Moek
Meillä 1v1kk lapsi ja kovasti yritän tehdä enempi itse ruokaa, purkit kalliita ja muutenkin vois siirtyä enemmän syömään samoja. Mietin tässä vain, että kaikkeahan sitä voi tietenkin jo antaa mutta silti monissa ruuissa esim. tuorejuustoissa, kasviskermoissa ym. on liäaineita ja säilöntäaineita. En vielä haluaisi silti niin paljon käyttää tuotteita, missä näitä on. Miten te muut? Esim. kermoissakin (kasvispohjaisissakin) on aina jotain lisäaineita. Monissa leivissäkin on säilöntäaineita. Kuinka "huolettomasti" te näitä tuotteit käytätte? Entä onko jollain todellista faktaa näistä E-tuotteista....esim. leivissä usein emulgointiainetta (E...jotain)...Joskus vaan aikoja sitten lukenut miten nuo E-tuotteet haitallisia, mutta mitkä oikeasti ovat ja mitkä eivät?