Ero tulossa

Mies on monta kertaa aiemminkin sanonut että ei enää halua jatkaa. nyt taas. Tuntuu olevan tosissaan. Täytettiin jo asunnon irtisanomislappukin ( ei vielä lähetetty).

Syy: kun en tee kotitöitä tarpeeksi. Imuri ei minun kädessä viihdy eikä oikein tiskirättikään. En vaan jaksa. Varinkin nyt kun olen jatkanut opiskeluja ja olen päivät koulussa ei oikein jaksa tehä mitään, sotkea vaan miehen mielstä. Muutenkin kuulemma menee kaikki päin p:tä, tietysti kun näistä asioista tulee huutoa. S.eksikään ei miestä kiinnosta.

Huokaus. Minua vain haukutaan tääläl mutta silti haluaisin olle yhdessä. Lapsi noin vuoden. Toisaalta tietenkin olisi parempi ettei lapsen tarvi kärsiä, niin erota. Mutta toisaalta toivoisin vain että kaikki olisi niinkuin ennenkin!!! :'( Olaan välillä oltu onnellisiakin vaikka usein onkin kaikki mennyt päin mäntyä. Mikä neuvoksi?
 
Wastaus
Oletteko kumpikin yliväsyneitä? Silloin tulee helposti meteliä, kinaa ja eripuraa. Mikä on miehesi osuus kotitöistä? Nehän voisi puolittaa...

Koittakaa keskustella vakavasti ja asiallisesti toiveistanne, pettymyksistänne ja hyvistäkin asioista. Menkää vaikka perheneuvolaan pikaisesti. Ainakaan raskaan elämänvaiheen takia ei kannata erota.

Ottakaa yhteistä lomaa, löytäkää toisenne ja koittakaa selvittää asianne!!
 

Yhteistyössä