emätin asiaa

  • Viestiketjun aloittaja synnyttänyt
  • Ensimmäinen viesti
synnyttänyt
onko kukaan muu huomannut, että synnytyksen jälkeen (minä siis huomasin asian lasten tultua) tuntuisi emättimen takaseinämässä iso pahkura. Sitä siis voi tavallaan painaa sisäänpäin, mutta sormella kokeillessa se tuntuu selvästi hieman ulokkeena...
 
Krista
En ole itse synnyttänyt, joten vastaus on sitä luokkaa. Peräsuolihan on emättimen takana, joten voiko peräsuoli nyt päästä vaivaamaan (heikentyneet emättimenseinämät tai siinä peräsuolen ja emättimen välillä olevat heikentyneet ""lihakset""? Ihan kuin olisin joskus lukenut että joillakin voi jopa peräsuoli pulpsahtaa emättimeen, tuolloin pidin juttua hiukan uskomattomana, mutta... Joka tapuksessa niistä geishakuulista varmaankin olisi nyt hyötyä.
 
Kaiken varalta
Kohdunsuu on pehmeähkö ja pyöreähkö uloke juuri emättimen takaosassa, ylhäällä, ja sen keskellä voi tuntea pienen painauman, jossa varsinainen aukko kohtuun sijaitsee.

Useimmiten varsinkin nuoret tytöt hätääntyvät tunnustellessaan itseään, kun eivät ole aikoinaan jaksaneet seurata bilsan tunnilla :) Omaan anatomiaansa tutustuminen kannattaisi kuitenkin aina, ettei tarvitse menettää yöuniaan turhan takia.
 

Yhteistyössä