g: kuinka usein..

yö kyöpeli
Kyl niitä välillä pitää hoitoonkin viedä jos joku vaan huolii.mun mielestä ei mitään pahaa.meille tulee yleensä lapselikka kotiin. kukaan ei huoli kolmea kerrallaan enkä kehtaa kyll kysyäkkään.kyl riippuu minkä ikäisenä niitä hoitoon vie jos juhlimisesta on kyse

 
pussipiru
poika 1.8v on ollut 3 kertaa äitini luona yötä ja kerran ystäväni. hyvin on mennyt, aina vaan äidillä ja isillä ikävä ku sais kerrankin olla "rauhassa".. toinen tulossa pian joten sit vaikeempi viedä molempia. :whistle:
 
Meillä tytöt nyt 1v ja poika 3v8kk. Poika ollut viimeisen kerran hoidossa silloin kun siskonsa syntyivät eli vuosi sitten.
Poikakin oli ensimmäisen kerran yökylässä ollessaan 2v3kk, eli kovin ei meillä lapset ole hoidossa.
Tämä johtuu suurimmaksi osaksi siitä, ettei meillä ole ketään, joka lapsia hoitaisi.. :/
 
hanne-elina
Poikamme on nyt vuoden ikäinen ja hän ollut hoidossa ainoastaan kaksi kertaa, toinen näistä yöhoito. Emme ole mieheni kanssa nähneet tarpeelliseksi käydä viihteellä, olemme kait tällaisia kotihiiriä =)
 
Tiinamari
Tyttö 1v 2kk jää tänään isin kans kotiin kun äippä lähtee pikkujouluihin.
Elokuussa viimeksi olen käyny viihteellä, joten on korkea aika päästä lataamaan vähän akkuja! :)
 
ei ole ollut poika vielä kertaakaan ilman äitiänsä enempää kuin pari tuntia,ikää on 5 ja puoli kuukautta. Välillä tekisi kyllä mieli lähteä viihteelle... ei vain ole tullut vielä hyvää tilaisuutta.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.12.2004 klo 22:02 yö kyöpeli kirjoitti:
Kyl niitä välillä pitää hoitoonkin viedä jos joku vaan huolii.mun mielestä ei mitään pahaa.meille tulee yleensä lapselikka kotiin. kukaan ei huoli kolmea kerrallaan enkä kehtaa kyll kysyäkkään.kyl riippuu minkä ikäisenä niitä hoitoon vie jos juhlimisesta on kyse
Peesan tätä täysin. Meillä yritetään kyllä vähän jakaa noita lapsia ettei yhteen paikkaan tule liikaa. Esim. vanhimmat lapset toiseen mummolaan ja vauva toiseen. Mutta jos tuo "jako" ei onnistu sitten mummo tulee meille
 
Lilli-75
Tyttäreni on nyt 10kk, eikä ole ollut hoidossa koskaan, eikä erossa äidistään kuin kaksi kertaa tunnin ajan (kävin hammaslääkärissä ja toisen kerran kampaajalla :)). En ole kokenut jääväni paitsi mistään, vaikka olen jatkuvasti vauvan kanssa, vaan päinvastoin! Myöskään Isi ei ole kokenut tarpeelliseksi viihteellä käymistä, eilen oli ensimmäisen kerran firman pikkujouluissa, mutta kotiutui jo puoli 11, selvinpäin. Myöskään kotona emme harrasta alkoholia juuri lainkaan, itse en ole juonut tippaakaan raskaaksi tuloni jälkeen, ja koska vielä imetän, en juo mitään edelleenkään.

Vauva-aika on niin lyhyt, että haluan olla läsnä koko ajan.
 
Äippä 75
Meillä neiti (2v) on ollu kahdesti pitemmät ajat toisten hoidossa, eka kerran ollessaan 10kk, toisen kerran 1v 10kk. Kummallakin kerralla olimme itse viikon lomareissulla tuolla etelän lämmössä. Ekan reissun aikaan jännäsin, koska imetys oli loppunut paria viikkoa ennen matkaa, mutta hyvin se meni. Toisella kertaa en niin jännittänyt, tiesin ja luotin että hyvin menee. Meille on ainakin ollut hyväksi käydä välillä "tuulettamassa" ilman lasta, kotona oleminen tuntuu sitten taas tosi hyvältä. Lapsi on päivähoidossa töiden vuoksi, mutta muuten ei ole tarvinnut olla yötä toisten hoidossa.
 
Äitskäläinen
Muutaman kerran vuodessa tyty 5v on hoidossa sen takia et me ollaan viihteellä, kerran kesällä yötä ja syksyllä sit iltahoidossa kun käydään miehen kanssa kahdestaan syömässä ulkona hääpäivänä. Siinäpä ne viihteet, mutta muuten typy kyllä kyläilee yökylässäkin ahkerasti mummuilla ihan omasta tahdostaan. =)
 
En saa pojua mihkään joten sanotaan öö kerran vuodessa. \|O
Tutut ei hoida...siskoni aina masentunu tai kiireinen, äitini masis yms, anoppi sairas(fibromyalgia)eikä sen mies eli appi halua ketään sinne hoitoon \|O .
Tuntemattomille en anna pojua...en raaski ja se maksaa hulluna esim MLL. Ja jos ois tarjotus oikeen pailata ja rapuloida rauhassa, pojun 2vee pitäs olla sit muualla yötä!
muutenkaan en saa melki ikinä mitään vapaata, edes kaupaan mennessä. Älkää kysykö miksi. Näin vaan on. *katkera ja kypsynyt välillä*
 

Yhteistyössä