G: Miten lemmikkinne otetaan huomioon päivittäin?

  • Viestiketjun aloittaja gallupisti iski
  • Ensimmäinen viesti
No meillä on kyseessä vähän pienimmistä eläimistä.. marsuista..
Silityksellä ja rapsutuksilla otetaan päivittäin huomioon ja päästetään häkin ulkopuolella juoksemaan... Ja tietysti ruokinnalla..
No vielä pienempää kaveria en aina päivittäin näe (hamsteria), mutta jos sattuu heräämään ihmisten aikaa niin sylissä häntäkin pitelen ja tietysti ruokin.. =)
 
hanna04
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.10.2004 klo 21:48 -ieva- harmaana kirjoitti:
rapsutellaan,jutellaan,silitellään,ruokitaan,leikitään ja käytetään lenkillä päivittäin.
Samoin... Ja jos koira-neitiä ei muuten huomata, niin tunkee vaikka väkisin syliin tms. On todella huomion kipeä tapaus, aina pitää olla toiminnassa mukana! Mutta ah niin ihana koiruus. :heart:
 
laulava lintukoira
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.10.2004 klo 12:54 Niinukka kirjoitti:
Rapsutellaan, ruoputellaan, käytetään lenkillä, annetaan nuuskutella hajuja kotipihalla, ruokitaan, peuhataan, annetaan nukkua rauhassa omalla paikalla!
Annetaan leikkiä/riehua koirakavereiden kanssa, silloin tällöin annetaan 'herkkuraksuja'
jnejne...
Yhdyn tähän. :D
 
Scarpetta
Käytetään lenkillä, ruokitaan, leikitään ja jotain pieniä aktivointihommia yritetään järjestää lähes päivittäin (jos ei muuta, niin ruoka tarjotaan limpparipullosta tai maitotölkistä :D )
 
Taika-Pilvi
Höpöttelen päivittäin niitä näitä noille koirille. Leikitään, opetellaan uusia juttuja ja muistellaan jo opittuja. Rapsutusta, silitystä jne. Ja tietty syötän ja annan myös herkkuja.
 
Ina
Aamulla ekaks vaihdan veden ja annan lisää ruokaa ja heinää. Meidän marsu saa juoksennella kaiket päivät vapaana (paitsi silloin, kun ollaan itse poissa) Jutelllaan ja rapsutetaan päivittäin. Ja meillä lapset leikkii usein samassa huoneessa, joten marsulla on ihmettelemistä ja samalla temppurataa ;)
 
piitu1981
Lenkitykset + kerran päivässä käytetään irti juoksee metsässä. Luita annetaan jyrsittäväksi. Ja rapsutellaan samalla kun katellaan telkkaria. Poika leikkii. Mä treenaan toista koiraa ohjatussa toiminnassa n.2krt/vko, ja kotiharjotuksia on sitten lähes päivittäin. Mutten tottista sentään joka päivä treenaa ettei kyllästymisen oireita tule.Sellaisen 3krt/vko. Metsässä muuta harrastelen sitten lähes päivittäin, mut nyt ei enää voi kun on tuota lunta tullut.. :/ Leikin sitten vielä treenien päätteeksi. :) :saint: Ja tietysti ruokailut! :heart: Koirat tulee meillä mukaan kauppareissusta kyläreissuihin. Yksin ovat harvoin vaikka osaavatkin olla iisisti kotona. :)

 
meillä käydään lenkillä joka päivä ja sillon tällön saa juosta metsässä irti.Omia koulutus juttuja on kanssa, ja sitten kesäisin uidaan ja noudetaan vedestä kaikenlaisia tavaroita kuten dummeja.Sisällä on omat lelut ja jos koira joutuu jostain syystä olemaan vähän aikaa yksin, on sillä aktiivipallo jota tykkää pyöritellä.
 

Yhteistyössä