Elämää jännämiehen kanssa...

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Järvenpää|HS Järvenpää
Mies pahoinpiteli vaimonsa toistuvasti viidakkoveitsellä Järvenpäässä – Oikeus tuomitsi miehen vankilaan
Mies pahoinpiteli puolisoaan useaan otteeseen vuodesta 2019 lähtien. Yksi pahoinpitelyistä tapahtui, kun nainen oli viimeisillään raskaana.
Milka Rissanen HS
Julkaistu: 16:42

JÄRVENPÄÄLÄINEN 37-vuotias mies on tuomittu kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä vapaudenriistosta, ampuma-aserikoksesta ja vahingonteosta.
MIES pahoinpiteli puolisoaan useaan otteeseen vuodesta 2019 lähtien. Viime vuoden maaliskuussa hän löi puolisoaan useita kertoja viidakkoveitsen terän sivulla pään alueelle ja viilsi tätä käsivarteen. Puolisolle tuli pahoinpitelyn seurauksena ompelua vaatinut haava. Lokakuussa mies löi puolisoaan useaan otteeseen nyrkein ja avokämmenillä kasvoihin ja päähän. Puoliso oli teon aikaan viimeisillään raskaana.
Pahoinpitelyt jatkuivat vielä tämän vuoden alkupuolella. Helmikuussa mies oli lyönyt puolisoaan useita kertoja nyrkein ja avokämmenillä sekä kaatanut hänet lattialle ja kuristanut.

Maaliskuussa mies pahoinpiteli puolisoaan lyömällä viidakkoveitsellä ja puukolla, minkä seurauksena tälle tuli useita viilto- ja pistohaavoja. Mies oli myös riistänyt puolisonsa liikkumisvapauden estämällä tätä lähtemästä asunnosta. Sen jälkeen mies poistui asunnosta hakemaan asetta, jolla ilmoitti surmaavansa naisen. Mies myös rikkoi puolisonsa matkapuhelimen, jottei tämä voisi soittaa apua.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

MAINOS PÄÄTTYY
Tuomitulla oli lisäksi hallussaan neljä ampuma-asetta ilman vaadittavia lupia. Mies tuomittiin korvaamaan puolisolleen 10 900 euroa.

TUOMIO ANNETTIIN Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa keväällä. Mies haki valituslupaa Helsingin hovioikeudesta, mutta perui myöhemmin valituksensa. Asia ilmenee Helsingin hovioikeuden tänään torstaina antamasta päätöksestä.
HS ei kerro miehen nimeä vaikka tuomio on kaksi vuotta vankeutta, koska samalla olisi pääteltävissä uhriksi joutuneen naisen henkilöllisyys."
 
vierailija
HS ei kerro miehen nimeä vaikka tuomio on kaksi vuotta vankeutta, koska samalla olisi pääteltävissä uhriksi joutuneen naisen henkilöllisyys."

eli siis joku abdullah tms :D