Esitys: mökit ja tyhjät asunnot turvapaikanhakijoille

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mulla on mökki,jossa ei ole vesijohtoa vaan vesi pitää viedä mukanaan. Kaivo olis, mutta se vesi on pilaantunut ,eikä saatu kesällä sitä tyhjennettyä. Ulkohuusi ,eikä sähköä. Puita pitäs hakata paljon jos siellä talven viihtys. Mökki kelpaa mulle ,mutta tuskin muille. Ei siellä pysty edes kännykkää ladata. Mutta mahtava paikka kun ei haluu nähä eikä kuulla mitään.
 
vierailija
Valtaosa Suomeen tulleesta sakista on tullut lokoisan elämän ja hyvän elintason perässä. Melkoista haihattelua kuvitella heidän suostuvan muuttamaan homeiseen mummonmökkiin kauksi kaikesta.
Milloin suvakit uskovat, että näitä uusia tulijoita ei voi millään mittarilla verrata evakoihin, jotka olivat suomen omaa kansaa, ja olivat oppineet raataamaan. Toisin kuin nuo lähi-idän ja afrikan ihmeet.
 
vierailija
Epäilen suuresti, että lähes jokainen tyhjän kiinteistön/mökin omistava vastustaa tätä kynsinhampain.

Pois lukien ehkä ne jotka omistavat ikivanhan, remontin tarpeessa olevan homeisen mökin keskellä korpea ja joille oisi helpotus jos homemökki vaikka palaa..

Mutta joo, jokainen jonka kiinteistöllä on vähänkään arvoa todennäköisesti ymmärtäisi että nämä maahantulijat saisivat paikat paskaksi alta aikayksikön.:unsure:
 

Yhteistyössä