Gibraltarilla joulu peruttu koronan takia, vaikka kaikki on rokotettu. Mitä hyötyä on koronapassista?

vierailija
Eli em.tekstejä yhteiskunnan avaamisesta oli paaaaljon.

"Rokotekattavuus on kaiken a ja o"
"Lähtökohtana on, että yhteiskunta on auki ja rajoituksia ei ole."


Nämä lauseet on lausuttu syyskuussa, puhujana Sosiaali-ja terveysministeriön johtaja Pasi Pohjola. Molemmat meni, hups, väärin.

Kertokaa, voiko mihinkään rokotehinkuisten juttuihin luottaa? Mä luotan hyvin vähän.
Mitä tuossa on luvattu? Ja mitä peloteltu?
 
vierailija
Nyt löytyy myös suomalainen puhalluskoronapikatesti joka voitaisiin ottaa käyttöön kapakoissa ja tapahtumissa.

Lisäksi löytyy uutuutena kotiin, työpaikoille ym. seinään tai kattoon kiinnitettävä palovaroittimen kaltainen koronavaroitin, joka hälyttää jos huoneilmaan tulee sars-cov-2 -virusta sisältäviä hengityspäästöjä.

Lisäksi kaikki kangas- ja kirurgiset maskit voidaan myös vaihtaa OIKEASTI KÄYTTÄJÄÄ SUOJAAVIIN FFP2 -hengityssuojaimiin, joita saa mm. Prismasta nimellä "Style" mustana/punaisena/valkoisena 9,90€/25kpl eli alle 0,40€/kpl. Enempi kirurgiselta maskilta näyttävä kuin tyypilliseltä FFP2-kuonokopalta.

Pitää muistaa että maskeja/FFP-hengityssuojaimia voi käyttää monta kertaa uudelleen minimissään 72h kestäävän huoneilmassa kuivauksen jälkeen, jossa ajassa koronavirukset tuhoutuvat ja suojain kuivuu, jotta sen hengitysvastus palautuu paketista otetun tasoiseksi.

Ei ole siis nykyään ainakaan hinnasta kiinni vaihtaa FFP2-suojaimeen ja tämä uudelleenkäyttö on ympäristöystävällistä ja ekologista. Itse käytän työpaikallani yleisissä tiloissa ja työn ulkopuolella muualla missä enempi ihmisiä juuri näitä Prisman FFP2 suojaimia, vaikka saisin työpaikaltani ilmaiseksi kirurgisia maskeja. Muutama suojain viikon jokaiselle päivälle ja vaatekomeroon kuivumaan käytön jälkeen.
WHO ihmettelee eurooppalaisten bailaushaluja joilla rokottamattomat ja rokotetut levittävät covidia Euroopassa. Jo 60% tartunnoista ja koronakuolemista viihteelle vaihtaneessa Euroopassa. Onko Eurooppa seonnut? Nyt on pandemia ja tilanne alkaa olla koko pandemian ajan pahin!

WHO: koronarokote suojaa tartunnoilta vain 40 prosentilla. FFP2-maskin teho 90 %. Eli miksi "lupa tartuttaa" -koronapassi?

Rokotevouhottajat alkavat ehkä tulla järkiinsä? Mutta WHO:n pääjohtaja sanoi että rokotettujen on myös käytettävä maskia, mutta tietenkin mieluummin oikeasti suojaavaa FFP2 hengityssuojainta.

FFP2 auttaa paremmin kuin rokote, koska sen teho on 90 %. Rokotepassi taas on lupa tartuttaa -passi.
 

Yhteistyössä