Ensimmäistä lastaan odottavat yli 35v

Hei kaikki! Nyt on työmatkat ja viikonlopun hulabaloot takana ja sain äsken itseäni niskasta kiinni ja riuhtaistua sohvan, tv:n ja jääkaapin Bermudan kolmiosta tänne netin ääreen. (Väsymystä ja huonovointisuutta edelleen.) Sain jopa laitettua äsken Scarlethille yksityisviestiä, joka toivottavasti tuli perille eli toivottavasti pääsen pian mukaan fb-kuvioihin! Tietokone/netti jumittaa nyt sen verran pahasti, etten uskalla mennä uudestaan kurkkaamaan edelliselle sivulle, joten ohessa pikaiset kommentit niihin kuulumisiin, jotka nyt äkkiseltään muistan. (Pahoittelut, jos jotain tärkeää unohtui!)

Scarlethille onnittelut hyvästä postista! Toivottavasti pepponen pääsee pian tutkailemaan äitiyspakkausta ja fiilistelemään tulevaa vauvaa! Mukavaa, että Sintulla on kaikki hyvin ja raskaus etenee mukavissa tunnelmissa :) Cynde, minä myös suosittelisin päivystyksessä käymistä. Toivottavasti asiaan on jo tullut joku selvyys ja toivottavasti pohje on jo parempi! Muselle kiitos kaikesta tsemppauksesta! Tapaamisiin fb:ssa!
 
  • Tykkää
Reactions: Sintu74 ja Muse13
Heippa, tämä ketjuhan on nyt tosiaan hiljentynyt. Itsellenikin on luontevampaa kirjoitella Facebookissa ja siellä onkin aika vilkasta keskustelua ollut. Yritän silti täälläkin joskus käydä kurkkimassa kuulumisia.

Omassa voinnissa ei suurempia uusia kuulumisia, pahin väsymys alkaa ehkä talttua, ehkäpä tämä tästä vielä iloksi muuttuu siis :) Ensi viikolla on toinen neuvolakäynti, vähän hirvittää saankö painonnoususta jo sapiskaa mutta toisaalta, sitä on tullut vasta alle 2 kg että ei kai se nyt ihan hirveästi liikaa ole...?
 
Heipsan. Tama ketju on nyt siis ihan toreissaan ja keskustelu kay Facessa? Hmm, olisikohan muita yli kolmevitosia, jotka haluaisivat viela palstailla taalla? Mina kun en vain luota Facen yksityisyydensuojaan, enka suurin surminkaan halua kavereitten tietavan, missa mennaan... : /

mietiskelee Lumi72 + Hiutale 9+5
 
Heippa! Kyllä se vähän siltä näyttää, että tästä ketjusta on keskustelu siirtynyt tyystin Faebookiin. No, mutta sinne mukaan sitten, kun raskaus on mielestäsi niin pitkällä, ettei ole enää väliä vaikka yksityisyydensuoja pettäisikin ;) Me kyllä testailtiin tuota ryhmää perustettaessa, ettei se tule muille kavereille näkyviin, mutta mistäpä näistä koskaan tietää.
 
Kiitos kaikille zempaajille ja lääkäriin-lähettäjille!

Pohjekivut on asettuneet. Vettä on edelleen raajoissa ja taistelen aamuin illoin näiden tukisukkiksien kanssa... no ihan hyvä, että niitä on. Lisäksi on tullut käsien yöllä puutuminen. Lääkärin mukaan "tavanomainen" vaiva, missä ranteessa oleva hermorata jää painuun juuri tuon veden kerääntymisen takia.

No, ei tämä oleminen niiin karmeaa ole. Eilisestä lähtien olen sitten sairaslomalla, ja kovasti toivotaan mukulan pysyvän aisoissa viellä 3 viikkoa. Nivuskivut ja selkäkipu on alkanut, ja mukula on jo päällään, ja asettunut sivuttain, eli pikkuhiljaa valmiina tulemaan ulos.

Mielialat ei enää heilu ihan yhtä rajusti kuin mitä kuukausi kaksi sitten. On vaan outoa olla lähtemättä töihin. Kumma sellainen olo että minua ei tarvita... kyllä - minulla on hyvinkin paha pätemisen tarve (ihan selvästi, jos ei töistä muka voi olla pois) ja pitää yrittää laittaa tämä elämä ja nämä asiat tärkeysjärjestykseen....

Terkkuja kaikille
cynde & mukula 37+2
 

Yhteistyössä