"EU uhkaa omaa ja Suomen ruoantuotantoa – Huhtasaari ja Hakkarainen: ”Ilmastohulluuden nimissä tehtävä tuhotyö jatkuu”"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Turveasiassa hallituksen aivot ovat suossa. Turve on uusiutuva luonnonvara. Toki paksuuskasvu tuorvesuossa on hidasta, mutta eipä tuo puun paksuuskasvukaan rämeen oloissa niin mahtavaa ole.
Jos turpeen käyttö kielletään, pitää kaikki Suomen soiden turpeeksi säilömä hiili ottaa sataprosenttisesti mukaan päästölaskelmissa hiilinieluna.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Turveasiassa hallituksen aivot ovat suossa. Turve on uusiutuva luonnonvara. Toki paksuuskasvu tuorvesuossa on hidasta, mutta eipä tuo puun paksuuskaasvukaan rämeen oloissa niin mahtavaa ole.
Jos turpeen käyttö kielletään, pitää kaikki Suomen soiden turpeeksi säilömä hiili ottaa sataprosenttisesti mukaan päästölaskelmissa hiilinieluna.
Ei tule tapahtumaan, koska sehän tarkoittaisi sen myöntämistä, että turve on uusiutuva luonnonvara.
 
  • Tykkää
  • Surullinen
Reactions: m1es ja Lispetti
Kusessa ollaan kun edes leikitellään idealla että ollaan täysin, tai edes suurelta osin, riippuvaisia muista.
Toistan itseäni, mutta mitä järkeä meidän on heittää eurot Venäjälle (sähkö/maakaasu jne)

Jotenkin paradoksaalista, että liittovaltiokehitys kielletään, mutta yhteistä verotusta kehitellään samalla kun olemme jo yhteisvastuullisessa velkaunionissa.

Saksan demarien vaaliohjelmassa vaaditaan elpymisvälineestä pysyvää ratkaisua EU:lle, vihreiden mennessä vieläkin pidemmälle vaatimuksissaan:
Saksan vihreät kannattaa syvää talousyhteistyötä EU:ssa. Yhteisten velkojen lisäksi puolue haluaisi kerätä EU:lle yhteisiä varoja ilmastoinvestointeihin sekä unionin vahvistamiseen kerosiiniverolla, muoviverolla, digikonserneja koskevalla verolla ja mahdollisesti rahoitusmarkkinaverolla.
 
vierailija
Ei se ole mikään ylpeyden aihe jos syö jonkin aatteen perusteella mies 2000-aterioita, jotka eivät todellakaan ole ihmiselle terveellisiä. Vaikka kuinka pitäisi liharuoista niin ei voi ajatella niin että kaikkien muidenkin täytyy pitää niistä. Annetaan siis Närpiön kasvisten olla rauhassa ja keskitetään ne persu-aatteet johonkin todelliseen asiaan.
 

Yhteistyössä