Elokapina juo muovipulloista

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi elokapina juo muovipulloista?
Eikös just tehty tutkimus että muovista voi tehdä vannilliiniä.
 
vierailija
Nykyää nuo on semmoisia automaattihanoja josta saa vain käsienpesuun sopivaa lämmintä vettä. Mikä vika panttipullossa muutamana päivänä kesällä?
Ainakin vanhemmissa on säätönuppi, millä voi valita kylmän ja sen pesuunsopivan veden väliltä. Monta kertaa olen kironnut, kun joku on jättänyt sen kylmälle ja olen yrittänyt muksun käsiä pestä. Pitäisi olla kolmas käsi säätämään, kun pidät sylissä.
 
Ja koko konkkaronkka kävi mäkkärissä syömässä. Jättivät myös roskansa pitkin katuja. Koko elokapina on niin klassinen esimerkki kaupunkilaisesta muka-luontokultista kuin olla ja voi. Mitään tekemistä luonnonsuojelun kanssa asialla ei ollut. Urbaanit cityhipit pitivät vain kivan kesäleirin kaupungissa, nauttien bicmaceistä ja coca-colasta. Se että tempaus itse asiassa kasvatti autoilun päästöjä, ei nyt jaksanut kiinnostaa. Ja jos tavoite oli herättää asiallista keskustelua ilmastonmuutoksesta, niin voisi perustellusti kysyä: miten meni noin omasta mielestä? Ihmiset suuttuivat ja ainoastaan inho viherhippeilyä kohtaan kasvoi. Mutta en usko sen näitä hippejä ihan hirveästi edes kiinnostavan. Nämä tällaiset nuorisoliikkeet syntyvät ja ovat syntyneet aina jonkun asian ympärille. Joskus se on ilmastonmuutos, kulttuuriunelma, keskioluen vaputtaminen, tai vaikka vietnamin sota. Pääasia on, että saa hilliua hippihengessä, tuntea yhteenkuuluvuuden tunnetta ja uhmata vanhempia. Aihetta minkä puolesta mukamas mieltä osoitetaan, tunnetaan usein heikosti jos ollenkaan.

Tavoite on saada yhteenotto lopulta poliisin kanssa, sillä putkaan pistettyjä pidetään sankareina ja sillä saa hippitytön housunnyörit auki.

Sen verran kai itsellä on jo ikää, että ihan tämä teinikapinallisuus ei iske. En ymmärrä tavallisten ihmisten elämän hankaloittamista, enkä etenkään paikkojen rikkomista, jota sitäkin näissä vasemmistohenkisissä festareissa valitettavasti usein esiintyy. Tämäkin eloapinoiden protesti olisi ollut paaaljon hyödyllisempi, kun olisivat lanseeranneet #metsätalkoot somekamoanjan, missä nuoria usutetaan istuttamaan puita metsähallituksen metsiin. Kyseinen altivistiryhmä olisi voinut näyttää mallia. Mutta ymmärrän sen, että tuollaisen tekemisen saaminen seksikkääksi on varmasti vaikeaa. Sukupuoliviettihän näitä junnuja ohjaa tähän ”anarkismiin”. Harva keski-ikäinen jaksaakaan enää riikinkukkoilla ja soidinmenot on huomattavasti rauhallisemmat :D
 
  • Tykkää
Reactions: Echo ja Lispetti
Hyvin on Ärsy uskonut propagandaa. Tietysti nuo mäkköriroskat on Elokapinan jäljiltä.....
Niin no väität että ei ole? Ovat kaikki keittäneet hernekeittoa Trangialla® siinä Haglöfsin® teltan edustalla, varoen ettei sitä läiky Conversen® kengille tai Marimekon® paidalle. Voihan tuo olla, että oikeassa olet. Tosi luontohippejä ovatkin ja kapitalismin varsinaisia vastavoimia :)
 
  • Tykkää
  • Haha
Reactions: Echo ja Lispetti
vierailija
Niin no väität että ei ole? Ovat kaikki keittäneet hernekeittoa Trangialla® siinä Haglöfsin® teltan edustalla, varoen ettei sitä läiky Conversen® kengille tai Marimekon® paidalle. Voihan tuo olla, että oikeassa olet. Tosi luontohippejä ovatkin ja kapitalismin varsinaisia vastavoimia
No eikähän "ituhipit" jotka haluaa pitää huolen luonnosta siivoa myöskin jätteensä. Vai olisko tässä ristiriitaa olishan se noloa jäädä kiinni roskaamisesta. Joten tuskinpa.
 
vierailija
Niin no väität että ei ole? Ovat kaikki keittäneet hernekeittoa Trangialla® siinä Haglöfsin® teltan edustalla, varoen ettei sitä läiky Conversen® kengille tai Marimekon® paidalle. Voihan tuo olla, että oikeassa olet. Tosi luontohippejä ovatkin ja kapitalismin varsinaisia vastavoimia
Siinäkö vaihtoehdot? Entäpä jos nämä tulevaisuuden toivot osaakin käyttää roskista mutta muut ei?
 
vierailija
Niin no siisteys ei ole ikinä ollut vasemmiston vahvuus. Hyvä jos tällä kertaa eivät rikkoneet mitään.
Aijaa joskus nuorempana järjestettiin punkki pippaloita esim jussina jossain montulla. Ni kyllä jo silloin siivottiin kaikki roskat sitten bileiden jälkeen. Mut voishan tästä joku ottaa kopin ja kattoa mitä jää jäljelle kun tilanne ohi. Että onko paikat siisteinä vai sotkuisena.
 
Jos tällä palstalla on joku ihan oikeasti ns. asioista ajatteleva ja halukas ymmärtämään muutakin, että onko Elokapina vain hassun harmiton joukko nuoria, jotka perustellusti ovat huolissaan ilmastosta, niin kannattaa lukea Atte Kalevan pintaa syvemmälle menevä kirjoitus. On nimittäin selvää, että ei tässä pelkästä ilmastohätätilan julistamisesta ole kyse. Liike on kommunistinen marxilais-henkinen ääriliike, jolla on hyvin pelottavat ja synkät esikuvat lähihistoriassa.

 

Yhteistyössä