Englannin pääministeri Johnson teholla! Korona :(

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Britannia löysäili Ruotsin tapaan alussa, mutta laittoi tiukempia rajoituksia kun ihmisiä alkoi kuolla kuten Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa. Viikon sisällä Britannia alkoi taas puhua, miten talouden takia rajoituksia pitäisi löystää. Ja sitten Britannian pääministeri sairastui, meni varmuuden vuoksi sairaalaan ja on nyt tehohoidossa. Onko tämä merkki että koronavirus kannattaa ottaa todesta edelleen, eikä uhrata kansaa talouden takia, joka kyllä nousee taas koronapandemiaepidemian jälkeen?
 
vierailija
Laittakaa pahvit ne maskit kaikille ulkona liikkuville. Ei tarvita kuin kangasmaskit kaikille ihmisille niin ne oireelliset ja oireettomat tartuttajat puhuu, yskii ja aivastelee koronapisaransa ja aerosolinsa siihen maskiin, eikä päästä niitä ilmaan minuuteiksi tai tunneiksi, josta ne kulkeutuu muiden ihmisten limakalvoille tai keuhkoihin ja sairastuttaa. Tai sitten ne pisarat putoaa lopulta pinnoille, josta ne saadaan käsiin ja sieltä suuhun, nenään ja silmiin, josta koronavirus pääsee elimistöön. V-tun yksinkertainen keino käsien saippuapesun ja käsidesien lisäksi lopettaa epidemia. Sairaanhoito joka hoitaa koronapotilaita sekä kotipalvelu ja vanhustenhoito voi sitten ottaa ne virusturvalliset hengityssuojaimet varmuusvarastoista, jotka suojaavat suojaimen pitäjää sekä hoidettavaa.
Miksi tämä voi olla noin vaikeaa?
 
Juu. Tila romahti yhtäkkiä ja nyt on hengityskoneessa.
Ilmeisesti ei vielä ole hengityskoneessa mutta saa lisähappea.

Kovin huonolta näyttää Britannian kannalta, tehohoitoon joutuneista covid-19-tapauksista ehkä noin kolmannes on kuollut.

Ainoa positiivinen puoli asiassa on se, että toimeliaaksi tunnetun 55-vuotiaan sairauden vakavuus saa ehkä muutaman "se on vain flunssa"jääräpään järkiintymään. Boris Johnson kuten moni muukin koronaan sairastunut kertoi ensin olon olevan "ihan hyvä". Ne pahemmat oireet tulevat sitten kymmenen päivän viiveellä.




 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä