Haaste tulevalle vuodelle. Kaikki mukaan!

vierailija
[QUOTE="vierailija, i.
kaljansa yksittäisessä 0,33 tölkissä vai 1litran tölkissä tai 3 litran tynnyrissä. viininsä 0,75l lasipullossa vai 3l kanisterissa.
[/QUOTE]
Lasipullossa jossa on patenttikorkki.
 
Mä haastan jokaikisen miettimään valintojaan kaupassa sekä tuotteen itsensä että sen pakkausmateriaalin osalta.

Onko tuote mahdollisimman "tiivis" vai maksanko turhaan vedestä? Ostanko pyykinpesuaineeni tai saippuani nestemäisenä muovipakkauksessa vai jauheena pahvissa tai palana paperissa?

Jauhelihan muovipurkissa vai tiiviisti pakattuna muovissa vai kentis tiskiltä käärepaperissa?

Pitääkö jogurtin olla yksittäispakattu muovipikariin vai kelpaisiko sittenkin litran pahvipurkki?

Listaa saa jatkaa ja muita haasteita esittää.
Hyvä haaste!

Pyykkipesut ehdottomasti nestemäisellä, jauheet eivät liukene kokonaan ja jäävät pölyävinä jääminä tekstiileihin. Oli suuri järkytys kun huomasin kuinka paljon kalkkimaista ainetta oli kertynyt vuosien saatossa poistoputkeen.

Keskolla oli aikoinaan hyvä nestemäinen tiskiaine koneeseen mutta kun se lopetettiin ja kokeilin geelejä niin niissä oli todella huono pesutulos. Sen jälkeen vaihdoin jauheeseen joka toimii hyvin, en missään nimessä käytä niitä tabletteja koska ne eivät ehdi kunnolla aina edes sulaa ja silloin jää taas jäämiä. Pitää varmaan kokeilla jos nesteet on parantuneet?

Käyn mahdollisimman harvoin kaupassa ja silloin ostan reilun viikon satsin kerralla, joten jauhelihat esimerkiksi pitkään säilyvässä muodossa.

Jogurtit (vain luontainen makeus) ostan ehdottomasti litran purkissa.
 

Yhteistyössä