g:listaa kolme parasta itseleivottua kahvileipää

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja simatti:
millanen toi pumpulikakku on?
Siinä vatkataan munat ja sokeri vaahdoksi ja lisätään perunajauhot,vähän vehnäjauhija ja leivinjauhetta,vaniliinisokeria,ja kiehuva rasva lopuksi.Täytteeseen tulee sulatejuustoa,tomusokeria,vaniliinisokeria ja margariinia.On muuten niin suussasulavan hyvää kakkua.

 
vieras

Isoäidin pumpulikakku

4 munaa
2 kkp sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
2 kkp perunajauhoja
250g kiehuvaa margariinia

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Lisää kuivat aineet joukkoon.
Lisää lopuksi kiehuvan kuuma margariini.
Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin tunti.


Kuorrute:100 g sulatejuustoa
60g pehmeää margariinia
250g tomusokeria
2tl vaniliinisokeria
Sekoita keskenään sähkövatkaimella sekasin,sekoittuu paremmin.
Levitä kuorrute hyvin jähtyneeseen kakun päälle.



 
stranger
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Isoäidin pumpulikakku

4 munaa
2 kkp sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
2 kkp perunajauhoja
250g kiehuvaa margariinia

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Lisää kuivat aineet joukkoon.
Lisää lopuksi kiehuvan kuuma margariini.
Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin tunti.


Kuorrute:100 g sulatejuustoa
60g pehmeää margariinia
250g tomusokeria
2tl vaniliinisokeria
Sekoita keskenään sähkövatkaimella sekasin,sekoittuu paremmin.
Levitä kuorrute hyvin jähtyneeseen kakun päälle.
Onnistuu gluteenittomaksikin pelkillä perunajauhoilla.

 
Ja yks vinkki mitä mä tein tuohon pumpulikakkuun.Kun se taikina on todella löysää ja kuohui hiukka niin seuraavan kerran kun tein niin lisäsin liopuksi kun olin sen rasvan laittanu niin vielä 1½dl vehnäjauhoja ja yhtä hyvää tuli.Se kakku on musta parasta kun se on ollut kuorrutettuna kylmässä tai pakkasessa vähän aikaa ja se ei murenakkaan niin helposti sitten. :p
 
riitta.liisa.antinoja@gmail.com
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Isoäidin pumpulikakku

4 munaa
2 kkp sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
2 kkp perunajauhoja
250g kiehuvaa margariinia

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Lisää kuivat aineet joukkoon.
Lisää lopuksi kiehuvan kuuma margariini.
Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin tunti.


Kuorrute:100 g sulatejuustoa
60g pehmeää margariinia
250g tomusokeria
2tl vaniliinisokeria
Sekoita keskenään sähkövatkaimella sekasin,sekoittuu paremmin.
Levitä kuorrute hyvin jähtyneeseen kakun päälle.
 

Yhteistyössä