CNBC uutisoi: CDC -tutkimus osoittaa, että 74% Massachusettsin Covid -epidemian tartunnan saaneista oli täysin rokotettuja

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Covid-19 on hengitystieinfektio se iskee Euroopassa varsinaisena hengitystieinfektiokautena eli viileään vuodenaikaan noin lokakuun alusta maaliskuun loppuun pahiten, ja lämmin kesäkausi on helpoin jakso. Tietenkin mitä enemmän virusta päästetään leviämään väestöön, myös kesällä sairaalahoidon, tehohoidon ja koronakuolemien määrä kasvaa, mutta ei lähellekään sitä mitä tapahtuu varsinaisena koronakautena.
Tähän päälle vielä influenssa ja noro (kuolemia näistä ei toitoteta joka päivä, vaikka vanhusväestölle tappavia molemmat).

Se on kuulkaas rokottamattomat semmonen juttu, että teidän tulevan syksyn/talven koronahoitotarpeen vuoksi siirrellään taas muita hoitojonona....
 
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33856310"]
Voi kun jokainen voiskin tilata oireettoman tartunnan, ni ei tarttis mitään rajoitteita minnekkään.

Rokotettu ei levitä yhtä hanakasti eikä yhtä kauan, suuri osa ei lainkaan. Lieventää siis tarttumistakin. Tämäkin todettu useaan otteeseen tutkimuksin.
[/QUOTE]
Tuohan on vaan mantra, ei voi mitenkään todistaa.
mut se riskiryhmäläisyys:
 
vierailija
Voi kun jokainen voiskin tilata oireettoman tartunnan, ni ei tarttis mitään rajoitteita minnekkään.

Rokotettu ei levitä yhtä hanakasti eikä yhtä kauan, suuri osa ei lainkaan. Lieventää siis tarttumistakin. Tämäkin todettu useaan otteeseen tutkimuksin.
Mutta nyt selvisi et ne kuoleekin tehohoidon glysiinivqlmisteisiin ja niissä on glyfosaattijäämiä mutta voi olla myös aldicarbjäämiä. Iän koska soijan kaSvatuksessa on käytetty sitä - kuin myös puuvillan kasvatuksessa.
 
vierailija
"mieluummin otan lievän koronan"
Tähänhän koko scammi perustuu. Virus mutatoituu kovemmaksi ja kovemmaksi ja kohta hengissä ei selviä ilman rokotteita. Oikea rahasampo. Ainakin niin kauan kun ihmiskunta selviää siitä. Luonnossa ei tällaista virusevoluutiota voisi tapahtua.
 
vierailija
Olitpa saanut rokotteet tai et, suojaa itsesi ja läheisesi, älä levitä deltavirusta juoksemalla kapakoissa, festareissa, urheiluotteluissa, ulkomaan matkoilla ym. koronalinkopaikoissa. Maski on edelleen tärkeä, pidä turvaetäisyys ja vastusta rokotepassia, joka lisää rokotettujen vaarallista parveilua ja koronamatkailua, mikä lisää entisestään tartuntoja väestössä.
T o d e l l a k i n !
 
vierailija
Billion on suomeksi miljardi, eikä biljoona.

On vain yksi asia, mistä tulisi huolehtia tässä valheiden maailmassa. Siitä, onko omat asiat kunnossa, kun kuolema koittaa. Jokainen kuolee joskus. Ihan sama kuoleeko tautiin vai rokotteeseen vai kenties auto onnettomuudessa tai sydänkohtaukseen. Kuolema tulee jokaiselle. Toinen kuolee vanhana, toinen nuorena. Mistä tiedät, onko sinun hetkesi ensi yönä? Ainoa tie taivaaseen on Jeesuksen kautta. Tee ratkaisusi, ja ala nähdä todellinen elämä, joka on niin paljon parempi, kuin mikään muu! Yllätyt.
Niin mut kun se Jeesus oli pieni lapsi vaan ja hänen kädessä oli kuu.
 

Yhteistyössä