Ex-rokotetutkijan haastattelu

Beep
Rokoteasiantuntija: 'En ikinä rokotuttaisi lapsiani'

H: Ovatko jotkut rokotteet vaarallisempia kuin muut?

T: Kyllä. DPT-rokotus esimerkiksi (DPT = rokote kurkkumätää, hinkuyskää ja jäykkäkouristusta vastaan, ns. kolmoisrokote ). Ja MMR (= rokote btuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan). Lisäksi jotkut rokote-erät bovat vaarallisempia kuin muut erät samaa rokotetta. Itse pidän kaikkia rokotteita vaarallisina.

H: Miksi?

T: Syitä on useita. Ne sotkevat immuunijärjestelmän prosessissa, joka helposti vaarantaa immuniteetin (= vastustuskyvyn). Itse asiassa ne voivat aiheuttaa niitä sairauksia, joita niiden on määrä estää. Ne voivat aiheuttaa muita sairauksia kuin niitä, joita niiden on tarkoitus estää.

H: Miksi meille esitetään tilastoja, jotka näyttävät todistavan, että rokotteet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä sairauksien hävittämisessä?

T: Miksikö? Jotta luotaisiin sellainen harhakuvitelma, että nämä rokotteet ovat hyödyllisiä. Jos rokote vähentää jonkin sairauden, esimerkiksi tuhkarokon, näkyviä oireita, jokainen olettaa, että rokote on onnistunut. Kuitenkin pinnan alla rokote voi vaurioittaa immuunijärjestelmää itseään. Ja jos se aiheuttaa muita sairauksia, aivokalvontulehduksen esimerkiksi, tämä tosiasia jää tunnistamatta, koska kukaan ei usko, että rokote voi saada aikaan sellaista. Yhteys jää havaitsematta."
 
Höpöhöpöhöö... Kuinka herkkäuskoinen pitää olla, että uskoo tuollaiseen propagandaan. Pitää olla aika vilkas mielikuvitus, että ajattelee kyseisen "rokoteasiantuntijan" tarvitsevan anonyymiteettia, ettei Big Pharman palkkasotilaat tule viemään kotoa. :D
Kyseessä on kaikista todennäköisimmin joko trolli tai harhainen ihminen.

Rokotteiden haittavaikutus rekisterit ovat lääketeollisuuden kattavimpia ja haittavaikutuksista raportointi on jokainen sairaanhoitaja ja lääkäri velvollisuus. Kaikilla lääkeaineilla voi olla haittavaikutuksia ja jokainen ihminen on yksilöllinen. Siksi rokottamiseen suhtaudutaan aina tietyllä vakavuudella, eikä "turhia" rokotteita ole olemassa.
Kyse on terveysriskien ja -etujen punnitsemisesta.

Jos sellaisilla paljon tutkituilla rokotteilla kuten MMR olisi vakavia sivuvaikutuksia tai haitat olisivat suuremmat kuin hyödyt, joku muukin tutkija maapallolla olisi edes jotain siihen viittaavaa havainnut ja asiasta raportoinut.
Tietysti vilkkaalla mielikuvituksella varustettu rokotevastustaja tietysti loogisesti seuraavaksi argumentoi, että on olemassa jokin suuri salaliitto, joka tuhoaa todisteet ja likvidoi tutkijat, jotka eivät aja big pharman agendaa.

Lisäksi teksti vilisee ihmeellisiä väärinymmärryksiä, joiden perusteella ei voi kuin päätellä, ettei henkilö ole todennäköisesti työskennellyt rokotteiden kanssa millään tavalla. Esim. Kykenemättömyys ymmärtää flunssa ja influenssa käsitteiden totaalista eroa, sekä ihmeellinen avautuminen B-hepatiitti rokotteen tarpeettomuudesta lapsille, koska "se tarttuu seksuaalikontakteista ja neuloista.." :attn:

Joopajoo. Ei tohon muuta voi sanoa. :)

Muokkaus: Lisäksi "asiantuntija" tuntuu sympatiseeraavan Wakefieldiä, joka teki täysin epäeettisiä ja tarpeettomia kokeita autistisille lapsille (mm. suolentähystyksiä ym. kivuliasta), loppujen lopuksi voidakseen vain väärentää tutkimustuloksia joista eräs joukkokanteen lakimies maksoi hänelle useita tuhansia dollareita kuukausien ajan..
 
Viimeksi muokattu: