Haaveena vauva 2020

@Brunet82 Ite tilasin nyt ekat ovistikut, Matsmartilta halvalla ne olikin vaan ruotsalaisia hups.. Mutta tän kierron jälkeen ovista tikuttamaan ekaa kertaa, kun starttaa yk5. Nyt kp 16/29. Onko sulla selkeät ovisoireet? Mulla oireilee kp 10-13 mutta jos ovis on tuossa niin tosi pitkä luteaalivaihe, eli jännä nähä pitääkö olot paikkaansa :O
 
  • Tykkää
Reactions: Brunet82
@Brunet82 Mul on ollu kaks kiertoo tän vajaa vuoden aikana ku en oo tikuttanut, nyt viime kierto oli sellainen ja ei tuottanut tulosta kun luulin että jatkuva purkkiin pissiminen vaan stressais niin kokeilin totakin.
Nyt taas testaan:X3: tänään kp 10 ja lähellä jo ollaan kun on niin punaiset viivat jo, veikkaan että parin päivän päästä ois ovis täällä...pääsee piinailemaan(y):LOL:
@Lilmi89 Mul on noil samoil paikkeil aina ollu, pitkä luteaalivaihe pitäis olla viel hyvästä ja pah...
Muoks.
Niin ja mää ainaki pyörin täällä ryhmässä vielä tovin koska jos tärppi käy nyt niin aattona laskettu aika❤
 
Onnea @Korallikala

Voisin liittyä listalle
Wanti kp 12/30-48

Mä en ees aatellu kun tulin tänne että nyt on loppuvuoden vauvat yrityksessä. Oiskohan mun pitäny suoraan mennä 2021 ketjuun kirjoittelemaan? Toisaalta jos tärppää tässä kierrossa niin laskettu aika ois joulukuussa.

Viime kierto oli 48 päivää mutta tää kierto ei varmaan oo niin pitkä koska tuntuu jo oviskipuja. Mulla kestää oviskivut tosi pitkään ja tunnistan sen hyvin. Viimeks kun yritettiin vauvaa käytin kyllä ovistestejä. Tällä kertaa yritän välttää suorittamista.. yritys kun tahtoo mun pään sisällä muuttua nopealla tahdilla vakavaksi ja musta tulee monsteri Ajattelin että tää viimeinen kerta sais olla rento.. mutta saa nähdä.. eilen tilasin foolihappoa ja raskaustestejä.. että lähteeköhän mopo käsistä tälläkin kertaa.

Mä toivon että jäis nyt kivat muistot koko setistä kun tää on oikeesti meille sit viimeine jos onnistutaan Alkaa ikää olla jo sen verran paljon.
 
Viimeksi muokattu:
  • Rakkaus
Reactions: Shibali ja Lilmi89
Siirryn 2021 ryhmään, jos en nyt ole tullut raskaaksi. Toivottavasti mahdollisimman vähän meistä sinne enää siirtyy, mutta uskon että yhtä lailla siellä keskustelu jatkuu ja tulee lisää porukkaa koko ajan. :)

@Jjenn hyvä, että muutoin näytti asiat olevan ok (y) Kyllä kait se helpottaa, että lapsettomuudelle on syy. Toisaalta syynkään tietäminen ei takaa onnistumista hoidoissa, mutta onko helpompi sitten suunnitella ja kohdentaa toimenpiteet kun tiedetään tarkemmin, mistä johtuu.

@Brunet82 minä ainakin tykkään oviksen tikuttelusta, tietää suurinpiirtein milloin odottaa menkkoja alkavaksi.

Tsemppiä kaikille :) ❤
 
VAUVA 2020 ❤

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

29.3.2020

NimiKiertopäivä

Koodikissa..................kp 69/24
Vauvameille..............kp 68/28-35
Minttara........................kp 68/26
taikinatonttu.............kp 65/28
Mirella92..................... kp 64/29
Tupsahus......................kp 59/x
Zennuli...........................kp 52/26-28
lolu.....................................kp 49/28
Helmiii..............................kp 39/29-43
Mmohini.........................kp 34/32-42
Persikka123.................kp 30/32
Vaniljapulla.................kp 29/30
pehmis26.......................kp 28/27-29
Mandariinilohko.......kp 27/xx
Millimetrii........................kp 26/27
minttuni...........................kp 25/26
Marrrsipaani...............kp 25/27-28
Masu90............................kp 25/27-30
Lina87...............................kp 24/28
Riama...............................kp 23/27-29
mimmi92........................kp 23/26
Krippis..............................kp 22/22-24
BonBon88.....................kp 21/30-32
Piipaa93..........................kp 21/26-28
Amadecasa.................kp 19/34-55
Lilmi89..............................kp 17/29
Keltasirkku-.................kp 15/28-32
Nieve30..........................kp 13/29
Loree................................kp 13/23-28
Wanti................................kp 13/30-48
Alinna86.........................kp 10/28
Kasikuus........................kp 7/27-28
Jjenn................................kp 7/30-31
Futurmama.................kp 7/29-34
Hipposka......................kp 5/30
Vesinokkaeläin.........kp 3/28
Brunet82.......................kp 3/26-28
Shibali...............................kp 3/23-28
Ilona Eloisa...................kp 1/28

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:

Marrrsipaani......................dpo 11
Vaniljapulla.........................dpo 11
Helmiii......................................dpo 11
Zennuli....................................dpo 10
minttuni..................................dpo 9
Lina87......................................dpo 9
Riama......................................dpo 3

★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
@Lilmi89 ja @Alinna86 juu mä luulen että tilaan myös tikkuja tänään. ;)
Ihan mielenkiintoista kokeilla myös näin ja kun kerran mieskin haluaa niin kokeillaan sitten. Mulla oli kyllä viime kierto epätavallisen pitkä.... no katsotaan miten tällä kertaa.:giggle:
Itkin tätä mun äidillekkin että mahdetaanko enää lapsia saada kun ikää on jo niin kauheesti....Hän sanoi että sulla on kaksi ihanaa poikaa ja varatytär ja ihana mies joka tapauksessa kävi miten kävi ❤❤ Koitan olla nyt läsnä kotona ja nauttia mun ihanasta perheestä❤❤
 
Ovistikku expertit hoi!!!
Mikä merkki on hyvä? Ja onko antaa jotain vinkkejä muutenkin kun tämä on mulle ihan uutta
Itsellä ainakin parhaiten toimii Clearbluen hymynaamatestit. Ei tarvi viivoista yrittää tulkita näyttääkö plussaa vai ei, tuo mielenrauhaa :D on kyllä vähän tyyriimpiä, mutta kannattaa tilata raskauskeijun sivuilta, sieltä saa vähän edullisemmin
 
  • Tykkää
Reactions: Helmiii ja Brunet82
@Brunet82 Mulla toimii hyvin pregcheck merkkiset ellei haluu ostaa tyyriitä cb. Paketti maksaa n.8e ja paketissa 10kpl.
Itselläni kierto on 28päivää ja aloitan kp10 kohdalla tikuttamisen aamupäivällä ja iltapäivällä, 2x päivässä siksi ettei huippu mee varmasti ohi.
Tänään näytti jo melkein plussaa ja tänään kp 11, voi olla et iltapäivällä jo pärähtäis (y)
Omaa napaa..
Lämmöt 36.8 tässä kierrossa aloitettu kaiken muun lisäksi maca, huomannut että veri kiertää ilmeisesti paremmin, ainainen palelija onkin nyt hikoilija:LOL:
Tikuttelut aloitin perjantaina.
Limailut mulla alkoi hyvin ajoissa jo tai tuntuu ettei ne oikee loppuneetkaan(?)
Jännä miten alkukierrossa on nii mieli matalana ja toivo menetetty ja kaikki on ihan paskaa:ROFLMAO:
Mut nyt taas kun ovis lähenee on jotenkin niin energinen ja taistelutahtoa täynnä (Siis sillämielin taas että kyllä me se vauva vielä saadaan) :love:tai ehkä ne on vaa nää hormonit!:D
Aika ajoissa näyttäis ovis tulevan mut jääpähän pitkä kiinnittymismahdollisuus
Ootan jo et pääsen piinalistalle:X3:

Onnea @Snanniska ❤
 
Ei kyl taidettu mitata, kun en muista mitään lukemia. Luki papereista viimeisimmästä sektiosta ja siellä luki, että jo se oli riskiraskaus ohuen kohdun takia sektioarven kohdilta. Ei ollut mitään vaivoja arven kanssa vikassa raskaudessa ja siksi tulikin yllätyksenä, että riskit oli aika suuret, et kohtu repee. Suositeltavaa oli, että ei enää lapsia, mutta jos päättää raskautua, niin tiheät seurannat tiedossa Ja nyt kun viimeisimmästä sektiosta on aikaa reilu 9,5v niin kuulemma riskit vähän pienemmät, kun on päässyt arpeutuu kauemmin. Ja nyt sit raskautuminen kai vaikeaa sen takia, kun arpikudos niin syvällä ja kiinnittyminen vaikeaa
@Kasikuus niin sulla on jo noin paljon aikaa edellisestä. Meillä kuopus on vasta 2v6kk. Mulla ei myös ollu mitään vaivaa kuopuksen raskaudessa, tiuhaa seurantaa oli äitiyspolilla silti muiden asioiden takia. Siks tulikin yllätyksenä sektiossa, että kohtu oli yhdestä kohtaa niin ohut, että siitä näki läpi. Ja tietysti sillon leikkaava lääkäri sano, että ei suosittele enään uusia raskauksia suurentuneen repeämisriskin takia. Mutta raskauden suunnittelukäynnillä ei ehdotonta kieltoakaan tullu. Lapsen kaipuu on ihan älytön. En tiedä miten tästä selvii..
 
Mä oon niin rikki :( musta tuntuu että mun sisin räjähtää kohta tästä tuskasta. Miten tästä koskaan selviää ja voinko antaa itelleni anteeks!?

Meillä oli eilen kaksois raskauden keskeytys sairaalassa. Yksinhän siellä olin koronan aiheuttaman tilanteen takia. Se tuska, joka siitä tulee, kun tapat omat lapset, vaikka haluisit pitää ne. En tiedä miten tästä pääsee koskaan yli. Tekis mieli vaan huutaa ja itkeä. Meijän rakkaat pienet on nyt poissa. <3

Mut luulen, että järjellä ajateltuna, tää oli ainoo oikea ratkasu. Kohdun repeämisriski kaksosissa olis ollu jo aika iso. Ja jos vauvat olis joutunu syntyä hyvin aikaisilla viikoilla pahimmassa tapauksessa, ei sekään olis ollu oikein.
Nyt vaan kaduttaa, olisko pitäny kuitenkin harkita kauemmin. Vaik ei se ois tosiasioita muuttanu. Tai olisko pitäny kysyä toisenkin lääkärin mielipide ennen päätöstä.

Osastolla Lääkäri hämmästeli, miten edes mulle määrättiin lääkkeellinen tyhjennys, kun kohdun paksuudessa ongelmia. Mut kohtu kesti supsitukset hyvin, vaikka oli jo nyt tosi ohut. Uutta raskautumista pitäis nyt odottaa sen 6kk, että kohtu saa palautua tästä kunnolla. Puhuttiin lääkärin kanssa pitkä tovi ja hän edelleen antoi luvan uudelle raskaudelle, vaikka kohtu oli ohuimmasta kohdasta vain 2mm. Ilmeisesti kohtu ei siis ihan hapero ole, kun kestää supistuksiakin tolla paksuudella. Pitää kuitenkin nyt miettiä, onko tää lapsenkaipuu sen riskin arvonen. Mut miten senki kaipuun kanssa oppii elämään? Elämä tuntuu niin epäreilulta. Vaikka oon niin onnellinen jo kolmesta lapsesta, niin silti tyhmänä haikailen neljättä. :( Pitkä teksti, kiva jos jaksoit lukea.
 
@Brunet82 olen tilannut one step raskauskeijulta. Semmonen 60kpl? Olisko ollut. Saa pissata purkkiin muutaman kerran x) käytän alkukierrosta noita one stepin liuskoja ja kun tummenee, niin otan clearbluen digitestit käyttöön. Mulla on semmonen vaaleanpunainen testi jossa joko tyhjä ympyrä tai hymynaama.

Noniin laitetaanpa tänne niin on jollekki avauduttu näistä oviksen jälkeisistä oireista. Mainitsinkin sitä keskiviikon yhtäkkiä tulleesta ja kadonneesta flunssasta ja lämpöä oli hieman. Ja myös siitä asti ollut huono olo joka päivä. Nyt autossa ja tuntuu koko ajan, että tulee oksennus. Tätä muutoinkin loppukierrosta, mutta näin voimakkaasti viimeksi joulukuussa.
 
Muutamassa Haaveena vauva -ketjussa olleena tiedän kertoa, että hiljakseen porukka siirtyy seuraavan vuoden ketjun puolelle ja siellä sitten meno jatkuu ihan samana. Tässä alkuvaiheessa siellä toki enemmän vielä niitä jotka aloittelevat haaveilua, kun me aktiivit ollaan vielä sinnikkäästi yrittämässä jouluvauvoja. :D

Täällä menossa kp 5 ja puntaroin vielä että alanko säätää terojen kanssa ja saatan hävittää koko oviksen jonnekin moniksi kierroiksi vai vahtaanko näitä pitkittyneitä kiertoja ja yritetään arvailla koska ovis mahtaa tulla. Mulla huippu on niin nopea ja ovistuskat ajoittuu sydänyölle, että en ole saanut minkäänlaisia värähdyksiä tikkuihin sitten..... heinäkuun?

Aivan ihania ilmoja ollut kyllä nyt, niin keväistä ja meiltäkin lumet sulaa aivan ennätystahtia. Sormet jo syyhyää, josko pääsiäisvapailla pääsisi jo ulkorakennusten maalaushommiin (se niistä kullatuista lastenvaunuista :D ).

Edit: Suuri osanotto @nenskuli ! Paljon voimia teille. :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: marrrsipaani
@nenskuli järkyttävää, ei tuo voi olla todellista, aivan karmeaa.. Mieskin oli aivan järkyttyny kun kerroin tästä, voiko tuommosta olla, pakotetaan aborttiin?! Mutta ymmärrän kyllä, kuinka haastavaa olisi jos pitäisi käynnistää synnytys liian aikaisin, kaksoset on muutenkin usein niin pieniä :( Voimia. <3
 
@nenskuli Paljon voimia ❤ Itse en olisi varmastikaan pystynyt tekemään päätöstä. Itku tuli tekstiäsi lukiessa. Olen niin pahoillani ❤
Nyt tekisi melkein mieli mennä itse tutkituttamaan kohdun paksuus, että ottaako tässä kuitenkin liian ison riskin, kun jo edellinen raskaus oli riski :(
Lääkäri tosin vakuutti, että riskit on vain n. 2-5% luokkaa. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin se osuu kohdalle ja on se henkilö tuossa 2-5% riskiryhmässä :(