emmalijungan vaunuista

hei kertokaa jos joku tietää että onko emmalijungan kärryt nyt vaihtamassa kuosia??olen kuullut huhuja että ne vaihtuu lokakuusssa pitääkö paikkansa?saako nyt niitä halvemmalla?mulla ois la vasta tammikuussa ja nyt pähkäilen että menenkö ostaa jo varastoon....vastatkaa ja kertokaa kiitos!! :flower:
 
Mamma
Kyllä vaihtaa. Ostin pari viikkoa sitten kuomurattaat (eivät olleet alennuksessa), mutta liikkeessa oli 2004 vaunut 20 % alennuksessa. Toisessa liikkeessa voivat alennukset olla suuremmat.
 
Pumbaali
Eiköhän kuosit vaihdu vuosittain.
Kuulin juuri ystävältä (odottaa ja kuuli Lastentarvike myymälässä myyjältä) että Emmaljungan hinnat nousevat 20 %. Ajankohtaa en muista olisikohan viim. vuoden vaihteessa.
 
hinnoista
Ei varsinaisesti liity juttuun, mutta tässä muutama vinkki:

Tuollainen vanha malli laskee myös jälleenmyyntiarvonsa nopeammin. Sillä ei tosin ole käytön kannalta mitään väliä...eikä myöskään silloin, mikäli aiot pitää vaunuja monen lapsen ajan, tällöinhän vaunuista ei myydessä sitten joskus saa enää mitään. Toki pääasia on, että vaunut vaan kestävät.

Mutta sitten kun olet myymässä tai ostamassa käytettyjä vaunuja, esim. Teutonioissa on vuosimalli ilmoitettu rungon tarrassa. Joskus näkee, että vaunuja yritetään sitten myydä uudempina vedoten "osto- tai käyttöönottopäivään". Kun mentiin ostamaan vaunuja, rungossa onkin sitten vanhan vuoden tarra...no tämähän on toki keino tingata hintaa alaspäin "ai nää olikin vm 99, vaikka myyt 2001 ostettuina".

Joskus nämä uudetkin tarjousvaunut ovat jo valmiiksi vanhaa vuosimallia, olkaa tarkkoina!!!
 

Yhteistyössä