Ehkäpä jo huomenna Marinin hallitus paljastaa kuinka isosti se aikoo tehdä ihmisten elämän hankalaksi ja kalliiksi

vierailija
Etätyö lisääntyy ja esim. loubasravintolat joutuvat vaikeuksiin. Vai oliko joku etätyövero jopa suunnitteilla?
Jostainhan ne 8.000.000.000 euroa on saatava raavittua valtion kassaan sitten kun autoilusta kerätyt verotulot loppuvat. Kiinteistöveron korottaminen 8 miljardilla tekee vain 1500€ lisämaksun per nenä, 6000€ per 4-henkinen perhe.
 
vierailija
Trumplandiassa kuorma-autoliikenteen rajoitukset ovat paljon isommat kuin Suomessa. Siksi siellä pitkän matkan tavara kulkee hyvin suurelta osin junilla. Ilahduttavaa, että nykyinen hallitus ottaa oppia Trumpista tässä suhteessa.
 
vierailija
Ruoka ja liikkuminen kallistuu isosti. Tämän takiako vasemmistoa on äänestetty vaaleissa?
Juuri sen takia. Sehän siinä niin ihmeellistä onkin. Ihmiset äänestävät mieluusti ruoan ja liikkumisen hinnannousun puolesta koska saavat siitä hyvän fiiliksen. Samaan aikaan kiinalainen nauraa matkalla pankkiin kun voi tehdä bisnestä ilman ilmastotoimien tuomia rasitteita.
 
Päätös siirtyy syksyyn. Keskustalla paha vaalipaniikki päällä.

 
vierailija
Päätös siirtyy syksyyn. Keskustalla paha vaalipaniikki päällä.

"Keskusta on neuvotteluissa vedonnut siihen, että hallitusohjelman mukaan fossiilisten polttoaineiden verotusta korotetaan kuluttajahintojen ennustetun nousun mukaisesti 250 miljoonalla eurolla vaalikauden aikana. Tämä korotus on tämän vuoden alusta tehty, ja keskusta on aiemmin linjannut, ettei se suostu enempään."

Kepu ampuisi itseään suoraan otsaan jos autoilun noston kustannuksista päätettäisiin ennen kuntavaaleja.

Jos asiasta päätetään syksyllä, niin silloin on eduskuntavaaleihin aikaa vain noin puolitoista vuotta. Itsemurha kepulle.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu

Yhteistyössä