä raskautunut. Lopetin imetyksen loppuvuodesta 2019 lähinnä sillä ajatuksella, että toinen saisi tulla ja tulinkin raskaaksi ensimmäisestä kierrosta imetyksen lopetuksen jälkeen. Esikoisen aikaan raskausoireet olivat hyvin selkeät ja vahvat alusta asti, nyt tämän kohdalla oireettomuus sai raskauden tuntumaan epätodelliselta. Näin kuitenkin useaan kertaan ultrassa tyypin kasvavan, joten pakko oli alkaa uskoa. 8+0 aloin kuitenkin tiputella rusehtavaa vuotoa, tuolloinkin kaveri sykkeineen näkyi ultrassa. 8+3 vuoto kuitenkin runsastui ja ultrassa ei enää sykettä näkynyt. Lääkkeellinen tyhjennys kotona onnistui hyvin ja toivuin siitä yllättävän nopeasti. Toki asia vielä surettaa mutta mieli jo tulevassa. Tyhjennyksen jälkeen tuli yhdet menkat, jotka harmitti ihan kamalasti vaikka ei mitään isompaa yritystä tuolloin vielä ollutkaan. Nyt kuitenkin yritys täysillä käynnissä :D Sain CB-digitikkuun pysyvän hymynaaman viikko sitten sunnuntaina. Oletteko laskeneet ovulaation tuosta päivästä vai miten?

Ihan kamalaa odottelua nämä päivät, alavatsaa nipistelee kovasti välillä, rinnat ei kipeät mutta (olevinaan) välillä pistelee, iho kukkii. Ei siis mitään erityistä oiretta ainakaan vielä. Kovasti saa itselleen kyllä kaikki oireet kuviteltua...
 
  • Surullinen
Reactions: Lilmi89
Taidan avautua tänne, pitkään olen teidän juttuja kyllä jo seuraillut :)

Meillä siis kohta 1,5-vuotias esikoinen, joka lähti helposti toisesta kierrosta. Fyysisesti helppo raskaus, pitkä synnytys. Esikoisen ollessa noin 8 kk päätimme jättää ehkäisyn pois, mutta toki imetys häiritsi sen verran ettei menkkojakaan kuulunut vielä pariin kuukauteen enkä sitten menkkojen alkamisen myötäkään vielä raskautunut. Lopetin imetyksen loppuvuodesta 2019 lähinnä sillä ajatuksella, että toinen saisi tulla ja tulinkin raskaaksi ensimmäisestä kierrosta imetyksen lopetuksen jälkeen. Esikoisen aikaan raskausoireet olivat hyvin selkeät ja vahvat alusta asti, nyt tämän kohdalla oireettomuus sai raskauden tuntumaan epätodelliselta. Näin kuitenkin useaan kertaan ultrassa tyypin kasvavan, joten pakko oli alkaa uskoa. 8+0 aloin kuitenkin tiputella rusehtavaa vuotoa, tuolloinkin kaveri sykkeineen näkyi ultrassa. 8+3 vuoto kuitenkin runsastui ja ultrassa ei enää sykettä näkynyt. Lääkkeellinen tyhjennys kotona onnistui hyvin ja toivuin siitä yllättävän nopeasti. Toki asia vielä surettaa mutta mieli jo tulevassa. Tyhjennyksen jälkeen tuli yhdet menkat, jotka harmitti ihan kamalasti vaikka ei mitään isompaa yritystä tuolloin vielä ollutkaan. Nyt kuitenkin yritys täysillä käynnissä :D Sain CB-digitikkuun pysyvän hymynaaman viikko sitten sunnuntaina. Oletteko laskeneet ovulaation tuosta päivästä vai miten?

Ihan kamalaa odottelua nämä päivät, alavatsaa nipistelee kovasti välillä, rinnat ei kipeät mutta (olevinaan) välillä pistelee, iho kukkii. Ei siis mitään erityistä oiretta ainakaan vielä. Kovasti saa itselleen kyllä kaikki oireet kuviteltua...
Vaikka siis kuulostaa, että yritystä takana kovin vähän aikaa, tuntuu se ihan ikuisuudelta. Nyt siis 9 kk kuitenkin siitä kun vauvaa alettiin toivoa.
 
Heiii kysymys, ovistesti näyttää negaa mutta ovisvuotoa tulee yhtäkkiä?! Luotanko tuohon testiin vai voisko näyttää negaa jos ovis oliski tulossa?
Mulla ainakin alkaa ovisoireet ennen kuin testissä alkaa mitään ovikseen viittavaa näkymään. Limat siis alkaa n 3pv ennen ovisplussaa yleensä. Ja liuskat ainakin välillä ollut ihan yhtäkkiä plussia, joskus taas edellisenä päivänä jo vähän vahvempaa viivaa näyttänyt.
 
Onnea @marrrsipaani ❤

Olenko mä ainut, jolla ovislimat on ruskeaa? Se on kuulemma ihan normaalia naistenpolin mukaan, mut musta tuntuu, et tää ei ole normaalia. Kp8 menossa ja nyt tänään alkanut vuotaa enemmän ja ihan tumman ruskeaa.. Ei siis päivääkään välissä, ettenkö olis vuotanut. Nyt jos ovislimat alkaa jo valumaan, ni voihan kerpele sentään. Oisin halunnut ees muutaman päivän väliä, et ei tarttis käyttää suojaa :( Voiko rauta tehdä sen, että tuo vuoto on nyt paljon tummempaa ruskeaa, kuin yleensä? Toimiikohan mun kroppa jotenkin väärin, kun ovislimat ei ole normaalit ja kun vuodan näin monta päivää? :(
Pitääkin taas koittaa tikuttaa tää kierto ovista.
 
Onnittelut @marrrsipaani!! <3 ihana juttu :)

Ja mulla voimistuu vaan kaikki menkkatuntemukset, vuoto ei alkanu tänää vielä. Testaan aamulla taas jos ei ennen sitä ala. Huomenna dpo13. Jos järjellä ajattelee niin menkat alkaa dpo14 nii kuin aiemminkin. Kun on nämä kaikki oireetkin. Ja silti, siis silti sitä on niin kauhean toiveikas loppumetreille asti. Pitkä aika ollut tänä yli 40vrk kierto, vikoja päiviä viedään.......
 
Kiitos kaikille onnitteluista! ❤

@Alinna86 Oireista. Ei oo juuri mitään! :D Kun aloin kunnolla mietiskellä, niin hengästyn todella helposti. Oon kans ollut väsyneempi ja mielialat ovat heitelleet. Ei kai muuta? :D Jotain mahatuntemuksia pieniä on ollut.
Ihan eri tavalla nää oireet, kun esikoisesta, jossa oli tosi vahvat oireet heti.


Muoks. Ja tänään illasta on ollut pientä etovaa oloa.
 
Onnittelut @marrrsipaani!! <3 ihana juttu

Ja mulla voimistuu vaan kaikki menkkatuntemukset, vuoto ei alkanu tänää vielä. Testaan aamulla taas jos ei ennen sitä ala. Huomenna dpo13. Jos järjellä ajattelee niin menkat alkaa dpo14 nii kuin aiemminkin. Kun on nämä kaikki oireetkin. Ja silti, siis silti sitä on niin kauhean toiveikas loppumetreille asti. Pitkä aika ollut tänä yli 40vrk kierto, vikoja päiviä viedään.......
Jännää! ❤
 
Mahtavat viivat @Alinna86 !!!
Oon alkanu miettiiin että voisko ovis olla sittenki 10päivää ennen menkkoja, että ne alkukierron olot ei kerrokkaan mitään :poop: Meillä ei oo normisti tähän aikaan kierrosta seksiä ollenkaan, mutta tuo ovistikku, aikalailla nega, en kyllä edes tiiä miten se pitää tehdä kun ne ohjeet on ruotsiksi :ROFLMAO:Järkky turvotus ja jomotus on kyllä alavatsassa, mutta oon aatellu aina että pms... Finnejäki on.
 
  • Tykkää
Reactions: Alinna86
Mä tein just päätöksen omasta eristäytymisestäni, koska en halua riskeerata tätä alkavaa ensimmäistä ja viimeistä (jos pysyy loppuun asti) raskautta mitenkään. Olen niin onnellinen, että työ/opiskelutilanne sallii tämän ilman suurempaa taloudellista tappiota.
Me ollaan kumpikin oltu kotona etähommissa 13. pv alkaen. Ruokakaupassa ja apteekissa vain käydään.

Tsemppiä kaikille ❤
 
@MalluLeena tervetuloa mukaan ja pahoittelut keskenmenosta. Lasken oviksen olevan ovisplussasta seuraavana päivänä.

@Lilmi89 mulla vuodot tuli tässä kierrossa yhtäkkiä, ovisplussa tuli ehkä 4pv päästä niistä.

@Wanti täällä kohtalotoveri, sain aika kovan täräytyksen viikonloppuna kaatumisesta :(

@Kasikuus mulla yhdessä kierrossa oli sellaista, että koko ajan vuoteli jotain. Mut en tiiä oliko kkvuodon loputtua sitten ovisvuotoa jo vai mitä lie.

Ei vielä menkkoja näy, kp26/26 päättymässä. Mies ehdotti, että testaisisin aprillipäivänä, mutta kerroin olevani mukana dpo15-haasteessa. Höpöhommaa hänen mukaansa.. :D ❤