Erotuomareilla tuli mitta täyteen - mikä väkivaltaisia jalkapalloilijoita oikein vaivaa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Myös urheilu on nykyään monikulttuurista. Eri kulttuureissa on erilainen tapa suhtautua auktoriteetteihin eikä tuomarin koskemattomuus välttämättä ole niin itsestään selvä. Varsinkaan mikäli pelaaja kokee kunniaansa loukatun epäreilulla tuomiolla. Sanktioiden olisi syytä olla todella kovia, että niillä olisi pelotevaikutus.
 
Vitosissa ja sitä alemmissa todellakin on yleensä tosi letkee meininki! Siellä pelailee yleensä perheen iskät. Semmoiset jo vähän elähtäneet, vähän jo alkaa olla vatsaa ja sillee!
Siellä kunnioitetaan pelitovereita, eikä vastustaja ole edes mikään vihollinen, kuten ylemmissä sarjoissa.

Ehkä tämä ulkkisten joukkue ei yksinkertaisesti vain sovi pelaamaan sarjapelejä.
He voisivat käydä potkimassa palloa vaikka keskenään jossakin, mutta ei samalla kentällä muiden treenatessa, ne kentät on ihan varattu tietyille joukkueille ja niistä kenttävuoroista maksetaan: olen monesti käynyt ajamassa ulkkarit hiiteen kentältä jossa meikäläiset pelaa. Heille tuntuu olevan jotenkin erittäin vaikeaa noudattaa sääntöjä!
 
vierailija
Brasiliassa hiukkasen reippaampi meno fudiksessa. Erotuomari tappoi pelaajan, katsojat tappoivat erotuomarin ja laittoivat erotuomarin pään seipäännokkaan.

 
  • Vau!
Reactions: Elena777
Brasiliassa hiukkasen reippaampi meno fudiksessa. Erotuomari tappoi pelaajan, katsojat tappoivat erotuomarin ja laittoivat erotuomarin pään seipäännokkaan.

EI JUMATSUIKKU!


Oli 2013!

Tässä vielä maksumuurilaisille:


Jalkapallotuomari tappoi pelaajan Brasiliassa – fanit kostivat tappamalla ja paloittelemalla ruumiin
Erotuomari puukotti pelaajaa, joka ei suostunut poistumaan kentältä. Vihaiset fanit hyökkäsivät erotuomarin kimppuun.

 

Yhteistyössä