G: Lemmikkien ruuista...

  • Viestiketjun aloittaja gallupisti iski
  • Ensimmäinen viesti
eräs
Meillä koira syö tuota keroa (mikä sen nyt onkaan nykyiseltä nimeltä). Sitä kana riisiä. Ennen syötiin nutroa mutta yks kaks alkoi viikottainen ripulointi ja koska rahat oli vähän tiukalla ostettiin keroa ja nyt maha pysynyt hyvänä. Niinpä sitten jatketaan nyt sillä.
 
Ina
Meillä on ostettu eläinkaupasta marsuille tarkoitettua jyväsekotetta. Sitten lisäksi päivittäin tuoretta ruokaa porkkanaa, omenaa. Kurkku ei kelpaa meidän neidille, vaikka on usean marsun herkkua. Pitäis vähän laajentaa esim. punajuureen, mutta ei taida saada yksittäis ostettua.... :whistle:
 
triinu
kissat: purina ja royal canin kuivaruokia, goldin ja kitekatin purkkimuonaa, katkarapuja, maksaa, sydäntä, jogurttia...
puput: supa rabbit kuivaruokaa, päärynä, salaattia, leipää, banskua, kurkkua ym.
 
-miljoonakala-
Kisut syö pari purkkia Latzia tai Whiskasia tai Kitekattia päiväs plus Latzin kuivaruuat päälle. Aamulla mun lukusista estoyrityksistä huolimatta syövät kaurapuuroa maidolla ja voilla.. :p
Koira syö jotain Royal Caninin muroseosta ja jotain sisäelinlihotusmakkaraa.. :x plus kotiruuan jämät päälle..
 
Meillä kokeiltiin suunnilleen kaikki merkit ennen kuin lopulta päädyttiin eukanubaan.Koiralta lähti karvaa niin paljon ja ainoa mikä vähentää hieman karvanlähtöä on eukanuba, siis meidän koiralle oli toi paras.
 
Nipsi
Kissa syö Hillssiä ja koirille ostin viimeksi Musti&Mirri -ruokaa, joka kuitenkin osottautu tosi huonoksi valinnaksi. Vielä en oo päättäny millä jatkan koirien ruokkimista, ehkä Purinaa, ??!
 

Yhteistyössä