Gyneni on idiootti!

  • Viestiketjun aloittaja pipari harmaana
  • Ensimmäinen viesti
pipari harmaana
Olipa kiva joo... sain puhelimitse clomit (aiemmin käynyt sorkittavana)ja sovittiin, että aloitan niiden syömisen heti kp 3, sillä kuukautiseni oli juuri alkamassa ja varaisin heti myös ultra-ajan ovulaation tienoille, kun sitä niin vaadin. No viikonloppu sattui väliin, kun kuukautiset sitten alkoivat ja heti maanantaina kävin ultra-aikaa varaamaan ja kuinka ollakaan gyne on töissä vain pari päivää ja sitten lähtee pari viikkoa kestävälle lomalle ja kukaan muu ei siellä lafkassa niitä ultrauksia tee!!!!!!!!!!!
Ei viitsinyt sitten tuota sanoa, kun sovittiin clomien aloittamisesta?
No nyt sitten tässä mietitään, että paukautellaanko riskillä...jos vaikka kolme munasolua siellä kypsyykin tai viisi! Gyne kylläkin puhui, ettei yhden pillerin pitäisi lisätä monisikiöraskauden vaaraa...

USKOAKO GYNEENI? VAI ONKO HÄN IDIOOTTI?

sori tätä vuodatusta... :kieh:
 
Mulla oli kanssa aivan IDIOOTTI ja TÖRKEÄ mies gynekologi. Vaikka soitin vielä perään seuraavana päivänä clomifen lääkkeen seurantaultrasta, niin tämä selittää vaan että: "ei sellaista tarvita....kaikessahan on riskinsä...palataan asiaan kolmen kuukauden kuluttua...!!!!"

Aikani häntä manasin mielessäni ja sitten vaihdoin yksityiselle naisgynelle ja voi luoja mikä palveluero!!!! Eikä hintakaan ole paljoakaan kalliimpi kuin polin puolella. Lääkäri oli tyytyväinen minusta kun osasin vaatia seurantaa ja olin muutenkin tietoinen asioista. Koko resepti pistettiin uusiksi, uudet hoitoohjeet ja piikit unohdettiin toistaiseksi.

Muista sinäkin, että sinun kehosi ei pitäisi olla mikään testialue vaan käytä niitä hoitoja ja lääkkeitä mitkä sinusta tuntuu oikeilta. Ja ennen kaikkea vaadi kunnon hoitoa...jos ei muu auta niin vaihda lekuria jos mahdollista.

Tsemppiä teille!
 

Yhteistyössä