ellos ale koodi jonka päättymispäivä 31.12.08 hakusessa

  • Viestiketjun aloittaja äitykkä
  • Ensimmäinen viesti
äitykkä
Tein tilaukseen ellokseen 29.12.08 ja mulla oli ale koodi jolla tilasin, tilausvaihvistus ok, ja tilaus tuli mutta summa väärä. Ale koodia ei lue missään edes sähköpostissa olevassa tilausvahvistuksessa vaikka siellä summa sentään oli oikein. Eli hakusessa nyt tuo ale koodi jonka päättymispvä 31.12.08. Onko kellään tallella jotta saan setvittyä asian asiakaspalvelun kanssa?
 
vieras
Ethän sä tartte sitä koodia jos sulla on se tilausvahvistus sähköpostissa jäljellä, ja jos ei ole niin kai niiltä löytyy se sama tilausvahvistus josta ne näkee sen summan...?
 
äitykkä
tilausvahvistus josta näkee että alennus on otettu huomioon. Lopullisessa laskussa sitä ei ole ja asiakaspalvelu vaatii että mulla on tallessa se koodi, mutta ei ole kun ei se siitä tilausvahvistuksesta näy. Siksi sen tarvitsen. Tosi outoa tuo elloksen touhu.
 
vieras
Eihän ne voi laskuttaa yhtään sen enempää kuin tilausvahvistuksessa lukee..??!! Siinä on ne hinnat millä ne on sitoutunu myymään ne tuotteet. Kukaan noita vanhoja koodeja säilyttele jos on tullu tilausvahvistus ja se on ollu ok...Sano niille että ettikää itte koodinne, mutta lasku sen mukaan mitä tilausvahvistuksessa on ollu...
 

Yhteistyössä