En ikimaailmassa päästäisi itseäni niin riippuvaiseksi autosta että työ ja toimeentulo riippuisi siitä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Niinno. Mulla on ammatti, jossa pärjäisin autotta. Jossa riittä työtä kotinurkillakin. Jossa voisin edetä vuoden opiskeluilla (työn ohessa toki) esimiesasemaan.


Mutta. Kun käytän autoa, voin työskennellä nykyisessä ammatissa ja tienata kolminkertaisesti ja lisänä vielä olla talvet vapaalla.

En luovu autosta! Volvo-rakas-pikkumuru-ahmatti <3
 
Työnnäppä muutamasti töiden jäläkeen lätkäkamat junaan ja etene muutama tunti kiskoja, sitten työnnät lätkäkamat tunnin odottelun jäläkeen onnikkaan ja matkustat puol timmaa!
Sen peräkylän jäähallin pihalla vedät lapsellesi itse nopeasti lämpät koska olette auttamattomasti myöhässä, ja ei muuta ku suoraan jäille. (y)
Ainiin, usein koira kulkee mukana ja kaikki onnikat ei siellä perähikiällä ota luffea kyytiin ennen ku oot käyttänyt kaikki naiselliset avut mitä ikinä keksitkään: muun muassa maanitellut, näyttäny tissit ja suostunu rehveille!
 
vierailija
vierailija
Ennen autoilun aikaa pienissäkin kylissä oli usein toimiva joukkoliikenne. Sitten autoilu tuhosi sen. Mutta onneksi joukkoliikenne voi palata takaisin, jos teemme toisenlaisia valintoja autoilun suhteen.
Vuorotyöt ja muu epäsäännöllinen työaika on lisääntynyt tällä välillä hurjasti. Palautetaan siis entiset aukioloajat myös kaupoille. Lauantaina klo 15 viimeinen kaupat kii ja sunnuntait kiinni
 

Yhteistyössä