Dr. minun ennuste: COVID-19 rokotukset eliminoivat ajan kanssa kaikki alle ja yli 50-vuotiaat!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Dr Leonardin ennuste: COVID-19 eliminoi ajan kanssa kaikki yli 50-vuotiaat

Keski-iän alenemisen takaraja on Dr Leonardin ennuste, jonka mukaan koronan aiheuttama ylikuolleisuus tulee asteittain eliminoimaan yli 50-vuotiaat. Maskit, etäisyys ja ilmanvaihto auttavat.

Dr Leonardin Teesi 2 (osa 2): 50 vuotta on tästä lähin elämän taitekohta koko väestölle. Pahimmassa tapauksessa (kun virus edelleen mutatoituu ja leviää), suurin osa yli 50-vuotiaista joutuu antautumaan Covidille (siis Long Covid + sairaudet + kuolemat).
https://mobile.twitter.com/jukka235/status/1611304741467742209
Että mietippä tätä
 
vierailija
Kts koronarealistitpistecom

”Grafeenioksidi on hiiltä, jota löytyy rokotteista. Grafeeni on erittäin lujaa materiaalia, huomattavasti timanttia kovempaa. Rokotteista löytyy mm. adeno- ja rotavirusta, jonne ne ovat päätyneet mm. kuolleista sikiöistä ja apinoiden elimistä. Rokotteiden mRNA muuttaa ihmisen perimää ja muokkaa ihmisen immuniteettia.

Kalevin mukaan rokotetuilla immuniteetin muokkaus tuo riskejä tulevaisuudessa tavallisille flunssille ja influenssille. Rokotteet pidetään kylmässä koska niissä on mikroskooppisen pieniä kapseleita, joiden sisällä on piikkiproteiinit. Piikkiproteiinit kulkeutuvat veressä, menevät soluihin ja muuttavat solujen muotoja. Verisolut alkavat kasaantumaan ja tukkivat hiussuonia. Tästä tulee veritulppia- ja tukoksia, sekä rasitteita sydämelle.”
 

Yhteistyössä