G: Kumman valitsisit?

Henna vai skootteri? Vai polkisitko omaa mopoasi?

http://www.iltalehti.fi/viihde/200901208944241_vi.shtml

Huutokauppa Henna Kalinaisen seurasta on taas auki kiistoista huolimatta.Hennalla ja Bidoloo.comilla on ollut kiistaa huutokaupasta. (PASI LIESIMAA)Bidoloo.com avaa tiistaina huutokaupan, jossa voittaja saa valita palkinnokseen joko treffit Henna Kalinaisen ja mallityttö Inkan kanssa, tai uuden skootterin.

Sivusto painottaa, että koska heillä on ollut Kalinaisen kanssa kiistaa huutokaupasta, on olemassa mahdollisuus, ettei nainen saavu treffeille, joihin kuuluu tyttöjen seuran lisäksi limusiiniajelua, ruuat ja juomat, ilta yökerhon VIP-tiloissa sekä matkat ja majoitus Helsingissä.

Mahdollisesti peruuntuvien treffien sijaan huutaja voi valita lohdutuspalkinnon, eli skootterin myös suoraan treffien sijaan. Tällöin Mikael Forssellin salarakkaanakin tunnetulle Hennalle luvattu palkkio sekä kohteesta saadut rahat lahjoitetaan suoraan hyväntekeväisyyteen.

Huutokauppa on auki tiistaina klo 13-18.

 
HUOOOOH
Ihmeellistä huomion hakua huutokaupasta!! Mä lasken ton jo itsensä myymiseks eli suomeks huoraamiseks... On se säälittävää jos ei saa muuten huomioo... HUOOOOOH
 

Yhteistyössä