Britax Evolva Ultra -turvaistuin

  • Viestiketjun aloittaja käyttökokemuksia
  • Ensimmäinen viesti
käyttökokemuksia
Nyt kaivattaisiin käyttökokemuksia, mielipiteitä ja hyviä/huonoja puolia Britaxin Evolva Ultra -turvaistuimesta. Minkä ikäiselle olette kyseisen penkin ostaneet? Se kun on tarkoitettu ainoastaan kasvot menosuuntaan ja painoraja alkaa 9kg:sta.
 
Tästä tulee taas sanomista mutta meillä se otettiin käyttöön jo 7kk:n ikäisellä, painoa pojalla on enemmän kuin riittävästi siihen istuimeen. Istuimen käytöstä ei oo muuta kuin hyvää sanottavaa, poika viihtyy siinä tosi hyvin, sivusuojat on paremmat kuin monessa pienempien turvaistuimessa ja lapsi on tukevasti kiinni viisipiste-vöissä. Penkin saa autoon tukevasti kiinni ja se on hyvin suojaisa.
Pitkillä matkoilla lapsi nukkuu kun penkkiä saa vähän säädettyä lepäävämpään asentoon. Uskon että tuo istuin menee niin pitkään kun istuinta tarvitsee.

Meille kokeiltiin montaa eri istuinta ja mielestäni tuo oli kaikista suojaisin lapselleni ja luotan istuimeen täysin. Annan täydet 10+ pistettä istuimelle!
 
Greippi
Ostin tuollaisen hiljattain kakkosautoon, ja hyvä on ollut. Poika on nyt 1 v 7 kk ja painaa sellaiset reilu 13 kg.

Vyöt on pikkaisen vaikeat laittaa kiinni (ainakin verrattuna 2 WE:hen), kun jalkojen välistä tuleva osa on niin lyhyt, mutta harjoittelulla onnistuu. Lisäksi ne olkapäiden pehmusteet on -varmaankin uutuuttaan- aika jäykät.

Mietin, auttaisiko, jos istuin olisi lepoasennossa, kun 2WE on ykkösautossa edelleen lepoasennossa selkä menosuuntaan ja siihen lapsi on tosi helppo laittaa.

Mutta siis tosi hyvä istuin, hyvät sivusuojat ja lapsikin on viihtynyt siinä hyvin.
 
todella hyvä;
turvallisen ja tukevan tuntuinen, hyvät päänsuojat eli lapsen pää ei roiku kun hän nukkuu. ja istuimen saa tukevasti ja helposti autoon.

tilasin saksasta, hinnaksi tuli lähes sata euroa halvempi kuin suomen kaupasta ostettaessa. ja tuotiin kotiovelle asti viikon sisällä nettitilauksesta.

jalkojen väliin tuleva remmi on tosiaan hieman lyhyt, ja alussa kun opeteltiin laittaan remmejä kiinni se tuntu hankalalta. ei enää, löysää sen verran olkainremmejä niin jalkaremmikin on ihan sopiva.

verrattuna muihin istuimiin jota kaupassa katseltiin niin tässä istuimessa lapsi istuu todella tukevasti. ja tosiaan penkkiä saa hieman makuuasentoonkin jos on tarvis.

me otettiin käyttöön kun tyttö oli 10kk ja varmasti käytetään tätä niin kauan kuin turvaistuinta tulee käyttää; istuin kun muuttuu lapsen kasvaessa eli muita istuimia ei enää tarvikaan ostaa!

suosittelen!

 
Meille ko. istuin ostettiin reilu 2v. tytölle kun tarvittiin kahteen autoon istuimet. Niin hyväksi todettiin että Cosmic meni kakkosautoon ja evolva ykkösautoon, todella tukeva ja suojaisa, ainoa miinus tulee tuosta lukkovyön lyhyydestä, mut onnistuu kyllä. Suosittelen.
 
alkuperäinen
Kiitos kommenteistanne! Meillekin se on nyt päätetty hankkia.

Nannastiina, mitä kautta tilasit istuimen Saksasta?
Ajattelimme, jos mekin tilaisimme, satanen kun on iso säästö....
 
shame
Ja me muut maksetaan enemmän kun jotkut tukee ulkomaista kauppaa. kiva että saatte "palvelun" täältä niin voitte tilata ulkomailta halvalla. Meijänkin paikkakunnalta suljettiin viiminenkin lastentarvike kun ihmiset tilaa netistä "halvalla", sitten nyyhkitään kun ei oo ostopaikkaa kun jotain tarviikin.
 
Mää ainakin ostan vaan Suomesta ja tuen suomalaista liiketoimintaa. Eipähän tarvii myöskään lähetellä vaikeasti tavaraa jos on joku virhe. Ja turvaistuimen kohdalla jos joutuis kolariin niin vakuutusyhtiö korvaa uuden istuimen mutta eipä korvaakaan teille jotka ulkomailta ostatte.
 
niin ja en koe olevani huono ihminen vaikka tilasin istuimen saksasta.
yksinkertasesti se tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta, esimerkiksi tampereen liikkeessä ei tuota kyseistä tuolia edes ollut. ja rahansäästö, vaivattomuus ja nopeus tilauksessa olivat pelkkää plussaa.

että näin. :flower:
 
no huh huh
No jopas on taas jotkut iskeneet saaliiseen kuin hyeena... :kieh:

Korvaahan se vakuutusyhtiö saksanmaalta tuodut autotkin, niin mitenkäs se nyt ei turvaistuimia muka korvaisi???? Kuitithan varmasti kummastakin löytyy...

Eiköhän EU:n myötä kaupankäyntikin ole vapaampaa, joten jokainen itse päättäköön mistä tuotteensa ostaa! Sama valmistajahan ne kummiskin on tehnyt ja valitettavasti Suomessa tuotteista vaan pyydetään enemmän...
Ettei olisi nuo "asiattomat" kommentit lastentarvikeliikkeiden myyjien suusta.... vanha virsi ja kuluneet fraasit....

Mitäpä jos keskusteltaisiin asian varsinaisesta teemasta... eli niistä käyttökokemuksista... mielenkiinnon vuoksi! :wave:
 
aivan totta; laillista kauppaahan tuo saksanmaan kauppakin on...ja jokainen ostaa sieltä mistä haluaa.

turhaa kiukuttelua.

jokatapauksessa olen erittäin tyytyväinen ko. istuimeen ja kaupankäyntiin netin välityksellä. jokainen vinguttaa visaa siten kuin tahtoo =)

kyllä tuonne oman paikkakunnan lastentarvikeliikkeeseenkin on rahaa ihan kiitettävästi uponnut....ensimmäisen lapsen osalta tuli osteltua ihan turhaakin tavaraa -huippuhinnoin.

eli eiköhän tässä kaikille jotain jää käteen -mulle ainakin hyvä ja edullinen istuin *virnistys*

hali ja hymy uuden vuoden metkuille!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.12.2006 klo 22:08 alkuperäinen kirjoitti:
Kiitos kommenteistanne! Meillekin se on nyt päätetty hankkia.

Nannastiina, mitä kautta tilasit istuimen Saksasta?
Ajattelimme, jos mekin tilaisimme, satanen kun on iso säästö....
Missä tuo istuin maksaa 100 euroa enemmän? Ainakin ne liikkeet mistä olen käynyt kattomassa, myy tuota istuinta hintaan 219 euroa
 
tumppi
meidän evolva saatiin tarjouksesta 199-, ;)

ei saa tuomita saksasta tilaavia, täytyy yritää ymmärtää vähäosaisiakin. kaikil ei oo niin hyvin asiat että vois shoppailla kaiken suomesta. eiköhän noikin perheet tue kotimaata sitten jos rahatilanne on joskus parempi. pitää olla kiitollinen ettei oo ittellä ollu koskaan niin huonoo tilannetta.
 
no mikä mollaaminen toi viesti nyt on tossa yläpuolella. rahaa olisi mutta jos saman saa jostain halvemmalla MIKSI EN OSTAISI ja käyttäisi tuosta ns. jäävää rahaa sitten taas johonkin muuhun?

tuon istuimen sain 8kk sitten hintaan 169e. saksasta siis.

ollaan myös osteltu paljon tavaraa ruotsista -onko siinäkin jollain joku ongelmakohta? tosin ei netin kautta vaan sukulaisilla käydessä.
ja uudet vaunut seuraavalle vauvalle ajattelin myös tilata saksasta. että näin.

köllötellään vaikka etelän auringossa tosta säästetyillä rahoilla sitten.

=)

ihan outoa piikittelyä nyt tähän aiheeseen liittyen...
 
Eikös se nimenomaan ole EUn idea että jokainen voi vapaasti ostaa haluamansa tavarasta mistä tahansa EU-maasta? Olen itsekin tilannut ulkomailta mm. kännykän ja kameran. Eikä aina ole kyseessä hinta vaan myös se mukavuus, ettei tarvi lähteä kauppoja kiertelemään kun saat ostettua netin kautta. Ei ihme jos kotimaisilta lastentarvikekaupoilta lähtee asiakkaat jos ne itse vaan istuvat täällä netissä potentiaalisia asiakkaita haukkumassa :LOL: Se on vaan tänä päivänä tosiasia, että monet ostavat sieltä, mistä edullisimmin tai nopeammin saavat haluamansa.
 
Greippi
No jopa on keskustelua...Kukin ostakoon sieltä mistä tykkää.

Itse ostin istuimen Lastentarvikkeesta ja sain sen tingittyä hintaan 199 euroa. Joten ei ole siis mitään satasen eroa Saksaan verrattuna, jos istuin siellä maksaa 169 euroa. Itse en viitsi sieltä tilata, kun en jaksa mitään takuujuttuja hoitaa netin välityksellä. Ja sain Lastentarvikkeesta tosi hyvää ja asiantuntevaa palvelua samalla.

Tuota istuinta on muuten kahta mallia: sellainen jossa keskiosan leveyttä saa säädettyä ja sellainen jossa ei. Ainakin AT Lastenturvassa oli molempia malleja ja niillä oli myös hinnassa eroa noin 40 euroa.
 
yks juttu viä, sitten en enää jaksa jauhaa tästä asiasta.
jep. siis toi meidän istuin on just sellanen missä saa tota leveyttä säädettyä -ihan tarpeellinen pikku niksi. :)

mutta siis meidän suunnalla ei tota istuinta löytynyt, enkä kauempaa jaksanut alkaa hakemaan kun kerran saksasta sain niin näppärästi. kaverilla vastaava istuin, joten olin siihen päässyt tutustumaan ennen kuin tilasin netistä.
että näin. tässä tää asia nyt sit oli.

:flower:
 
Tuohon ulkomailta ostokysymykseen vielä yksi kommentti näin jälkikäteen. Toki ostaa saa mistä haluaa, mutta on tuohon EU-kilpailuun tullut myös epäterveitä piirteitä, mitä koko suomalaisen yhteiskunnan kannalta ei ole tuotu julki.
Tämä nyt ei koske mitenkään vain lastentarvikkeita.

Kaikki verotulot (ja myös työllistävät palkkatulot) menevät ulkomaille ja kuitenkin sieltä eri tuotteensa ostavat edellyttävät kaikenlaisia tukia suomalaiselta yhteiskunnalta, kuten äitiyspäivärahoja, kotihoidontukea, lapsilisiä, jotka kustantavat toiset, kotimaisia yrityksiä suosivat. Näin tuetaan vaikkapa tässä ketjussa esiintulleiden yritysten kautta saksalaista hyvinvointivaltiota ja heidän lapsiperheitään.

Samaan aikaa myös huudetaan aika yleisesti globalisaation haitoista, kun työpaikat menevät ulkomaille. eli tästä kansainvälistymisestä poimitaan vain rusinat pullasta.

Pienistä puroista syntyy kuitenkin iso virta ja lopputuloksena on Suomessa yhä enenmmän sosiaaliturvan leikkauksia, huonompaa hoitoa terveydenhoidossa, ei voida korottaa opiskelutukia ja prekariaatti saa huutaa yhä enemmän niiden parempien työpaikkojen perään, joita ei enää voida ylläpitää.

Tämä nyt ei liittynyt erityisesti alkuperäisen aiheeseen. Huomasinpa vain tämän keskustelun. En tietenkään kiellä ketään ostamasta tuotteita vaikkapa Saksasta, mutta toivon ihmisten ajattelevan myös taustoja ja heidän käyttäytymisensä vaikutuksia mutkan kautta omaan elämään tulevaisudessa.

 
yrittäjä itse
Toi viimonen kommentii oli ihan aiheellinen, tosin kaikki eivät aina ajattele samalla tavalla. Ostaa saa jokainen mistä haluaa, mutta turha sitten tulla ruikuttaan liikkeeseen takuista ja varaosista.

Evolva ultra on loistava istuin, josta on saatavilla kolmea eri mallia just tällä hetkellä. Eli asiakkaiden on melkein mahdoton pysyä mukana kaikissa malleissa mitä on saatavilla. Edullisin Suomessa on siinä 199? mukaan lukien takuut ja palvelu. Kalleinta hintaa on vaikea mennä sanomaan... Voi olla jopa 269?!

Mutta ihan totta on se että kun ulkomailta netin välityksellä ostaa niin yllätyksiäkin voi tulla. Ja niihin kannattaa siis varautua. Takuu ei läheskään aina pelaa ja varaosiakin on joskus mahdoton löytää, nimittäin saman tuotteen malli voi olla eri keski-Euroopassa kuin Pohjoismaissa. Olis ihan kiva voida myydä tavaraa samaan hintaan kuin ulkomailta ostettuna, mutta se on mahdotonta. Eikä ainakaan meidän liikkeessä asiakasta huijata hinnoilla. Toiset tuotteet ovat meillä edullisempia kuin esimerkiksi marketeissa.. Kannattaa siis vertailla aina! Mutta voisin sanoa että tiskin takana tietää ainakin noista piilevistäkin asioista mitkä eivät aina tiskin toiselle puolella ole selviä. Netistäkään kun ei aina kaikkea tietoa ole saatavilla!
 

Yhteistyössä