ENSIKENGISTÄ!?

Miten teidän taaperot hyväksyneet kengät jalkaansa?Meillä kovatahtoinen 1-v tyttö joka ei hyväksy millään...Huutaa koko ajan kun kengät jalassa!!!Ja ovat kyllä sopivan kokoiset eivätkä purista...
 
Osaako tyttö(..hän se oli? Hieman hyvä muisti.. :LOL: ) jo kävellä? Meillä poika ei suostunut alussa pitämään kenkiä sisällä, mutta koska ulos kengät oli laitettava ja ulkona oli hauska kävellä, alkoi sisäkenkienkin pito onnistua. En pidä pojalla kenkiä sisällä muualla kuin muskarissa tai joskus harvoin kylässä, mutta kyllä ne nykyään jo jalassa pysyy!
 
minja87
Lohdutuksen sana..meillä oli aluks ihan sama homma..likka oppi käveleen 10 kk ja sit yritetiin kenkiä ja ei , parin viikon päästä uudestaan ja ei vieläkään...sillon tällön kokeiltiin mutta ei...
no tuossa kevään kynnyksellä tyttö kantoi kengät minulle, laitoin ne jalkaan ja KYLLÄ ...hän suostui pitämään niitä =) tyttö on nyt 1 vee 1kk ja nyt ollaan kengillä taaplailtu noin kuukausi =)
 
Meillä ihan sama juttu,,, tyttö oppi 11 kuisena kävelemään, kengät kun laitettiin ekoja kertoja jalkaan hän vain istui ja ihmetteli niitä. Huuto tuli jos laittoi seisomaan. Välillä niihin tutustuttiin ja laitettiin sisällä kengät jalkaan... ulkona sitten vaan kerran suostui kävelemään ja nyt tepastellut reilu kk niillä =) Että tutustumista kai se vaatii ekaksi .
 
Samaa mietimme mekin, että miten tyttö kohta 1 v hyväksyy kengät ja mikä on SOPIVA KOKO kengässä ! Ostimme ekat kokoa 21, mutta sitten kävimme K-marketissa, jossa oli mitta ja sanottu, että jalan mitan lisäksi vielä 1,5 cm lisämittaa eli kooksi tuli 23 !!! Aika isolta vaikuttaa.. Kai se on käytävä jossain kenkäkaupassa, jossa on myyjä neuvomassa. Tarrakiinnitys on molemmissa kengissä, ei vielä tajua miten ne toimii ! Seisoo joskus tukea vasten kyllä jo.
 

Yhteistyössä