Covid-rokote ja myöhästyneet kuukautiset

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tässä jutussa oli vähän vähättelevä sävy. Tuli sellainen olo että "naiset vaan taas stressaa ja siitä se vaan johtuu" asenne. Ja näitä on varmasti raportoitu mutro-osa mitä on tullut haittoja..
Ihan samaa mieltä, "naisten vaivoja" on aina vähätelty ja kuukautiset tuntuvat edelleen olevan aihe, joka saa varsinkin miespuoliset kuuntelijat kiusaantumaan.
 
vierailija
Sain rokotteen kesäkuussa juuri ennen menkkoja,tuli normaalisti siinä kierrossa.Seuraavasta kierrossa tulikin pidempi kierto,tiedä sitten oliko rokotteella vaikutusta:/ Iltatähteä yritetty nyt 1v ja 3kk ,toivottavasti raskaus vielä alkaisi rokotteesta huolimatta.
 
vierailija
Ensimmäisen Pfizerin jälkeen ovis oli kaksi päivää myöhässä, menkat saman verran, toinen piikki myöhästytti ovista päivän verran mutta siitä kierrosta raskaaksi myös :) molemmilla kerroilla rokotus oli siinä noin viikon ennen ovista ja ei kyllä ollut mitään sen kummempaa stressiä ja rokotuksista olin vain iloinen eikä ollut huolia niin ihan suoraan rokotuksen piikkiin olen laittanut nuo kierron venymiset
 
vierailija
Kyllähän ovis muutenkin vaihtelee, ei se ihan varmas ole että rokote sitä siirtäisi, saatikka että siitä olis haittaa. Jossain jutussa oli, että se on herkkä systeemi ja on normaalia että joku asia voi ovista siirtää päivällä parilla, esim huonosti nukuttu yö tai joku muu stressitekijä, niin toisaalta miksei rokotekin. Vois sitten ajatella että myös muut rokotteet voi siirtää ovista, siihen ei vain ole aiemmin kiinnitetty huomiota, kun onhan tämä koronarokote nyt tarkan syynin alla.
 
vierailija
"Kahden koronarokotteen ottaminen oli yhteydessä hieman, alle päivän, pidempään kuukautiskiertoon verrattuna aiempaan. Rokottamattomilla merkittäviä muutoksia kuukautiskierrossa ei tutkimusajanjaksolla havaittu.
Molemmat rokotteet saman kuukautiskierron aikana saaneilla kierto piteni keskimäärin kahdella päivällä verrattuna rokottamattomiin. Näistä henkilöistä noin joka kymmenennellä kierron pituus heitti yli kahdeksalla päivällä, mutta vaikutus hävisi rokotuksia seuranneiden parin kierron jälkeen."

Miksi muuten on mahdettu antaa molemmat rokotteet noin lyhyellä aikavälillä?
 
Käärmeinen
16.6 pfizerin rokote, 20.6 alkuvaiheen keskenmeno/kemiallinen vuoti ulos (hcg 500 luokkaa), 17.7 heti uusi plussa. Nyt siitä plussasta rv 30 menossa ja kaikki hyvin.

Ennen rokotetta taustalla maaliskuinen kkm ja koko kevään sekoillut kierto 🤔 nyt kuitenkin onnellisesti raskaus loppusuoralla. En osaa sanoa oliko rokotteella mikä vaikutus.
 

Yhteistyössä