Faktat eivät tue nykyisiä rajoituksia

Olen jostain lukenut terveydenhoitoon liittyvästä tulevaisuuden skenaarioista, jossa kone tule ottamaan laboratorionäytteet. Tarvitaanko verta vai siirtyisikö tieto sirun kautta? Ehkä mahdollistaisi myös laajempia verenkuvia ja sitä kautta esim täsmälääkityksiä. Terveyteen liittyvä siru antaisi ihmiselle ajantasaista dataa mm verepaineesta, verensokerista, sydämen ja verenkierron.... tieto linkittyisi terveydenhuollon järjestelmään. Fyysisiä lääkärikäyntejä ei välttämättä tarvittaisi vaan homma hoituisi "netin" kautta.
Jotainhan täytyy keksiä, että ihmiset pystytään tulevaisuudessa hoitamaan.
Ymmärrän helpotuksen mitä esim. siru toisi tullessaan, mutta en ymmärrä sitä miten ei oteta huomioon ihmisen vapautta ja turvallisuusriskejä esim. siruttamiseen liittyen ja vapauteen liittyen.

Eikös Wuhan ole tämmöinen uuden teknologian älykaupunki? En ole tutkinut asiaa, mutta alkoi kiinnostamaan.
 
vierailija
Lissun kavereita?

Ja tämä myös..

 
vierailija
Olen joskus....ut terveydenhoitoon liittyvästä tulevaisuuden skenaarioista, jossa kone tule ottamaan laboratorionäytteet. Tarvitaanko verta vai siirtyisikö tieto sirun kautta? Ehkä mahdollistaisi myös laajempia verenkuvia ja sitä kautta esim täsmälääkityksiä. Terveyteen liittyvä siru antaisi ihmiselle ajantasaista dataa mm verepaineesta, verensokerista, sydämen ja verenkierron.... tieto linkittyisi terveydenhuollon järjestelmään. Fyysisiä lääkärikäyntejä ei välttämättä tarvittaisi vaan homma hoituisi "netin" kautta.
Jotainhan täytyy keksiä, että ihmiset pystytään tulevaisuudessa hoitamaan.
Nyt kerätään ulostenäytteitä kaikilta tietyn ikäisiltä
 

Yhteistyössä