ei ole vara ostaa mansikkaa tuohon hintaan

vierailija
juu köyhän kakaroil ei oo varraa edes harrastuksiin onnks noilla paremmilla vale ynä muu puukeilla on niinhä sit sanotahan että paha saa palkhansa mut ei sitä sannottha että misä elämäs?
 
vierailija
Joka vuosi mansikat on vielä tähän aikaan hinnoissan. Heinäkuu puolella alkaa halventua ja laatikon saa 30-40 eurolla. Kakkoslaatua/mehumarjaa jopa 20 euroa laatikko.
 

ymmärrän kyllä että viljelykustannukset yms. on nousseet. mutta niin on noussut kaikki muukin. joten mansikat saa jäädä kauppaan mun puolesta. toki joskus saa ulkolaisa mansikoita tosi halvalla
Kaikki marjat on aivan järkyn hintaisia.... ostin kome rasiaa marjoja ja pulitin niistä yli 20€. Jäätävää...
Onneksi niitä saa kohta omista puskista.
 
vierailija
Mustikassa on paljon raakuloita ja puolukka ja vadelma kukkii parhaillaan. Lakasta en tiedä mutta muuten tulee paljon luonnonmarjoja. Kun viitsii poimia niin ei maksa mitään. Mansikka on aivan yliarvostettu marja.
 
vierailija
Mansikoita saa myös edullisemmin, jos viitsii käydä itse poimimassa tilalta. Täällä päin ainakin monet marjatilat myyjät itsepimintana aka edullisesti. Totta kai ne maksaa, jos ne joku sulle ensin poimii ja sitten kuljettaa torille ja sitten vielä myyjälle pitää maksaa palkka siitä torilla seisoskelusta. Käy poimimassa ite, niin säästät.
 

Yhteistyössä