eikö yhden piikin pitänyt riittää?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yhden piikin piti riittää, mut nyt kun niitä on kolme, on kyseessä maailmanvalloitusoperaatio ja lääkefirmojen salaliitto.
Miten niin salassa kun Aarno Palotie - se Leenavainqqn mies on sanonu et enää ei poisteta mitään valmisteita vaan yritetään etsiä niille sopivia kohderyhmiä. Telkkarista tuli se joten ei kovin salainen ollut. Geneos tosin on kimpassa.😎
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33902460"]
Eu:n rokotepassissa on kahdeksan kohtaa johon tulee merkintä, eli ainakin sen verran piikkejä tulossa parin vuoden aikana. Niitähän on tilattu yli seitsemän annosta jokaiselle eu-kansalaiselle.
[/QUOTE]
Ei kuule ihmisiä kiinnosta tuommosta asiat😄😅😁😴
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33902657"]
No niin makaa, valitettavasti, ja nämä tyypit vaan kohkaa, että rokotetut ne vaan sairastuvat.
Täytyy osata laskea ennakkoon monta eri asiaa kun muut ei osaa💦😥
[/QUOTE]
Yhtään tarkoittaa 0 .
 
vierailija
Itsehän mainitsit syyksi variantit.

Ja kun ne muuntuu kokoajan, niin nykyrokotteet eivät tehoa edes sitä vähää, mitä niiden väitetään tehoavan. Kummasti vaan niitä tuplarokotettujakin joutuu sairaalaan sairastuttuaan koronaan :sneaky:

Eli loputon piikkirumbako tästä on tulossa piikkiuskovaisille?
Semmosta on business nykyään. Terveys ei tuota mitään.
 
vierailija
Mihinkäs disinformaatioon mä sitten olen haksahtanut jos en ota piikkiä sen takia että ei osata selittää miksi se aiheuttaa tiettyjä haittavaikutuksia kuten vuotohäiriöitä ym?? Ehkä sitten kun osataan selittää miksi aiheuttaa ja että voidaan taata että ei aiheuta mitään vakavaa haittaa niin voisin kuvitella ottavani. Sairastan endometrioosia enkä halua ottaa mitään mikä vaikuttaa epämääräisesti tuolla alueella, eräskin oli saanut vuotoja kuuden päivän välein ja lähipiirissä +70 nainen verenvuotoa kohdusta. Tuhansia raportoituja kuukautisongelmia. Eikä ne osaa selittää miksi aiheuttaa sellaista, puhumattakaan kaikista muista sivuvaikutuksista. En luota tarpeeksi vielä ottaakseni tällaista tuotetta.
Kerroin jo mut nytpä tiedän et sitä ei sulle saa sanoa.
 
vierailija
nanopartikkelien koostumus tuntematon, yksi löydetyistä on grafeenioksidi. Löydetty tutkimuksissa Espanjassa ja Japanissa, todettiin lääketehdas pitänyt salassa. Suomessa asiasta on vaiettu.
Joojoo. Nyt vois sanoa, että kvg. Mutta mites toi sitten vaikuttaa elimistössä ja leviää hengityksen mukana? Missä vaiheessa se kaasuuntuu?

Suomessa vaiettu? Kas, kun Iltiksestä löytyi
 
vierailija
Grafeenia on pumpattu maskeihin ja testitikkuihin ja aiheuttavat keuhkoissa vaurioita ja väitetyn covidin kaltaisia oireita.

https://medium.com/edge-of-innovation/how-safe-are-graphene-based-face-masks-b88740547e8c

https://www.orwell.city/2021/06/pfizer-vaccination-vial-analysis.html

Grafeeni selittää sen miksi magneetit tarttuvat joihinkin piikitettyihin. Samalla valitettavasti tämä grafeenioksidi tarkoittaa sitä että kaikista kamalin ja pahin skenaario on totta, eli kyseessä on maailmanlaajuinen massamurha ja väestönvähennysoperaatio!!!!


Suoraan ylilaudalta.
 

Yhteistyössä