Entinen Porvoon poliisilaitoksen rikoskomisario lakaisee poliisien rikokset mattojen alle

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Porvoon poliisilaitoksen entinen rikoskomisario Peter Fagerholm istuu muuten nykyään eduskunnan oikeusasiamiehen tarkastajana hylkäämässä entisten kollegojen rikoksia.

Näin toimii korruptio Suomessa, jossa poliisi on järjestäytynyt rikollisryhmä.
 
vierailija
Poliisit luulee että voi tehdä mitä tahansa rikoksia, ja tekeekin niitä jatkuvasti. Ihmisiä häiriköidään millä sairaimmilla hakkeroinneilla, eikä tällaisille rikollisille kuuluisi olla muuta oikeaa tuomiota kuin sähkötuoli ja voltit täysille.
 
vierailija
Nämä rikolliset poliisit jatkavat rikoksiaan niin kauan kunnes istuvat Aarnion seurassa vankilassa. Se on jo nähty, että poliisin rikollisuus on täysin sairasta.
 
vierailija
Poliisiin ei voi mitenkään enää luottaa Suomessa. Ei yhteenkään poliisiin, koskaan ei tiedä onko se rikollinen, valehteleeko se oikeudessa vai ampuuko se sinua päähän.
 
vierailija
Poliisit valehtelevat oikeudenkäynneissä toisten poliisien rikoksia peittässä todistajina, poliisit suunnittelee isoissa ryhmissä ihmisten joukkosurmia, ja jokaisessa paikassa poliisin korruptio on maailman kärkiluokkaa.
 
vierailija
Jokainen rikoksia tehnyt poliisi pitäisi saada automaattisena rangaistuksena haulikolla reijän päähänsä, ja olemattomat aivot huuhtoutuisi viemäreihin jonne ne kuuluvat. 1700-luvulla poliisit ei olisi uskaltaneet tehdä rikoksia, koska kiinnijäädessään pyöveli olisi vetänyt kaulasta poikki, aivan kuten kuuluisi nykyäänkin tehdä lähestulkoon koko poliisiorganisaatiolle joka on täysiveroinen rikollisjärjestö.
 

Yhteistyössä