G: Minkäikäisenä lapsenne lähtenyt kävelemään?

Meillä on kävelty tuen kanssa (huonekaluja vasten) noin 7 kk:n iästä (käsistä kiinni pitäen jo 4 kk). Nykyään 1v1kk pitää vieläkin kiinni kevyesti sormesta tai seinistä/kalusteista ja muutamia askelia on ottanut itse harkiten ilman tukea, mutta varovainen on. Jos esim irrotta sormen otteesta, hän laskeutuu nopeasti polvilleen. Tyttö yrittää aina, että joku kävekyttäisi häntä, kun ei uskalla päästää irti, mutta kovasti haluaa silti kävellä. Välillä hän melkein juoksee ihan vain kevyesti sormesta kiinni pitäen.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.03.2007 klo 21:03 mamaria kirjoitti:
esikko 2vk ennen 1-v.synttäriä

pikku kakkonen 1v3kk, vaikka oli kyllä jo puolisen vuotta käveleskelly sen "hämähäkkituolin" kans vai miksi sitä pitäs sanoa...
Meillä sama kaava, eli esikoinen n. 1 vuotiaana ja kuopus "vasta" 1v 3kk. Mutta nyt juostaan jo ja lujaa! =) (Ikää 1v 8kk)
 
hilunen harmaana
Meillä poika käveli tukea vasten 7kk ikäisenä ja ilman tukea lähti menemään kun oli 10kk3vko-siitä asti meno ollut vauhdikasta, menee lähestulkoon aina juosten joka paikaan. Nyt pojalla ikää 1v4kk ja kävelee ja juoksee ulkona varmajalkaisesti, jaksaa kävellä jo melko pitkiäkin matkoja.
 
kikkis
Ensimmäinen ja toinen lapsi lähti kävelemään 1vja 1kk ikäisenä ja kolmas lapsi lähti kävelemään 2vja3kk ikäisenä ja neljäs lapsi on nyt 1v ja2kk ja kävelemisestä ei tietookaan että näin meillä....
 

Yhteistyössä