G: Onko lapsellasi enemmän vai vähemmän sukkahousuja/pitkiä kalsareita kuin

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
niiden päällä pidettäviä sisähousuja?

Entä pistättekö nämä sukkikset/pitkät kalsarit/alusleggensit pesuun useammin vai harvemmin kuin niiden päällä pidettävät collegehousut/farkut tms?
 
Mä heittäisin lonkalta, et pitkiä päällyshousuja on enemmän. Ja meillä vaate kun vaate pestään säännöllisesti käytön jälkeen. Pari päivää menee tytöllä yhdet sukkikset ja sit lentää pyykkilaatikkoon.
 
Kalsareita on vähemmän eli joka ipanalla taitaa olla jotain neljät. Aina on jotkut pesuss ja aina löytyy kaapista puhtaat kun tarvii. Harvemmin pestään, kun eihän ne siellä alushousujen ja päälyhousujen välissä likaannu. Pari kertaa viikossa vaihdetaan.
 
vieras
Meillä on enemmän sukkiksia ja trikoita kuin päällyshousuja. Sukkikset tai trikoot menee joka päivä pesuun, kuten myös sukat ja pikkarit. Päällyshousuja taas voidaan käyttää pari-kolme päivää, kunnes nuhraantuvat.
 
Jaa-a, molempia on aikas lastit noitten muksujen kaapeissa, enpä osaa sanoa kumpia on enempi ...

Meillä pidetään leggareita / sukkahousuja pv tai kaksi ja sitte pesuun, päälihousut on myös ton pv tai kaksi korkeintaan ...
 
Tiina
Sukkahousuja ja kalsongeja on vähemmän. Johtuen siitä että niitä ei tartte aina käyttää. Jos on reippaasti plussaa niin ei pistetä semmoisia väliin ollenkaan.

Sukkahousut ja kalsongeerit kuitenkin pestään joka päiväkäytön jälkeen silloin kun käytössä ovat! Mikään ei oo kauheempaa kuin sukkahousut joissa on jalapohjat jo valmiiksi haisevat ja knölliset kun päälle pukee tai pitkät kalsarit jotka löyhkähtää alapäältä ja hieltä ja polvipussit on valmiina. Oikeeti, ne likaantuu siinä tiiviisti ihoa vasten kyllä! Lapsillakin!

Hoitotätinä mua ällöttää todella etenkin joidenkin tyttöjen todella piintyneen knölliset sukkahousujen pohjat. Kait te sukat ja pikkarit kuitenkin päivittäin vaihdatte?
 
Vierailija
Sukat ja alimmaisena olevat alushousut pesuun päivittäin, muut parin, kolmen päivän välein riippuen siitä, kuinka likaisia ovat. Päällysvaatteita ehkä vähän useampi olemassa.
 

Yhteistyössä