Fuzzi Buntz kestovaippojen käyttäjiä?

Löytyykö täältä Fuzzi Bunz kestovaippojen käyttäjiä? Itse niitä haluaisin kokeilla. Mutta vähän tuo hinta mietityttää. Yksi vaippa kaikkine tykötarpeineen tulee aika kalliiksi. Vaippa, hamppu ja microinsertti. Miten paljon vaippaan tarvitsee imua 2kk neidille joka painaa suunnilleen 5kg.
Montako tuntia yhtävaippaa voi pitää jalassa?
Miten on vaipan kuivumisen knassa, olen lukenut tuotearvioinnesti että kuivuu todella nopeasti. Pitääkö paikkaansa.

Itselläni on kestoilu alussa ja olen tällähetkellä todella monen kestovaipan omistaja, meillä on suunnilleen kaikkia vaippoja yksi. Olen etsimässä meille sitä mukavinta kestovaippa juttua tuon fuzzi minua kovasti kiinnostaisi.

Kiitoksia avusta, jos joku ystävällinen auttaja löytyisi! :flower:
 
Meillä on ollut joskus muutama Fuzzi (ja tällä hetkellä odotan postin tuovan uusia :p ) . Eihän ne ihan halvimmasta päästä vaippoja ole, mutta kyllä minä olen tykännyt. Yhteen vaippaan riittää yksi imu, esim. Micro Insert, ei yleensä tarvi hamppua tai muuta lisäksi, paitsi yökäyttöön. Tuo kuinka kauan yhtä vaippaa "voi pitää" on aika yksilöllistä, minä vaihdan 2-3 tunnin välein. Fuzzit kuivuu nopeasti, se on totta. Kokeile ihmeessä, ainahan sen voi myydä pois jos et tykkääkään. Ainakin huuto.netissä maksetaan kovia hintoja käytetyistä Fuzzeista.


 

Yhteistyössä