Espoo 2004

Olis kiva tavata porukalla espoolaisten nuorten äitien kanssa( 20-28 vuotiaat) joilla on 2004 vuonna syntyneet lapset. :attn:
Jos syntyisi ystävyys suhteita niin voisi vaikka viettää pikkujoulua siiderin merkeissä... ( Pitäähän äitienki päästä välillä tuulettumaan)

Onko innostuneita? Ehdotuksia? :D
 
Eviira
Täällä ilmoittautuu ja yksi äiti ja kohta 8kk poika.Me asustellaan Espoon Keskuksessa ja päästään kyllä tulemaan melkein minne vaan.Nyt joku ehdottamaan aikaa ja paikkaa vaan ja toivotaan että saataisiin porukkaa kasaan ja tämä juttu onnistumaan koska kiinnostuneita kuitenkin löytyy!!!!!!!!!! :wave: :wave: :wave:
 
Espookin on aika laaja käsite, mutta busseilla toki pääsee aika hyvin ympäriinsä matkustelemaan. Mami asustaa Leijonapoikansa (4kk) kanssa Pohjois-Leppävaarassa. Ihan kiva olisi tavata suht samassa elämäntilanteessa olevia äitejä vaikkapa shoppailun tai kävelylenkin yms. merkeissä =)
 
hmm...no minäpä ehdotan torstaita n. klo.15.00. Leppävaaran kirjaston vieressä on kiva kahvila mut vaunujen kans siellä tulee vähän ahdasta...Olisko jollakin mielessä joku " väljempi" paikka? =)
 
Eiköhän se siinä coffee housessa olisi silloin n.klo 15. Tai jos ei sinne mahdu niin voihan sitä siinä ulkopuolellakin nähdä ja katsoa minne menee. Tulee ken haluaa/ehtii.Siellähän voi olla muitakin äitejä,jotka ei osallistu tähän tapaamiseen, mutta koetetaan löytää ko. tapahtumaan tulevat yhteen.
 
Äiti 23
Me tavattiinki parin äidin kanssa kahvittelun merkeissä. Jos vaan tulee lisää innokkaita mukaan niin voisihan sitä sopia toisenki ajan milloin voitaisi tavata. Jos joku keksisi sellaisen paikan missä lapsien ei tartteis vaan istua vaunuissa ja pääsisi konttailemaan lattialle...
Olisko kirjastossa se mahdollista...hmmm... :/
 
Vastaus
No huomenna kaks plussalaisia äitejä tapaa helsingissä. Ilman lapsia siiderin merkeissä :D
Joulun jälkeen voisi nähdäki kahvittelun merkeissä joten ehdotuksia kaivattas ;)
 
Nina20
Toi siiderillä käynti olis kuulostanut tosi houkuttelevalta? Mut Huomasin sen liian myöhään...Mutt kiva jos mietittäisiin toista tapaamista...ehkä tänne helsinkiin? Tai miten vaan? Joku kahvittelukin olis jo jotain? Jos vain pääsee pois kotiseinien sisältä ja tapaa uusia ihmisiä..=) Ja vieläpä sit samanhenkistä seuraa...Joilla myös on lapsia..=) Mäkin olen aika vasta tänne muuttanut ja ei siis kauheesti tuttuja tääl ole...Toisaalta sit en myöskään vielä kauheesti tiedä paikkoja tääl, joten vaikee ehotella mitään...=)
 

Yhteistyössä