G: Tripp trapp syöttötuoli

Laittaisin pienen gallupin Tripp trapp syöttötuolin käyttäjille.
Milloinka teillä on luovuttu tuolin kaaresta?
Meillä tytär nyt 1 v 1 kk ja tuntuu että kaari ei niin kovin välttämätön olisi enään. Kaari kun ei mitenkään pidättele tuolissa, vaan on lähinnä hidaste. No hidastaa tietenkin hieman tuolista nousua, eli ehtii hätiin kun tytär alkaa nousta itse pois.
 
näin meillä
Keskimmäiseltä otettiin kaari pois vähän päälle vuoden ikäisenä. On ollut se meidän perheen vauhdikkain menijä ja rauhoitti kummasti menoa. Siihen saakka, kun kaari oli paikoillaan, sieltä kiivettiin jatkuvasti vaarallisen tuntuisesti. Kaaren poiston jälkeen siellä istuttiin sievästi paikoillaan tai mentiin suoraan alas lattialle ja ylös tuoliin kiipeämättä pöydälle. Eli suosittelen kokeilemista, miten teidän tapauksessanne käy. Ainahan sen kaaren voi laittaa takaisin, jos sen poisto ei näytä auttavan menoa. ;)
 
Rauhallinen esikoinen istui varmaan liki puolitoistavuotiaaksi kaaren kanssa, vähemmän rauhalliselta kuopukselta otettiin kaari pois heti 1-vuotissynttäreiden jälkeen.
Jos lapsi nousee seisomaan tuolissa kaaren kanssa, siitä keikkaa tosi helposti päälleen. Samoin jos lapsi haluaa itse kiivetä tuoliinsa, ilman kaarta on paljon turvallisempaa.
 
Meidän 2-vuotiaalla on edelleen turvakaari käytössä, mutta otetaan se varmaan lähiaikoina pois. On ainakin ravintoloiden Tripp Trappeissa pysynyt hyvin ilmankin. Tosin siitä kaaresta ei ole kauheasti vielä haittaakaan ollut.
 

Yhteistyössä