Niin, ja lisäksi sekaan voi laittaa ananasta, jotain tuorejuustoa, herkkusieniä, pakastevihanneksia (kruunuvihannekset on meillä ykkönen) tms. Myös ne Creme Bonjour Cusine-jutut maustaa kivasti. Yleensä laitan myös sipulia paistumaan suikaleiden kanssa. On pastan kaa myös hyvää!Alkuperäinen kirjoittaja 12.11.2004 klo 11:01 HentunLiisa kirjoitti:ruskistat, lisäät purkillisen ruokakermaa ja haudutat kypsäksi, helppo ja nopea![]()
ja sit voi lisätä persikoita ja vähän lientä tulee hyvää.Alkuperäinen kirjoittaja 12.11.2004 klo 12:57 hansu kirjoitti:\Niin, ja lisäksi sekaan voi laittaa ananasta, jotain tuorejuustoa, herkkusieniä, pakastevihanneksia (kruunuvihannekset on meillä ykkönen) tms. Myös ne Creme Bonjour Cusine-jutut maustaa kivasti. Yleensä laitan myös sipulia paistumaan suikaleiden kanssa. On pastan kaa myös hyvää!Alkuperäinen kirjoittaja 12.11.2004 klo 11:01 HentunLiisa kirjoitti:ruskistat, lisäät purkillisen ruokakermaa ja haudutat kypsäksi, helppo ja nopea![]()
![]()
Kaupallinen yhteistyö: Storytel