Etsitään uskomattomia tosielämän tarinoita!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Moi!
Onko sulla jokin ihan uskomaton tarina sun elämästä?
Onko sun puoliso ollut tietämättä sun lomakuvassa kun olit 5v, tai löysitkö sun kadonneen tavaran 10 vuotta myöhemmin jostain oudosta paikasta? Saitko tietää että sun pitkäaikainen kaveri onkin sulle sukua?

Kerään uskomattomia tosielämän tarinoita uuteen podcast-projektiin. Laita rohkeasti viestiä, jos sulla on jokin uskomaton tarina. Älä turhaan mieti, onko se tarpeeksi uskomaton, anna meidän päättää se! Voit kertoa tarinan lyhyesti omin sanoin, älä huoli kirjoitusasusta. Käydään podcastin ajatus läpi tarkemmin, kun olet ottanut yhteyttä. Viestin laittaminen ei sido sinua mihinkään.

Kysymykset ja tarinat:
viisitarinaa@gmail.com
 
vierailija
Jukka Ilmari Frimanilla on on uskomaton ja poikkeava elämäntarina. Hän joutuu kirjoittamaan elämstään somessa vaikka ei pidä siitä. Hän todisti tällaista tilannetta.
Puhdas siirtymä on Passeli asia. Purra hyvä nainen johtamaan politiikkaa. Riikka pääministeriksi niin meillä menee hyvin.

Mitkähän juhlatarjoilut Poliisi järjestää Suomenvänäläisille arvovierailleen...? onko läskiä lotinaa ja poron...Vai kaikkea einesruokaa Saarioisilta.



Porin poliisilaitos on uppoamassa korruption suohon.. Venäläiskorruptioon.!Eräs maanpuolustusaktiivi on joutunut pulaan Helsingin poliisin kanssa. Hänen asuntoonsa tehdään jatkuvia murtoja Helsingissä ja muuta ikävää ilkivaltaa. Helsingin poliisilaitos ei reagoi eikä Porin poliisikaan vastaanota miehen tutkintapyyntöjä Helsingin poliisista... Tämä mainio mies kävi 2.6.2023 tekemässä tutkintapyynnön Helsingin poliisista eikä palvelutiskin nainen suostunut ottamaan tutkintapyyntöä vastaan. Hän käski mennä ottamaan yhteyttä vain Helsingin poliisiin. Ikävää kyseessä on Ulkoporilainen, joka koke itsensä Porilaiseksi vaikka on asunut poissa Porista jo 36 vuotta. Oudointa asiassa on se, että palvelutiskin nainen ei edes ole ilmeisesti poliiisi vaan putkavartija, mutta hän otti päivystyksessä vuoronumerolla tutkintapyyntöilmoituksia vastaan.



Hänen tunnusnumeronsa on 080744



Onko nainen Suomenvenäläinen. Korruptio on ylettynyt jo Helsingistä Poriinkin....
 

Yhteistyössä