G: Paljonko lemmikkinne kuluttaa kuukaudessa?

  • Viestiketjun aloittaja gallupisti iski
  • Ensimmäinen viesti
kuukaudessa mene ehkä noin 20e koiranmakkaraan, kuivmuonaa on ostettu 15kg säkki joka on nyt kestänyt jo melkein 6kk kun pieni koira on eikä syö niin paljoo. rottaan menee se 5-10e jyviin ja puruihin.
 
Taika-Pilvi
Jaa-a... eipä oo tullu laskettua. Sitä kun ostaa kerralla isot satsit ruokaa ja luita ym herkkuja. Mitähän niihin nyt menis... toi 15kg:n ruokasäkki maksaa vajaa 40? ja se kestää reilut 2kk.
Varmaan tuolla 40?:lla saadaan kaikki pöperöt kuukaudeksi.
Sitten tietty vielä ne herkut ja uudet lelut ja luut vielä lisäksi.
 
4-6 rotanpoikasta, desi-pari jauhomatoja, purkki pilkkitoukkia, tusinan verran pieniä kenttäsirkkoja, köntti verimatoja, muutama sata grammaa kasviksia ja hedelmiä, pakasterasiallinen vadelmanlehtiä, kirjopeippiä ja kiiltoliisukkaa muutama oksa, pari lusikallista kalan- kissan- ja koiranruokaa sekä seepiansuomu.
 
suurperheellinen
Ääh ei aavistustakaan,mutta noita ruokaeläimiä menee noin 7 per kk(rottaa ja hiirtä),jauhomatoja ja sirkkoja,jauhelihaa ja verimatoja,koiranruokaa kuiva-ja säilyke,heiniä ,kauroja,puruja karmee määrä,siemenseoksia ja sitten liskoille vihanneksia ja hetelmiä.Ei uskalla alkaa laskeen vois tulla shokki :p
 
Mumelo
Kyllä meidän marsuneiti on aikamoinen tuhlari! Syöpi kurkkua, salaattia, tomaattia, porkkanaa, omenoita, näkkileipää... Sitten vielä purut, kuivat heinät ja vitamiinit.
Nyt tuli kulutuspiikki, kun piti viedä eläinlääkäriin, siitä pelkästään 60 euroa. Eli tässä kuussa on mennyt marsuun ainakin yli 100 euroa. Yleensä neitimme ruokaan menee noin 12 euroa viikossa eli marsuliinin ruokalasku on melkein 50 euroa kuussa. Kurkku pelkästään maksaa jotain 1,5 euroa, tomaatit 4-5 kpl saman verran. Tietty itekin niitä syödään, mutta vihreät ruuat lasketaan meillä "marsun menoiksi". Ehkä vois jotain 15 eurolla laskua pienentää jos syöttäisi sille espanjalaisia kurkkuja ja tomaatteja, mutta se ei oikeen tykkää niistä...
Hemmoteltu neiti se on, mutta ihan mielellään sille ostaa laatua :) :heart:
 
Mumelo
Niin ja sitten joulumarkkinoilta marsulle ostettiin nuken sänky! Se maksoi 10 euroa, puusepän tekemä vaaleanpunainen somistus. Oli just kokonsa puolesta kun meidän neidille tehty, ei voinut olla ostamatta! Siihen kun laittaa pyyhkeen, Anttilasta jotain 4 euroa (mutta niitä on useita :whistle: ) niin jo pieni köllöttelee tassut oikosena!
 
Kissa ja vesikilpikonna.Kissaan menee ruokiin ja hiekkaan yht. 20-50 euroo/kk ja kilpikonnaan ei juurikaan mee kerran vuodessa ostan katkaa ja se on iso purkki riittää vuodeksi maksaa n.10-20 ekee prk tai kauemminkin kun sitä ei pelkästään anneta ja ostan muutaman pussin irtona pötkylöitä jotka turpoo vedessä ja se maksaa n.5-7 ekeepussi.Joskus ostan tuorekalaa mutt aika harvoin. :wave:

 
masu-75
4 noutajaa: perusruokintaan n. 70 egee/kk. satunnaiset lisävalmisteet + herkut siihen päälle. erilaiset ilmoittautumismaksut (näyttelyt/kokeet) 25-35 egee/kirsu; noita maksuja menee enemmän kevät-kesä-syksy. eli välillä menee aika hurjastikin rahaa jos innostuu harrastamaan oikein todella... :p
 
2 isoa koiraa,ruokaan menee ehkä 50-70e/kuukausi,riippuen kuin paljon ehin ja jaksan keittää kotiruokaa niille.Sit vielä rokotukset,madotukset,luut yms.herkut,näyttelymaksut päälle.

Lintuihin ei mene paljon,ehkä 10e/kk.
 
syysmamma-82 harmaan
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.01.2005 klo 00:17 Mumelo kirjoitti:
Niin ja sitten joulumarkkinoilta marsulle ostettiin nuken sänky! Se maksoi 10 euroa, puusepän tekemä vaaleanpunainen somistus. Oli just kokonsa puolesta kun meidän neidille tehty, ei voinut olla ostamatta! Siihen kun laittaa pyyhkeen, Anttilasta jotain 4 euroa (mutta niitä on useita :whistle: ) niin jo pieni köllöttelee tassut oikosena!
voi kun suloista... :heart: kyllä teidän neidin kelpaa =) (voin kuvitella mielessäni pienen marsun pienessä vaaleanpunaisessa sängyssä)
 

Yhteistyössä