Eka kerta kakkoseen

Olin haaveillut siitä jo pitkään, asiaan innostunut miestä vaan ei löytynyt.
Sitten yhtenä iltana baarissa tapasin entisen luokkakaverin. Hän oli muuttunut paljon kouluajoista, miehistynyt. No, olihan siitä jo 7 vuotta, kun oltiin viimeeksi nähty. Juteltiin niitä näitä..käytiin tanssimassakin.
Lähdettiin hänen asunnolleen jatkoille.
Hän tarjosi lasillisen viiniä, olin muutenkin jo pienessä huppelissa, mutta en kieltäytynyt. Hän laittoi musiikkia soimaan, jotain vanhaa jazzia. Hän pyysi tanssimaan, tanssittiin olohuoneessa lähekkäin. Hän hyväili peppuani. Minulla oli lyhyt hame päällä, hame uhkasi nousta pikkuhousujen yläpuolelle.
Mies työnsi kätensä puseroni sisään ja hyväili rintojani, katsoi kysyvästi silmiin. Tuijotin kiihkeästi takaisin. Hän ymmärsi tämän myöntymiseksi ja riisui puseroni, sen jälkeen hän riisui rintaliivini.

Musiikki soi edelleen, asunnossa oli hämärää. Mies alkoi riisua pikkuhousujani. Nyt minulla oli päälläni enää lyhyt musta hameeni.
Mies ohjasi minut kaksionsa makuuhuoneeseen parisängylle selälleen. Hän nosti hametta ylöspäin ja alkoi nuolla pimppiäni, olin jo aivan märkä ja huohotin kiimaisena. Hän teki työtään kiduttavan hitaasti
Jossain vaiheessa hän oli riisunut vaatteensa. Voihkin ja anelin häntä päälleni ja pian sainkin hänen ihanan kullinsa sisääni. Välillä hän vetäytyi pois ja hieroi kullin kärjellä klitoristani, voihkin nautinnosta.

Mies käänsi minut sängynlaidalle kontilleen, pylly pystyssä. Pilluni litisi, kun hän survoi minua. Vähitellen hän hidasti tahtia, otti välillä kullin pois ja työnsi sormet pilluuni. Säpsähdin, kun tunsin sormen peppureiällä, mitä ihmettä hän aikoi!? Hän jatkoi pilluni naimista ja pyöritteli samalla sormella peppureikääni, se ei enää tuntunut pahalta. Hän lisäsi vauhtia ja yht´äkkiä hän työnsi pillusta märän sormen peppuuni. Voihkaisin säikähdyksestä ja nautinnosta, sillä sain järisyttävän orgasmin ja lyhistyin mahalleni hänen sängylleen.

Huohotin sängyllä nääntyneenä, ihanaa seksiä! oijoin hametta, minulla oli edelleen hame päällä. Mies hävisi johonkin ja tuli kohta takaisin. Hän kävi viereeni pitkälleen ja alkoi taas hyväillä minua. Kysyi, että joko sain tarpeekseni, vastasin että kyllä tämä taisi olla tälle illalle ihan riittävästi ja että minun pitäisi mennä kotiin.
Hän vain jatkoi hyväilyjä. Puristeli rintojani ja nipistei nännejäni. Ihmeekseni huomasin taas kostuvani ja nännini nöpöttivät kivikovina. Mies sanoi, että hän ei ollut vielä saanut tarpeekseen.
Hän käänsi minut selälleen ja alkoi taas nuolla pilluani. Nautinto oli niin suuri, etten halunnut kieltäytyä, kerrankin kun saa kunnon nuolemista. Pilluni oli herkkä vielä äskeisestä ja pyysin olemaan hellä, mies katsoi minuun virnistäen ja lupasi olla pillulleni tosi hellä. Hän kaivoi yöpöydän laatikosta liukuvoiteen, hieman ihmettelin, mihin hän sitä tarvitsee, olihan tämä mirri taas märkänä.

Hän valutti liukuvoidetta pilluuni, makea tuoksu leijaili nenääni. Hän sormeili pilluani ja tunsin miellyttävän lämmön. Tämä olikin jotain erikoisöljyä! Öljy lämpeni hankauksessa, ihanaa. Öljyä valoi peppuvakooni ja sai pyllyni tuntumaan todella liukkaalta ja kuumalta. Mies nuoli edelleen pilluani ja minä voihkin nautinnosta, sitten sormi siirtyi pyllyreiälleni ja kohta sisään pyllyyni! Voihkin kovempaa ja hän ilmeisesti käsitti, että pidän siitä mitä hän teki. En todellakaan ollut varma pidinkö siitä.

Pian hän työnteli sormea edes takaisin pyllyssäni ja öljy alkoi lämmittää myös peppuani. Kertakaikkiaan uskomaton tunne! Hän käänsi minut kyljelleen ja tuli itse taakseni. Hän työntyi kovana pilluuni ja luulin räjähtäväni, kalu tuntui kuumalta ja ihanalta. Hän jatkoi yhä klitorikseni hyväilyjä ja kohta tunsin hänen kullinsa kuumana pyllyreiälläni. Voihkaisin kai kauhusta, mutta annoin kai uteliaisuuttani kaiken tapahtua.
Hänen kuuma ja öljyinen kullinsa alkoi työntyä pieneen tiukkaan pyllyyni, hitaasti. Haukoin henkeä. Olin vain kuullut tyttöjenjuttuja tälläisestä, mutta en ikinä uskonut itse kokeilevani! Nyt kulli oli kokonaan pyllyssäni ja täytti pienen tiukan pyllyni. Hän alkoi työnnellä hitaasti edestakaisin. Pyysin olemaan varovainan. Voihkin ja kiemurtelin nautinnosta. Se ei sattunut yhtään, niin kuin voisi kuvitella. Hän oli todella taitava ja hellä.
Hän käänsi minut taas kontilleen ja oli itse takani, kulli tiukasti pyllyssäni. Hän työnsi kaksi sormea pimpsaani, minä voihkin kovaan ääneen. Hän jatkoi kullin työntelyä ja samolla sormetti litisevää pilluani, minä tärisin nautinnosta.
Tunsin hänen kullinsa sykkivän ja kovettuvan entisestään. Hän kysyi haluanko lisää, vastasin kai myöntävästi, olin aivan pyörällä päästäni, viinistä, hämmennyksestä ja kiimasta.
Hän alkoi lykkiä kovempaa ja kysyi saako laueta pyllyyni, vastasin huohottoen "joo".
Samalla kun hän nopeutti työntöjään, hän sormetti edelleen pilluani kahdella tai kolmella sormella, olin räjähtämäisilläni. Tunsin paineen kasvavan reiässäni, hän työnsi vielä muutaman rajun kerran, minä tärisin orgasmin kourissa lähes tajuntani menettäneenä ja hän survoi kaluaan pyllyyni. Pian tunsin sykkeen ja vavahtelun ja sperma ruiskahti sisääni kuumana.
Huohotimme molemmat.


Aamulla heräsin hänen sängystään, hän nukkui vielä, kalu paljaana. Hymyilin eiliselle. Kävin suihkussa ja lähtiessäni jätin keittiönpöydälle lapun, jossa oli puhelin numeroni.
Odotan soittoa.......
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus
Hei!
Hieno tarina, ja pahuksen kiihottava sellainen! Kiva kuulla, että tykkäsit - peppuseksi kun tuntuu jakavan niin nais- kuin mieskunnankin jyrkästi puolesta tai vastaan. Parasta se musta on silloin, kun on kalu pepussa ja dildo pillussa..
 
  • Tykkää
Reactions: Fransiscus

Yhteistyössä