En ymmärrä ihmisiä jotka ei pidä lainkaan järjestystä keittiössään

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Esimerkiksi kaikki ruokailuvälineet kaadettu yhteen laatikkoon. Nehän kuuluu lajitella tiskauksen ja kuivauksen jälkeen. Toinen on sitten hankkia kaapit täyteen ruokaa ja sitten päästää suuremman osan vanhaksi.
 
vierailija
Se, mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Ajattelepa niin, että hyvä kun on ruokailuvälineitä, mitä pestä ja säilyttää miten sattuu ja jopa käyttääkin, ettei tarvitse sormin syödä.
Mutta ruokahävikkiä kannattaa kontrolloida, se on totta. Jos kaapissaan säilyttää vanhaksi mennyttäkin, niin marttailu on kyllä hiukan hakusessa.
 

Yhteistyössä