Fauci ylistää Bidenin hallintoa. Joutuu vaikenemaan Trumpin syyllisyydestä koronakuolemiin. Ja sen fanittajat, huh mitä terroristi-sekopäitä!

  • Viestiketjun aloittaja Trump linnaan
  • Ensimmäinen viesti
Trump linnaan
Fauci kertoo NYT:lle huolestuneensa ensimmäistä kertaa tulevasta tartuntojen lisäännyttyä nopeasti maan koillisosissa ja erityisesti New Yorkin metropolialueella. Trump ei ottanut hänen varoituksiaan tosissaan ja vähätteli tilanteen vakavuutta.

Pian Fauci alkoi huolestua myös presidentin lähdekritiikistä. Hän muistelee tämän innostuneen välittömästi esimerkiksi liike-elämässä tapaamiensa ihmisten kertomista parannuskonsteista, joiden tueksi ei ollut lääketieteellistä näyttöä.

ESIINTYESSÄÄN tammikuussa virkakautensa aloittaneen presidentti Joe Bidenin hallituksen ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa Fauci kuvaili tuntemuksiaan joka tapauksessa vapautuneiksi.

Fauci muun muassa kertoi hänelle tulleen selväksi, että uuden hallinnon aikana aiotaan olla täysin läpinäkyviä, avoimia ja rehellisiä.

Hän arvioi myös, ettei asioiden mennessä pieleen aiota osoitella sormella, vaan korjataan asiat, joissa on epäonnistuttu ja jatkossa kaikki toimet pyritään pohjaamaan tieteeseen.

– Vaimoni ja varsinkin lasteni häiriköinti huolestutti minua enemmän kuin mikään muu. He (häiriköt) tiesivät, missä lapseni työskentelivät ja asuivat. Uhkauksia tuli suoraan lasteni puhelimiin, suoraan lasteni koteihin.

Miten helvetissä nämä ketkä lie kusipäät saivat sen tiedon selville?


 

Yhteistyössä